Alaskan malamutte Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 13 minut temu, alma591 napisał: Ja też ciągle o nim myślałam.Mogę dać tylko 10zł stałej.Moja stara niufka bardzo choruje.Poproszę nr konta. Witam serdecznie i bardzo dziękuję za deklaracjęZabrakło lajków, jutro pewnie wrócą.. Konto podeślę na PW Quote
Onaa Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Ja chociaż przycupnę na wątku przytulaska. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 1 minutę temu, Onaa napisał: Ja chociaż przycupnę na wątku przytulaska. Bardzo się cieszę że jesteś!!! Oby tylko udało się z tym wtorkowym transportem..... Quote
Gabi79 Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 8 minut temu, Onaa napisał: Ja chociaż przycupnę na wątku przytulaska. Ja też przycupnę. Cudny jest, już dawno zapadł mi w serce. Asiu DZIĘKUJĘ!!! 1 Quote
Nesiowata Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Dziękujemy Stała, czy jednorazowa? Stała Quote
Isiak Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Hurra, przytulak wyjedzie ze schronu!!!! 10 zł stałej. 2 Quote
Tola Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Bardzo się cieszę, że i ten psiak doczeka się odmiany losu. Deklaracja 100 zł, zapisana jako Gall Anonim, to od naszej kochanej MikAga, która na początku nie chciała się ujawniać i też kombinowała, jak psu pomóc - jest to deklaracja stała. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 1 minutę temu, Nesiowata napisał: Stała Baaaaardzo Ci dziękuję!! Quote
Tola Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 O transporcie pisałam już do agat - p. Maciek teraz ma już komplet, ale prawdopodobnie za tydzień też będzie miał taką trasę. W aucie jest tylko jedna dużą klatka, a teraz jedzie bury i jeszcze jakiś haszczak. Quote
Alaskan malamutte Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 5 minut temu, Gabi79 napisał: Ja też przycupnę. Cudny jest, już dawno zapadł mi w serce. Asiu DZIĘKUJĘ!!! Cieszę się, że jesteś Quote
lunarmermaid Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Ja również dam przytulasowi 20 zł stałej. Piękne imię mu wybrałyście. Tylko tyle, bo jeszcze chcę wspomóc sunię od Onaa. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 5 minut temu, Isiak napisał: Hurra, przytulak wyjedzie ze schronu!!!! 10 zł stałej. Witam cieplutko i pięknie dziękuję Lajków brak, niestety... Quote
Alaskan malamutte Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 6 minut temu, Tola napisał: Bardzo się cieszę, że i ten psiak doczeka się odmiany losu. Deklaracja 100 zł, zapisana jako Gall Anonim, to od nasze kochanej MikAga, która na początku nie chciała się ujawniać i też kombinowała, jak psu pomóc - jest to deklaracja stała. Tolu, on jest trochę podobny do Suzi....tylko piegi ma czarne. Złamałam się po prostu.... Bardzo dziękuję za tak wieeeelkie wsparcieMikAdze, na PW podeślę numer konta, ale chyba do Ciebie? Quote
Alaskan malamutte Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 6 minut temu, Tola napisał: O transporcie pisałam już do agat - p. Maciek teraz ma już komplet, ale prawdopodobnie za tydzień też będzie miał taką trasę. W aucie jest tylko jedna dużą klatka, a teraz jedzie bury i jeszcze jakiś haszczak. Rozumiem....Troszkę szkoda...on ma coś z łapką...nosi ją w górze...Ale musi wytrzymać.... Quote
Alaskan malamutte Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 6 minut temu, lunarmermaid napisał: Ja również dam przytulasowi 20 zł stałej. Piękne imię mu wybrałyście. Tylko tyle, bo jeszcze chcę wspomóc sunię od Onaa. Bardzo, bardzo Ci dziękuję!!!Nr konta podeślę na PW Quote
Tola Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Tolu, on jest trochę podobny do Suzi....tylko piegi ma czarne. Złamałam się po prostu.... Bardzo dziękuję za tak wieeeelkie wsparcieMikAdze, na PW podeślę numer konta, ale chyba do Ciebie? Tak, on bardzo podobny do Suzi, tylko krótkowłosy. Nr konta podeślij do MikAga, ona na pewno też się tutaj wpisze. Quote
Alaskan malamutte Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 4 minuty temu, Tola napisał: Tak, on bardzo podobny do Suzi, tylko krótkowłosy. Nr konta podeślij do MikAga, ona na pewno też się tutaj wpisze. Dobrze, podeślę :-) Jeszcze raz dziękuję Quatro krótkowłosy nie jest, ale rzeczywiście nie tak puchaty jak Suzi Quote
limonka80 Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Dziękuję za zaproszenie. Ależ to wspaniała wiadomość - psiak dostanie nowe życie :-) Mogę zadeklarować 50zł stałej (trochę mnie ostatnio poniosło, tyle jest psiaków w potrzebie że człowiek traci głowę i płynnośc finansową) ale dołożę się też do leczenia i transportu - 100zł. Tak się cieszę, że przyjaciel naszego Burego nie zostanie sam. 2 Quote
Livka Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Od zawsze ten psiak przykuwał mój wzrok. Miał być następny po Rudym ;) Dobrze, że go zabieracie :) W obecnej sytuacji nie mogę dać stałej, ale będę zaglądać :) Powodzenia psinko, teraz będzie już tylko lepiej. 2 Quote
Nadziejka Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Dobreduszki Zajrzyjcie na ratunek Qatro Sercem Calem do 4.02 ❤ ❤ zapraszam na kramik Nadziejkowy chocby maluczki Quote
Alaskan malamutte Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 2 godziny temu, limonka80 napisał: Dziękuję za zaproszenie. Ależ to wspaniała wiadomość - psiak dostanie nowe życie :-) Mogę zadeklarować 50zł stałej (trochę mnie ostatnio poniosło, tyle jest psiaków w potrzebie że człowiek traci głowę i płynnośc finansową) ale dołożę się też do leczenia i transportu - 100zł. Tak się cieszę, że przyjaciel naszego Burego nie zostanie sam. Bardzo, bardzo dziękujemy Konto podesłałam na PW Quote
Alaskan malamutte Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 2 godziny temu, Livka napisał: Od zawsze ten psiak przykuwał mój wzrok. Miał być następny po Rudym ;) Dobrze, że go zabieracie :) W obecnej sytuacji nie mogę dać stałej, ale będę zaglądać :) Powodzenia psinko, teraz będzie już tylko lepiej. Nie wyobrażam sobie, aby Ciebie nie było na wątku Quatro..przecież to przytulak i kolega Rudego 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Dobreduszki Zajrzyjcie na ratunek Qatro Sercem Calem do 4.02 ❤ ❤ zapraszam na kramik Nadziejkowy chocby maluczki Nadziejko, zawsze na posterunku, zawsze pomagasz bidom...DZIĘKUJĘ Quote
Alaskan malamutte Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 3 godziny temu, Tola napisał: O transporcie pisałam już do agat - p. Maciek teraz ma już komplet, ale prawdopodobnie za tydzień też będzie miał taką trasę. W aucie jest tylko jedna dużą klatka, a teraz jedzie bury i jeszcze jakiś haszczak. Tolu, mam pytanie. Czy w sprawie transportu mam się osobiście kontaktować z p. Maćkiem, czy mogę prosić Ciebie o to? Jaka jest cena za transport psiaka? 250zł? Quote
b-b Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Konto podeślę na PW Ja też poproszę :)) Quote
Recommended Posts