Jump to content
Dogomania

5 psów ze schroniska zaczyna nowe życie, a wsród nich ona, mała Heidi znaleziona nad rzeką w czasie tych mroźnych dni. Heidi zamieszkała w Żaganiu:)

Recommended Posts

Posted
20 godzin temu, b-b napisał:

received_319790889464018.jpg

Jak sarenka :)

Tak, drobniutka, delikatna, na zdjęciach wygląda na większą, niż jest w rzeczywistości:).

Posted
Dnia 2.02.2021 o 19:12, Gabi79 napisał:

Zaglądam do ślicznotki 

Ślicznotka pojedzie chyba niedługo do lecznicy na szczepienie, dałam już Hani znać, bo tak jak pisałam wcześniej, najpierw dziewczynę zaszczepimy p/wirusówkom, potem dopiero wysterylizujemy.

• Like 1
Posted

Heidi poczuła się już jak w domu, bardzo szczeka na obcych jak ktoś wchodzi do domu, albo nawet jak zadzwoni dzwonek. Zauważyłam też, że jedne pieski lubi bardziej i bawi się z nimi, inne ignoruje. Ujawnia się prawdziwa sunia :) Na szczepienie z Heidi pojadę jutro, albo w przyszłym tygodniu, umówię od razu termin sterylizacji.

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, szafirka napisał:

Heidi poczuła się już jak w domu, bardzo szczeka na obcych jak ktoś wchodzi do domu, albo nawet jak zadzwoni dzwonek. Zauważyłam też, że jedne pieski lubi bardziej i bawi się z nimi, inne ignoruje. Ujawnia się prawdziwa sunia :) Na szczepienie z Heidi pojadę jutro, albo w przyszłym tygodniu, umówię od razu termin sterylizacji.

Dobrze Haniu, dziękuje za informację.

Heidi musi nadrabiać, bo w przeciwieństwie do pozostałych zamojszczaków, czeka ją  jeszcze sterylizacja,  szczepienie p/ wściekliźnie no i czipowanie.

Posted

Cichutko u Heidi, nikt do dziewczynki nie zagląda:(

Ja wiem, że ona w najlepszym stanie fizycznym i psychicznym, a pojechała razem z  z zabiedzonymi psiakami ze schroniska no i  trudno zaglądać na tyle nowych wątków, sama mam z tym problem. 

Ale suni smutno  tutaj samej. 

Posted

Dziękuję za odwiedziny:)

Wczoraj rozmawiałam z Hanią - Heidi miała dzisiaj jechać na szczepienie no i wet miał wyznaczyć termin sterylizacji. Oby wszystko szło zgodnie z  planem....

Serdecznie zapraszam na wątek 2 suczek z łańcucha z podzamojskiej wsi

Posted
Dnia 14.02.2021 o 12:19, Poker napisał:

Z bazarku mam 75 zł dla panienki. Na jakie konto wpłacić?

Bardzo dziękuję kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0157.gif

Poproszę na fundacyjne, jest na 1 stronie.