Poker Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Bardzo się cieszę z domku Heidi. Jeszcze parę dni będę trzymać kciuki za nią. 1 Quote
Tola Posted March 15, 2021 Author Posted March 15, 2021 10 godzin temu, Nadziejka napisał: Tolu kramik zakonczony Heidusiowy ale ale czekam jeszcze na pieniazki aby rozliczyc Bardzo dziękuję, spokojnie poczekajmy:). Malutka w swoim domu, Hania szykuje dopiero rozliczenie ;) Quote
Tola Posted March 15, 2021 Author Posted March 15, 2021 Wieści z domu bardzo dobre - w domu Heidi wpakowała się do łóżka;) Spacery bardzo dobrze, apetyty dopisuje, problem tylko z zostawaniem w domu, ale rodzina była o tym informowana. Teraz pani wzięła urlop i już ćwiczą zostawanie na 10 min - wychodzenie do drugiego pokoju sunia znosi dzielnie, dalej nie bardzo. Heidi dzisiaj 1 Quote
Tola Posted March 16, 2021 Author Posted March 16, 2021 Heidi była dzisiaj chyba pierwszy raz w życiu na spacerze w lesie, było dużo ekscytacji i zadziwień ;) 1 Quote
Nadziejka Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Jak dobrze ksiezniczko jak dobrze Mnostwo mnostwo pozdrowien zasylam 1 Quote
Poker Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Rodzinka odpowiedzialna - super szelki, obroża z adresatką.. rewelacja. 1 Quote
Nesiowata Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Wiem, że się powtarzam. Ale może ktoś mi wyjaśni gdzie tak naprawdę podziewają się moje lajki? Heidi śliczna! 1 Quote
Tola Posted March 19, 2021 Author Posted March 19, 2021 Wczoraj Heidi była na ogrodzonym placu, gdzie swobodnie mogła się wyszaleć, a pani poćwiczyć odwołanie;) Tutaj powrót do domu Quote
Tola Posted March 19, 2021 Author Posted March 19, 2021 Dnia 17.03.2021 o 04:32, Nesiowata napisał: Wiem, że się powtarzam. Ale może ktoś mi wyjaśni gdzie tak naprawdę podziewają się moje lajki? Heidi śliczna! Dzisiaj ja też ich szukam ;) Quote
Tola Posted March 22, 2021 Author Posted March 22, 2021 Heidi ze wszystkim radzi sobie znakomicie oprócz zostawania samej w domu. Na razie pani ma urlop i rodzina codziennie ćwiczy, ala jak na razie efekty niewielkie. Czy ja dobrze pamiętam, że na którymś wątku były porady i filmiki, jak sobie z tym radzić, podpowie mi ktoś, gdzie to znajdę? Pani jest zorientowana w temacie , ale jest umówiona z behawiorystką, żeby zobaczyć, czy idą w dobrym kierunku... A tak poza tym to sama słodycz;) 1 Quote
Tola Posted March 23, 2021 Author Posted March 23, 2021 Czekam na rozliczenie od Hani, tytułu jeszcze nie zmieniam, jeszcze poczekam... Quote
Sowa Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 https://nosem.pl/pies-w-domu/ https://nosem.pl/pies-w-domu/pies-adoptowany/co-zrobic-zeby-pies-nie-szczekal-zachowanie-ciszy-w-domu/ Na tym samym portalu można kupić poradnik Zwykły niezwykły przyjaciel. Przyda się. Gdzie sunia mieszka? 1 Quote
Tola Posted March 23, 2021 Author Posted March 23, 2021 17 minut temu, Sowa napisał: https://nosem.pl/pies-w-domu/ https://nosem.pl/pies-w-domu/pies-adoptowany/co-zrobic-zeby-pies-nie-szczekal-zachowanie-ciszy-w-domu/ Na tym samym portalu można kupić poradnik Zwykły niezwykły przyjaciel. Przyda się. Gdzie sunia mieszka? Dzięki Sowa, że zajrzałaś. Heidi zamieszkała w Żaganiu. Quote
Sowa Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 No to nie ten rejon - a szkoda - w Pszowie jest doskonały ośrodek szkolenia psów - Gregoria. Właścicielka i trenerka Aneta Grzegorczyk ma ogromne doświadczenie w pracy z psami trudnymi, także z tymi z adopcji, skrajnie lękliwymi lub agresywnymi. Na nosem.pl sa filmowe relacje z jej pracy - polecam. https://nosem.pl/tag/metamorfozy/ 1 Quote
b-b Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 Dnia 23.03.2021 o 19:02, Poker napisał: Oczy niewiniątki Aniołeczek :)) Quote
Tola Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 U Heidi odrobinę lepiej; pani zainstalowała kamerkę, żeby obserwować sunię, gdy zostaje sama. Wczoraj po wyjściu pani jak zwykle popłakała, poszczekała, położyła się spać i spała... 1,5 godz.;). W pozostałych tematach to zwariowany psi ideał Ideał Heidi na dzisiejszym spacerku w lesie 1 Quote
Nadziejka Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 8 minut temu, Tola napisał: U Heidi odrobinę lepiej; pani zainstalowała kamerkę, żeby obserwować sunię, gdy zostaje sama. Wczoraj po wyjściu pani jak zwykle popłakała, poszczekała, położyła się spać i spała... 1,5 godz.;). W pozostałych tematach to zwariowany psi ideał Ideał Heidi na dzisiejszym spacerku w lesie Quote
szafirka Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Pobyt Heidi w hotelu w marcu 130 zł, kilka dni przed wyjazdem do DS została zaszczepiona na wściekliznę i zaczipowana za co zapłaciłam 55 zł. Razem 185 zł, na taką kwotę wystawię fakturę. Sunia jest wielką miłością rodziny, nie mogą się nią nacieszyć. Pani co chwilę wysyła mi zdjęcia, widać, że wszyscy szczęśliwi z Heidi na czele Quote
Nesiowata Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 49 minut temu, szafirka napisał: Sunia jest wielką miłością rodziny, nie mogą się nią nacieszyć. Pani co chwilę wysyła mi zdjęcia, widać, że wszyscy szczęśliwi z Heidi na czele O tak miało być! 1 Quote
Tola Posted March 26, 2021 Author Posted March 26, 2021 9 godzin temu, szafirka napisał: Pobyt Heidi w hotelu w marcu 130 zł, kilka dni przed wyjazdem do DS została zaszczepiona na wściekliznę i zaczipowana za co zapłaciłam 55 zł. Razem 185 zł, na taką kwotę wystawię fakturę. Sunia jest wielką miłością rodziny, nie mogą się nią nacieszyć. Pani co chwilę wysyła mi zdjęcia, widać, że wszyscy szczęśliwi z Heidi na czele Dzięki Haniu za podliczenie, czekam na fakturę. Heidi malutkimi kroczkami robi postępy w zostawaniu samej w domu. W następnym tyg. spotkanie z behawiorystą, a na 22.04. umówiony zabieg sterylizacji. Walczymy z misiem;) Quote
Tola Posted March 29, 2021 Author Posted March 29, 2021 Heidi ma wspaniała rodzinę, więc czas na zmianę tytułu wątku:). Dziękuję wszystkim, którym nie był obojętny los tej małej, delikatnej suczki i którzy zaglądali tutaj do nas, wspierali, pomagali. Szafirkom dziękuję za opiekę nad Heidi (imię zostało:) Quote
Tola Posted March 29, 2021 Author Posted March 29, 2021 Czekam na ostatnią fakturę i podliczę finanse. Tymczasem dzisiejsza Heidi Quote
Recommended Posts