Alaskan malamutte Posted February 18, 2021 Author Posted February 18, 2021 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Cudo, nie pies! Tak Danusiu. Oby to jego szczęście trwało i trwało!!! Quote
Ewa Marta Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Jak pomyślę o tych latach w schronie, to słabo mi się robi... Quote
lunarmermaid Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Czy mi się wydaje czy on jednak kuleje trochę na tą prawą przednią łapę? Quote
Isiak Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 11 minut temu, lunarmermaid napisał: Czy mi się wydaje czy on jednak kuleje trochę na tą prawą przednią łapę? Też zwróciłam uwagę, ale myślałam, że może jestem przewrażliwiona i mi się wydaje. Quote
Alaskan malamutte Posted February 18, 2021 Author Posted February 18, 2021 2 godziny temu, lunarmermaid napisał: Czy mi się wydaje czy on jednak kuleje trochę na tą prawą przednią łapę? 1 godzinę temu, Isiak napisał: Też zwróciłam uwagę, ale myślałam, że może jestem przewrażliwiona i mi się wydaje. Jeśli tylko państwo coś zauważą, to NA PEWNO pójdą z nim do weta. Z państwem jestem w stałym kontakcie i na razie nic mi nie mówili, że Figo kuleje ... 1 Quote
lunarmermaid Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Najbardziej widać to na filmiku, gdy biegnie w stronę osoby filmującej, tak w połowie nagrania... Quote
Alaskan malamutte Posted February 18, 2021 Author Posted February 18, 2021 40 minut temu, lunarmermaid napisał: Najbardziej widać to na filmiku, gdy biegnie w stronę osoby filmującej, tak w połowie nagrania... Dosłownie 10 min temu rozmawiałam z panem. Zadzwoniłam aby dopytać o tą łapkę. Według pana Quatro nie utyka, nie podnosi tej łapki, nie liże jej...W przyszłym tygodniu będą mieli wizytę u weta, to poprosi, aby wet jeszcze raz dobrze obejrzał tą łapkę. U anecik też nie utykał. wiedziała o tym, bacznie się przyglądała... Jak wyprowadzali go z boksu w schronisku , to zasuwał na wszystkich łapkach jak lokomotywa...Widziałam dokładnie, przyglądałam się, bo wcześniej łapkę miał w górze... Może nadepnął na grudę lodową? Quote
b-b Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 Niech łapinka będzie zdrowa a wieści z domku wciąż fajne :)) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 22, 2021 Author Posted February 22, 2021 Przed chwilą, b-b napisał: Niech łapinka będzie zdrowa a wieści z domku wciąż fajne :)) Jak tylko dostanę info z domku i zdjęcia na pewno pokażę tutaj na wątku. 1 Quote
Nadziejka Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 Dnia 14.02.2021 o 14:27, Alaskan malamutte napisał: Pozdrowienia od Figo Pan Damian napisał, że życie z Figo to wielka radość i przyjemność. Quote
Alaskan malamutte Posted February 23, 2021 Author Posted February 23, 2021 Info z domku Figo: "Figo ma się wspaniale, bierze czynny udział w życiu domowym, zaznaje ogrom pieszczot, co uwielbia. Jesteśmy szczęśliwi że go mamy" 5 Quote
Poker Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Mały sęp :), a przede wszystkim szczęściarz. Quote
Alaskan malamutte Posted February 23, 2021 Author Posted February 23, 2021 Zabawy na podwórku Figo - YouTube Quote
Alaskan malamutte Posted February 24, 2021 Author Posted February 24, 2021 8 godzin temu, wiolhelm170 napisał: Czas zmienic tytul? Zawsze czekam jakiś czas....Ale chyba masz rację, czas zmienić tytuł :-)) Quote
b-b Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Udało się chłopakowi w tak krótkim czasie tak bardzo zmienić swoje życie! Quote
Alaskan malamutte Posted February 24, 2021 Author Posted February 24, 2021 3 minuty temu, b-b napisał: Udało się chłopakowi w tak krótkim czasie tak bardzo zmienić swoje życie! Niebieskooki Szaman czarował...Wiedział, że jak Quatro znajdzie dobry domek, to on wyjdzie ze schroniska... Quote
Ewa Marta Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Ile w nim energii, radości i szczęścia:) Cudowna adopcja, cudowny pies:) Quote
mari23 Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 56 minut temu, Ellig napisał: Widać jaki jest radosny! :) A my wszystkie - jeszcze bardziej radosne na taki widok ! :) :) :) Quote
Alaskan malamutte Posted February 24, 2021 Author Posted February 24, 2021 8 godzin temu, Ewa Marta napisał: Ile w nim energii, radości i szczęścia:) Cudowna adopcja, cudowny pies:) 56 minut temu, Ellig napisał: Widać jaki jest radosny! :) 1 minutę temu, mari23 napisał: A my wszystkie - jeszcze bardziej radosne z tego powodu ! :) :) :) Siedział bidusi w tym boksie, łapcię podnosił, aby tylko ktoś go zauważył, zabrał stamtąd.... I proszę!! Jaki wspaniały, rodzinny pies!! Co znaczy dom, miłość, pełna miska, własne posłanko!! Quote
Karen116 Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Ja tez cieszę sie szczęściem Quatro! Oby jak najwięcej takich happy endów! 1 Quote
Recommended Posts