Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
9 godzin temu, Gabi79 napisał:

QUATRO skradł moje serce i też się stresuję. 

9 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Serducho anecik też skradł ...serce-ruchomy-obrazek-0551O swoim nie wspomnę ...

Moje też może dołączyć do kolekcji :-)) 

Posted

Info z domu Quatro:

Noc minęła w miarę spokojnie. Po powrocie z wieczornego spaceru, na którym załatwił wszystkie potrzeby, zjadł kolację. Trochę się kręcił, popiskiwał, chciał wejść do państwa do łóżka . Państwo przynieśli mu legowisko do sypialni, ułożył się i spał do rana. Rano spacer, na którym znowu toaleta:-)). Czystość w domu zachowana!

Państwo bardzo podekscytowani. Quatro spał a pan czuwał :-)))Tym sposobem pies wyspany i radosny a pan z podkrążonymi oczami :-))))

Pan mi napisał, że nie może się na niego napatrzeć, jaki to piękny pies:-))) 

20210211_150434.jpg

• Like 7
Posted
1 godzinę temu, WiosnaA napisał:

Jednym słowem, Państwo dostali wypolerowany diamencik :)

Super!

40 minut temu, Nesiowata napisał:

Mądry  pies! 

2 minuty temu, Livka napisał:

Cudowny piesek :)

Mam nadzieję, że państwo zasłużyli na taki klejnocik ;)

Mamy z anecik zaproszenie do państwa na kawę. Jak tylko będę miała możliwość, to z przyjemnością wybiorę się w tamte strony i odwiedzimy Quatro Zobacz obraz źródłowy  

• Like 2
Posted
15 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Na koncie Quatro są następujące wpłaty:

1. Gabi79 - 70zł

2.Alma 591-10zł

Pięknie dziękujemy Zobacz obraz źródłowy

Te 70 to jest pozostała kwota z bazarku transportowego. Asiu, czy imię zostaje? 

Posted
16 minut temu, Gabi79 napisał:

Te 70 to jest pozostała kwota z bazarku transportowego. Asiu, czy imię zostaje? 

Tak zapisałam na pierwszej stronie przy wpłatach.

Imię zmieniane, na Figo.   To już państwa pies, nie narzucam, nie komentuję. Wszak o "gustach się nie dyskutuje".

Z tego co wiem, ładnie reaguje na to imię. 

Posted

Chciał się wpakować do łóżka:) Nie mogę:) Ale to pokazuje, że na pewno miał kiedyś dom i to może nie taki zły, skoro zna łóżko. 

Bardzo mnie wzruszył czuwający Pan:) Tak powinno być:)

• Like 2
Posted

Informacje  z domu Figo są na prawdę bardzo dobre!

Pan Damian napisał, że chodzą na spacery, na których Figo zachowuje się bardzo dobrze, załatwia się, w domu czysto. W nocy pięknie śpi na swoim legowisku. Cała rodzina zachwycona, zakochana po uszy. Znajomi nie mogą wyjść ze zdumienia, jak taki piękny pies mógł tyle czasu siedzieć w schronisku!!!

Figo uwielbia wyglądać przez okno. 

Państwo twierdzą, że ta adopcja to była najlepsza decyzja w ich życiu. Nie oddadzą go nikomu za żadne skarby świata!! Pan Damian "przepadł", napisał mi, że nie potrafi skupić się w pracy, najchętniej spacerowałby z Figo i siedział z nim w domu>

IMG-20210212-WA0001.jpg

IMG-20210212-WA0000.jpg

• Like 5