b-b Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Bądź szczęśliwy chłopaku w swoim domku i niech ludzie kochają cie całym sercem! Quote
Nesiowata Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Od razu wiedział gdzie jest kuchnia. 1 Quote
limonka80 Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 9 godzin temu, Gabi79 napisał: QUATRO skradł moje serce i też się stresuję. 9 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Serducho anecik też skradł ...O swoim nie wspomnę ... Moje też może dołączyć do kolekcji :-)) Quote
Sowa Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Czyściutki i wyczesany wygląda jak owczarek australijski blue merle...w typie amerykańskim, z ogonem. 1 Quote
Ewa Marta Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Filmik cudowny!!! Quatro wszedł jak do swojego mieszkania po spacerze. Pora chyba zmienić tytuł watku:) Quote
Alaskan malamutte Posted February 11, 2021 Author Posted February 11, 2021 8 minut temu, Ewa Marta napisał: Pora chyba zmienić tytuł watku:) Poczekam jeszcze chwilkę. Jak wszystko będzie ok, to z przyjemnością zmienię. Quote
Poker Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Faktycznie wszedł jak do swojego znanego domku. Rewelacyjny piesek. Quote
Gabi79 Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 41 minut temu, Aska7 napisał: Jak minęła noc ? Też jestem ciekawa Quote
Alaskan malamutte Posted February 11, 2021 Author Posted February 11, 2021 42 minuty temu, Aska7 napisał: Jak minęła noc ? Czekam na info, nie chcę być natrętna. Jeśli się nie odezwą, to zapytam wieczorem. Quote
Alaskan malamutte Posted February 11, 2021 Author Posted February 11, 2021 Info z domu Quatro: Noc minęła w miarę spokojnie. Po powrocie z wieczornego spaceru, na którym załatwił wszystkie potrzeby, zjadł kolację. Trochę się kręcił, popiskiwał, chciał wejść do państwa do łóżka . Państwo przynieśli mu legowisko do sypialni, ułożył się i spał do rana. Rano spacer, na którym znowu toaleta:-)). Czystość w domu zachowana! Państwo bardzo podekscytowani. Quatro spał a pan czuwał :-)))Tym sposobem pies wyspany i radosny a pan z podkrążonymi oczami :-)))) Pan mi napisał, że nie może się na niego napatrzeć, jaki to piękny pies:-))) 7 Quote
WiosnaA Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Jednym słowem, Państwo dostali wypolerowany diamencik :) Super! 2 Quote
Alaskan malamutte Posted February 11, 2021 Author Posted February 11, 2021 Na koncie Quatro są następujące wpłaty: 1. Gabi79 - 70zł 2.Alma 591-10zł Pięknie dziękujemy Quote
Livka Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Cudowny piesek :) Mam nadzieję, że państwo zasłużyli na taki klejnocik ;) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 11, 2021 Author Posted February 11, 2021 1 godzinę temu, WiosnaA napisał: Jednym słowem, Państwo dostali wypolerowany diamencik :) Super! 40 minut temu, Nesiowata napisał: Mądry pies! 2 minuty temu, Livka napisał: Cudowny piesek :) Mam nadzieję, że państwo zasłużyli na taki klejnocik ;) Mamy z anecik zaproszenie do państwa na kawę. Jak tylko będę miała możliwość, to z przyjemnością wybiorę się w tamte strony i odwiedzimy Quatro 2 Quote
MikAga Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Szczęśćliwości w swoim domku,dla Ciebie chłopaku i Twojej rodzinki. 1 Quote
Onaa Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 A więc Quatro już w swoim domku :D, w takim razie długich lat w zdrowiu, radości i miłości swoich Państwa , piesku. Quote
Gabi79 Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 15 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Na koncie Quatro są następujące wpłaty: 1. Gabi79 - 70zł 2.Alma 591-10zł Pięknie dziękujemy Te 70 to jest pozostała kwota z bazarku transportowego. Asiu, czy imię zostaje? Quote
Alaskan malamutte Posted February 12, 2021 Author Posted February 12, 2021 16 minut temu, Gabi79 napisał: Te 70 to jest pozostała kwota z bazarku transportowego. Asiu, czy imię zostaje? Tak zapisałam na pierwszej stronie przy wpłatach. Imię zmieniane, na Figo. To już państwa pies, nie narzucam, nie komentuję. Wszak o "gustach się nie dyskutuje". Z tego co wiem, ładnie reaguje na to imię. Quote
agat21 Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 A więc Quatro został Figo :) Tys piknie, a najważniejsze, żeby był szczęśliwy :) Quote
Bogusik Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Wspaniałe relacje i filmik,na którym widać,że Figo cudownie i zupełnie bezstresowo odnalazł się w nowych warunkach :) Super! :) Quote
Ewa Marta Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Chciał się wpakować do łóżka:) Nie mogę:) Ale to pokazuje, że na pewno miał kiedyś dom i to może nie taki zły, skoro zna łóżko. Bardzo mnie wzruszył czuwający Pan:) Tak powinno być:) 2 Quote
Alaskan malamutte Posted February 12, 2021 Author Posted February 12, 2021 Informacje z domu Figo są na prawdę bardzo dobre! Pan Damian napisał, że chodzą na spacery, na których Figo zachowuje się bardzo dobrze, załatwia się, w domu czysto. W nocy pięknie śpi na swoim legowisku. Cała rodzina zachwycona, zakochana po uszy. Znajomi nie mogą wyjść ze zdumienia, jak taki piękny pies mógł tyle czasu siedzieć w schronisku!!! Figo uwielbia wyglądać przez okno. Państwo twierdzą, że ta adopcja to była najlepsza decyzja w ich życiu. Nie oddadzą go nikomu za żadne skarby świata!! Pan Damian "przepadł", napisał mi, że nie potrafi skupić się w pracy, najchętniej spacerowałby z Figo i siedział z nim w domu> 5 Quote
Recommended Posts