Sowa Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 i od razu w nowym domu Quatro musi znaleźć człowieka-szefa, żeby mu nie wlazł na głowę. Quatro nie boi się - więc szkolenie powinno iść łatwo. Quote
Poker Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 47 minut temu, Aska7 napisał: 4 suki i ja piąta : ) alfa NO, no, jesteś odważna i dzielna. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 10, 2021 Author Posted February 10, 2021 1 minutę temu, Sowa napisał: i od razu w nowym domu Quatro musi znaleźć człowieka-szefa, żeby mu nie wlazł na głowę. Quatro nie boi się - więc szkolenie powinno iść łatwo. Sowo, bardzo dziękuję, że tu jesteś. Do umowy adopcyjnej dopięłyśmy "przykazania" opracowane na wątku Rabarbarka. Państwo zadeklarowali, że w razie problemów mają szkoleniowca i nie będą czekać. Quote
Aska7 Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 5 minut temu, Poker napisał: NO, no, jesteś odważna i dzielna. Same "siroty" mi się trafiały. Tylko raz była Miśka z Marmurowej w Łodzi, do Tz-ta pan powiedział "proszę się nad nią nie nachylać, bo panu twarz odgryzie", ale to już na inna opowieść : ) Quote
Alaskan malamutte Posted February 10, 2021 Author Posted February 10, 2021 I pojechał..... Zdjęć z przekazania nie mam, ciemno już było... Wszystko odbyło się bardzo spokojnie. Pan przywiózł obroże, smycze. Założył Quatro swoją obrożę, przypiął smycz, psiak grzecznie powędrował do samochodu. Bez żadnych problemów wsiadł. Teraz czekam na info i zdjęcia z domku. 6 Quote
agat21 Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 3 godziny temu, Aska7 napisał: 4 suki i ja piąta : ) alfa Bomba! :D Podziwiam alfowanie czterem wielkim suńkom :) 1 Quote
Tianku Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Jak zabierałam Quatro, to niebieskooki był.....machał do mnie ogonkiem....nie powiem...serce podskoczyło do gardła... Północniaki są mi szczególnie bliskie.... Wiem ze to Twoja decyzja ale pomyśl prosze o Niebieskookim :( on też dlugo jest w schronie :( myśle o nim ale nie mam jak pomoc :( wiem ze w polnocniakowych dt nie ma miejsca teraz :(( Bede jeszcze pisac moze do szajki ale :( oni zabrali pare biedaczkow z ciezkich warunkow :( Quote
Alaskan malamutte Posted February 10, 2021 Author Posted February 10, 2021 3 minuty temu, Tianku napisał: Wiem ze to Twoja decyzja ale pomyśl prosze o Niebieskookim :( on też dlugo jest w schronie :( myśle o nim ale nie mam jak pomoc :( wiem ze w polnocniakowych dt nie ma miejsca teraz :(( Bede jeszcze pisac moze do szajki ale :( oni zabrali pare biedaczkow z ciezkich warunkow :( Myślę..pojadę do schroniska, zobaczę czy jest. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted February 10, 2021 Author Posted February 10, 2021 Mam info z domku Quatro!!! "Nie ochłonęliśmy jeszcze, radości nie ma końca! Quatro spaceruje po całym mieszkaniu wącha i poznaje. Jest piękny!!!Zjadł kolację. Sam podaje łapę, jest cudowny!! Po pieska był z nami syn, jesteśmy wszyscy tacy szczęśliwi!" 7 Quote
Alaskan malamutte Posted February 10, 2021 Author Posted February 10, 2021 Mam jeszcze filmik z wejścia do domu. Postaram się wstawić Quote
Ewa Marta Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 On musiał kiedyś mieszkać w domu. Taki ma luz w mieszkaniu... Quote
Alaskan malamutte Posted February 10, 2021 Author Posted February 10, 2021 2 minuty temu, Ewa Marta napisał: On musiał kiedyś mieszkać w domu. Taki ma luz w mieszkaniu... Też tak podejrzewałyśmy z anecik. I ktoś go szkolił...On na prawdę zna podstawowe komendy.... Wyprowadzony ze schroniskowego boksu usiadł przede mną i podał łapę..jedną, potem drugą.... 2 Quote
mari23 Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Aż nie do wiary, że TAKI pies tyle czasu spędził w schronisku. Nie dowiemy się, dlaczego tam trafił, ale za to będziemy się cieszyć z jego szczęśliwego, domowego życia. 1 Quote
Karen116 Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Bardzo się cieszę:) Widać, ze piesek był w domu i wie, co i jak. Teraz już tylko szczęśliwe dni przed Quatro:) Quote
agat21 Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Znowu powód do płaczu mam! Tym razem z radości. :D Oby takich jak najwięcej i jak najczęściej. Ciekawa jestem jak Quatro będzie się nazywał teraz w swoim własnym najwłaśniejszym domu ze swoimi ludziami :) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 10, 2021 Author Posted February 10, 2021 Filmik z wejścia do domku Quatro w swoim domku - YouTube 2 Quote
Gabi79 Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 12 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Filmik z wejścia do domku Quatro w swoim domku - YouTube CUDOWNY!!! 1 Quote
alma591 Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Po prostu domowy pies Żadnego strachu,stresu.Super!!!!!!!!! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 10, 2021 Author Posted February 10, 2021 2 minuty temu, Gabi79 napisał: CUDOWNY!!! Gabrysiu, tak bardzo bym chciała, aby wszystko dobrze się ułożyło, aby Quatro był tam szczęśliwy, kochany i szanowany. Quote
Alaskan malamutte Posted February 10, 2021 Author Posted February 10, 2021 2 minuty temu, alma591 napisał: Po prostu domowy pies Żadnego strachu,stresu.Super!!!!!!!!! I niech już tak zostanie :-)))) Quote
Gabi79 Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Gabrysiu, tak bardzo bym chciała, aby wszystko dobrze się ułożyło, aby Quatro był tam szczęśliwy, kochany i szanowany. Wszystko na to wskazuje, że tak właśnie będzie, ale tak samo, jak Ty odetchnę za jakiś czas. QUATRO skradł moje serce i też się stresuję. Quote
Alaskan malamutte Posted February 10, 2021 Author Posted February 10, 2021 4 minuty temu, Gabi79 napisał: Wszystko na to wskazuje, że tak właśnie będzie, ale tak samo, jak Ty odetchnę za jakiś czas. QUATRO skradł moje serce i też się stresuję. Serducho anecik też skradł ...O swoim nie wspomnę ... Quote
Gabi79 Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 20 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Serducho anecik też skradł ...O swoim nie wspomnę ... To prawda. Quote
Recommended Posts