Alaskan malamutte Posted February 26, 2021 Author Posted February 26, 2021 23 minuty temu, Karen116 napisał: Ja tez cieszę sie szczęściem Quatro! Oby jak najwięcej takich happy endów! Zapraszam na wątek Szamana, towarzysza niedoli Quatro, z tego samego boksu Niebieskooki Szaman, z guzem na tylnej łapie, pogryzionym pyszczku błaga o pomoc!! On też chce opuścić zimny, betonowy boks...- Mam nadzieję, że podobnie jak Quatro, Szamanek też niedługo będzie taki szczęśliwy!! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 Dzisiaj dostałam świeżą porcję zdjęć i relację z domku Figo. P. Damian ma z Figo pewne rytuały. Po powrocie z pracy konieczne witanko, radości nie ma końca jakby się nie widzieli miesiąc!! Potem wspólny spacer i po spacerze drzemka. 10 1 Quote
mari23 Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Niby ten sam.... a jakby inny pies... szczęśliwy !!!!! to go odmieniło tak bardzo :) Quote
Sowa Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Historia Quatro-Figo warta jest opisu na portalu o psach - nie dlatego, że tak odnalazł się w nowych warunkach, bo przecież nie tylko on okazał się wspaniałym zwierzakiem, ale dlatego, że jest niesamowicie "wyrazisty" - zestawienia zdjęć ze schroniska i z domu powalają. Zgodę na publikacje fotek musieliby chyba wyrazić właściciele psa? 2 2 Quote
Alaskan malamutte Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 43 minuty temu, Sowa napisał: Historia Quatro-Figo warta jest opisu na portalu o psach - nie dlatego, że tak odnalazł się w nowych warunkach, bo przecież nie tylko on okazał się wspaniałym zwierzakiem, ale dlatego, że jest niesamowicie "wyrazisty" - zestawienia zdjęć ze schroniska i z domu powalają. Zgodę na publikacje fotek musieliby chyba wyrazić właściciele psa? Jeśli ktoś chciałby opisać historię Quatro vel Figo to mogę zapytać państwa o zgodę na publikację zrobionych przez nich zdjęć. Zdjęcia, które ja wykonałam w schronisku jak najbardziej można wykorzystać. Quote
Nadziejka Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Dzisiaj dostałam świeżą porcję zdjęć i relację z domku Figo. P. Damian ma z Figo pewne rytuały. Po powrocie z pracy konieczne witanko, radości nie ma końca jakby się nie widzieli miesiąc!! Potem wspólny spacer i po spacerze drzemka. Quote
Sowa Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 6 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: mogę zapytać państwa o zgodę na publikację zrobionych przez nich zdjęć. Zapytaj:-) Quote
limonka80 Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Przepiękne zdjęcia, zwłaszcza to gdzie "maleństwo" siedzi na kolanach :-)) Quote
Livka Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 Przecudne te zdjęcia. Pan zakochany po uszy, ale kto by nie był ... :) Drzemka na podłodze najbardziej mi się podoba - szczęśliwe towarzystwo :) Quote
Alaskan malamutte Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 14 godzin temu, Livka napisał: Drzemka na podłodze najbardziej mi się podoba - szczęśliwe towarzystwo :) Mam jeszcze zdjęcia z powitania, to dopiero szaleństwo!! Postaram się coś wybrać i choć jedno wstawić. Quote
Nadziejka Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 Z radoscia serca obejrzymy z najnajlepszymi zyczeniami Quote
Alaskan malamutte Posted March 22, 2021 Author Posted March 22, 2021 Kiedy dostaję zdjęcia i wiadomości z domku Figo to serce zaczyna mi mocniej bić. Popatrzcie jaki to szczęśliwy pies 6 Quote
Alaskan malamutte Posted March 22, 2021 Author Posted March 22, 2021 Pan Damian napisał, że Figo już na dobre się zadomowił. Ma swoich parę ulubionych miejsc, gdzie przebywa. Jednym z tych miejsc jest parapet. Bardzo go kochają i nie wyobrażają sobie już życia bez niego!! 5 Quote
Nadziejka Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 8 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Pan Damian napisał, że Figo już na dobre się zadomowił. Ma swoich parę ulubionych miejsc, gdzie przebywa. Jednym z tych miejsc jest parapet. Bardzo go kochają i nie wyobrażają sobie już życia bez niego!! Cudny cudny i przecudny ziuteczek i caluni ziutkowy Quatrusiowy Domeczek Stokroc pozdrawiamy Quote
Gabi79 Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Wspaniały, piękny, cudowny i co najważniejsze szczęśliwy!!! REWELACJA!!! Quote
mari23 Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 11 godzin temu, Gabi79 napisał: Wspaniały, piękny, cudowny i co najważniejsze szczęśliwy!!! REWELACJA!!! oj, tak !!! Miód na serce w tych smutnych czasach... Quote
Ewa Marta Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 Aż się płakać chce ze wzruszenia:) On jeszcze wypiękniał:) Quote
Anula Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 Nic dziwnego,że psiak pięknieje.W takich warunkach i przy takiej rodzinie to naprawdę nic dziwnego.Cudne zdjęcia aż chce się oglądać. Quote
b-b Posted March 30, 2021 Posted March 30, 2021 Moja też uwielbia leżeć na parapecie i kontrolować wszystko z okna :) Dzięki Wam tak bardzo zmieniło się jego życie :) Quote
Alaskan malamutte Posted April 2, 2021 Author Posted April 2, 2021 Dzisiaj dostałam piękne życzenia świąteczne oraz zdjęcia szczęśliwego Figo 2 Quote
Nadziejka Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Dzisiaj dostałam piękne życzenia świąteczne oraz zdjęcia szczęśliwego Figo Panstwu Fiduniowi Najpiekniejszego Dnia Kazdenkiego W Zdrowiu Szczesciu 1 Quote
Recommended Posts