Alaskan malamutte Posted February 5, 2021 Author Posted February 5, 2021 Hmmmm...jakby tu napisać... Zrobiłam Quatro ogłoszenie, na Katowice Quatro, przepiękny, o oryginalnym wyglądzie pies do adopcji. Katowice Śródmieście • OLX.pl Zadzwonił pan Damian, z Bytomia. Długo rozmawialiśmy, nawet bardzo długo. Rozmowa rzeczowa, konkretna. Według mojej oceny, dom super!! Państwo w wieku 55 lat, mieszkają w domu z ogrodem, posesja szczelnie ogrodzona. Do tej pory mieli psy w typie owczarka niemieckiego. WSZYSTKIE mieszkały w domu!! Ostatnia sunia umarła (tak, pan powiedział "umarła") w wieku 11 lat, miała wylew i udar. Nie udało się uratować....Pan pracuje, pani jest w domu, pies nigdy nie zostawałby sam. Dorosły syn mieszka w Katowicach. Pan Damian chce poznać Quatro. Powiedziałam, że to że pojedzie i zapozna się z psem wcale nie oznacza, że go dostanie...Jeśli nie będziemy miały z anecik ŻADNYCH wątpliwości, po wizycie przedadopcyjnej, podejmiemy decyzję. Pan Damian na wszystko się zgadza....serdecznie zaprasza nas na kawę :-)) Zapoznanie jutro.... 5 Quote
Gabi79 Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Hmmmm...jakby tu napisać... Zrobiłam Quatro ogłoszenie, na Katowice Quatro, przepiękny, o oryginalnym wyglądzie pies do adopcji. Katowice Śródmieście • OLX.pl Zadzwonił pan Damian, z Bytomia. Długo rozmawialiśmy, nawet bardzo długo. Rozmowa rzeczowa, konkretna. Według mojej oceny, dom super!! Państwo w wieku 55 lat, mieszkają w domu z ogrodem, posesja szczelnie ogrodzona. Do tej pory mieli psy w typie owczarka niemieckiego. Ostatnia sunia umarła (tak, pan powiedział "umarła") w wieku 11 lat, miała wylew i udar. Nie udało się uratować....Pan pracuje, pani jest w domu, pies nigdy nie zostawałby sam. Dorosły syn mieszka w Katowicach. Pan Damian chce poznać Quatro. Powiedziałam, że to że pojedzie i zapozna się z psem wcale nie oznacza, że go dostanie...Jeśli nie będziemy miały z anecik ŻADNYCH wątpliwości, po wizycie przedadopcyjnej, podejmiemy decyzję. Pan Damian na wszystko się zgadza....serdecznie zaprasza nas na kawę :-)) Zapoznanie jutro.... Podczytuję z telefonu, a tu takie wieści. Zaciskam kciuki Quote
Alaskan malamutte Posted February 5, 2021 Author Posted February 5, 2021 1 minutę temu, Gabi79 napisał: Podczytuję z telefonu, a tu takie wieści. Zaciskam kciuki Gabi, rzadko mam takie telefony....Zobaczymy co się zadzieje....Ja dla Quatro chcę naprawdę wyjątkowego domu, przecież to wyjątkowy pies!!! 1 Quote
Gabi79 Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 5 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Gabi, rzadko mam takie telefony....Zobaczymy co się zadzieje....Ja dla Quatro chcę naprawdę wyjątkowego domu, przecież to wyjątkowy pies!!! To oczywiste, w razie nawet najmniejszych wątpliwości Państwu się podziekuje. Ale jestem dobrej myśli. Quote
b-b Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Jeśli domek okaże się właściwym dla chłopaka to będzie to super szybka adopcja ! I tego chłopakowi i Wam, życzę :)) 1 Quote
limonka80 Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Pan Damian chce poznać Quatro. Pan Damian na wszystko się zgadza....serdecznie zaprasza nas na kawę :-)) Zapoznanie jutro.... Tak szybko ?!! Nie zdążymy sie naszym chłopakiem nacieszyć... Żartuję :-) niech mu się poszczęści i znajdzie najlepszy dom. Trzymam kciuki za spotkanie. Quote
Alaskan malamutte Posted February 5, 2021 Author Posted February 5, 2021 4 minuty temu, limonka80 napisał: Tak szybko ?!! Nie zdążymy sie naszym chłopakiem nacieszyć... Żartuję :-) niech mu się poszczęści i znajdzie najlepszy dom. Trzymam kciuki za spotkanie. Na pewno napiszę co i jak. Jeśli się okaże, że to domek z "najwyższej półki", to szkoda aby chłopak nie skorzystał :-)) 2 Quote
Poker Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Ale bomba. Domek brzmi bardzo dobrze. Quatro jest super psem. Alaskan, Sowa na wątku Rabarbarka napisała krótki poradnik dla adoptujących psa. Może domek Quatro będzie pierwszym ,który go dostanie razem z umową adopcyjną. https://www.dogomania.com/forum/topic/352789-pomocy-rabarbar-wraca-z-adopcji-bez-środków-do-życia-12-letni-rabarbarek-ugryzł-w-ds-mam-go-jak-najszybciej-zabrać-ale-gdzie-prosimy-o-deklaracje-bo-musi-wrócić-do-hoteliku/page/16/#comments Quote
Alaskan malamutte Posted February 5, 2021 Author Posted February 5, 2021 1 minutę temu, Poker napisał: Ale bomba. Domek brzmi bardzo dobrze. Quatro jest super psem. Alaskan, Sowa na wątku Rabarbarka napisała krótki poradnik dla adoptujących psa. Może domek Quatro będzie pierwszym ,który go dostanie razem z umową adopcyjną. https://www.dogomania.com/forum/topic/352789-pomocy-rabarbar-wraca-z-adopcji-bez-środków-do-życia-12-letni-rabarbarek-ugryzł-w-ds-mam-go-jak-najszybciej-zabrać-ale-gdzie-prosimy-o-deklaracje-bo-musi-wrócić-do-hoteliku/page/16/#comments Super. Bardzo dziękuję! Już sobie skpiowałam i zaraz prześlę Anecik Quote
dwbem Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Cudny psiak i oby domek się sprawdził bo wygląda dobrze. Quote
agat21 Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Moja przeczucia co do Quatro się sprawdzają :) Myślę, że to nie jedyny telefon, jaki będzie w jego sprawie. Aczkolwiek niewykluczone, że ten pierwszy to już właściwy :) Byłoby wspaniale! Quatruś zaraz miały już swoją przystań. Trzymam kciuki za wizytę państwa u Quatro :) Niech się zakochają w sobie na zabój i poczują, że żyć bez siebie już nie mogą :) 1 Quote
Nadziejka Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 1 godzinę temu, agat21 napisał: Moja przeczucia co do Quatro się sprawdzają :) Myślę, że to nie jedyny telefon, jaki będzie w jego sprawie. Aczkolwiek niewykluczone, że ten pierwszy to już właściwy :) Byłoby wspaniale! Quatruś zaraz miały już swoją przystań. Trzymam kciuki za wizytę państwa u Quatro :) Niech się zakochają w sobie na zabój i poczują, że żyć bez siebie już nie mogą :) Quote
Alaskan malamutte Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 Już po spotkaniu. Państwo zachwyceni i zakochani po uszy w Quatro!! Pani Ula płakała...Quatro pokazywał brzuszek do głaskania, przytulał się, lizał po rękach...spacerował, podchodził, podskakiwał..no po prostu umiał się zaprezentować jak najlepszy aktor! Mam zdjęcia państwa, domu, otoczenia. Dzisiaj znowu długo rozmawiałam i z p. Damianem i p. Ulą. Pani mi powiedziała, że kolejny ich pies miał być ze schroniska....Quatro spełnił jej marzenia. Poprzednia sunia Saba była córeczka znajdki. Wizyta przedadopcyjna w poniedziałek. Jeśli wypadnie dobrze, w środę państwo przyjadą do Anecik po Quatro. wstawię jedno zdjęcie z domu państwa..ale jakże wymowne... To jest tablica ze zdjęciami poprzednich piesków państwa... 3 1 Quote
Tyśka) Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 O rajusiu... :) Brzmi jak bajka. Zaciskam kciuki za wizytę przed/a :) Quote
Poker Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Byłoby cudownie. Chłopak miałby niezwykłego farta. Quote
Anula Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 1 godzinę temu, Poker napisał: Byłoby cudownie. Chłopak miałby niezwykłego farta. I przede wszystkim wspaniały kochający dom na który zasłużył po tym co przeszedł. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 1 godzinę temu, Ewa Marta napisał: to chyba TEN domek:) Wszystko wskazuje na to, że TAK, jednak chcę aby Anecik wszystko sprawdziła osobiście!! Jeśli Quatro pojedzie do tego domku, mam obiecane filmiki, zdjęcia na bieżąco. Pan Damian wzruszony losem zamojskich psiaków poprosił o dane do Fundacji ZEA, chce przekazać 1%. Teraz czekamy do poniedziałku.....wizyta PA już umówiona. 4 Quote
b-b Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 To teraz musimy zaciskać kciuki aby ta bajka miała szczęśliwy happy end :) 1 Quote
agat21 Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Quatro za swoje ciężkie czasy w schronie będzie miał nagrodę w postaci wspaniałego domu - wszystko na to wskazuje :) Quote
Tola Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 16 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Wszystko wskazuje na to, że TAK, jednak chcę aby Anecik wszystko sprawdziła osobiście!! Jeśli Quatro pojedzie do tego domku, mam obiecane filmiki, zdjęcia na bieżąco. Pan Damian wzruszony losem zamojskich psiaków poprosił o dane do Fundacji ZEA, chce przekazać 1%. Teraz czekamy do poniedziałku.....wizyta PA już umówiona. Bardzo się cieszę i dziękuję, chociaż nasza pomoc w tym przypadku niewielka, tylko pokazałam Quatro na zamojskim. Widać szczęściarzom to wystarczy;) Quote
mari23 Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Dnia 6.02.2021 o 15:29, Tyśka) napisał: O rajusiu... :) Brzmi jak bajka. Zaciskam kciuki za wizytę przed/a :) Bo Quatro to pies jak z bajki ! <3 7 godzin temu, agat21 napisał: Quatro za swoje ciężkie czasy w schronie będzie miał nagrodę w postaci wspaniałego domu - wszystko na to wskazuje :) I tego z całego serca mu życzymy !!!! Quote
Livka Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Zaciskam kciuki za jutrzejszą wizytę pa :) Quote
Recommended Posts