Bogusik Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Trzymam kciuki za najlepszy domek dla cudnego Olivierka. Quote
Anula Posted February 10, 2021 Author Posted February 10, 2021 15 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Ciekawa jestem, czy ktoś sensowny zadzwonił..... Asiu Kochana może jeszcze to zdjęcia wstawisz do swoich ogłoszeń.Jest przepiękne. Quote
Alaskan malamutte Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 1 minutę temu, Anula napisał: Asiu Kochana może jeszcze to zdjęcia wstawisz do swoich ogłoszeń.Jest przepiękne. Anulko, już wstawione :-) Puchaty Oliver do adopcji. Wrocław Śródmieście • OLX.pl Quote
Anula Posted February 10, 2021 Author Posted February 10, 2021 3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Anulko, już wstawione :-) Puchaty Oliver do adopcji. Wrocław Śródmieście • OLX.pl Bardzo,bardzo dziękuję.I dziękuję za wszystko,za pomoc. Quote
Anula Posted February 10, 2021 Author Posted February 10, 2021 Oliver ma stwierdzone lamblie.Był odrobaczany ale zapewne to nie pomogło.Nie wiem czy w tych tabletkach jednym ze składników był febantel. Quote
szafirka Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Wczoraj okazało się, że w kale Oliverka jest lamblia, więc zanim zaszczepimy, trzeba pozbyć się dziadostwa. Lili i Belmondo się nie zaraziły. Oli wzbudza zainteresowanie, na stronie naszego hotelu też jest spory ruch w poście o psiaku, ale telefonów miałam tylko 5, z czego tylko 2 sensowne. Z Nowej Soli nikt się ze mną nie kontaktował. 1 Quote
b-b Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Niech się odezwie domek ten z najlepszych :) 1 Quote
Tyśka) Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Dziwię się że jeszcze nikt go nie porwał do siebie :-) Quote
Tola Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Na moim OLX też spory ruch, już raz wykasowałam liczbę pobrań nr tel. ale wcale nie przekłada się to na ilość dzwoniących osób. Może zmienić na inne miasto? Quote
Anula Posted February 11, 2021 Author Posted February 11, 2021 20 minut temu, Tola napisał: Na moim OLX też spory ruch, już raz wykasowałam liczbę pobrań nr tel. ale wcale nie przekłada się to na ilość dzwoniących osób. Może zmienić na inne miasto? Martuniu może jeszcze poczekać,ogłoszenie idzie krótko. Quote
Tola Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 18 minut temu, Anula napisał: Martuniu może jeszcze poczekać,ogłoszenie idzie krótko. Ok, dobrze. Cierpliwie czekajmy, nieważna jest ilość zapytań, ale TEN jeden jedyny telefon. Na pewno taki zadzwoni:) Rozmawiałam dzisiaj z Hanią, mówiła, ze dzwoniły dwie panie, dobrze się z nimi rozmawiało, ale już się nie odezwały. Quote
Alaskan malamutte Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 22 godziny temu, szafirka napisał: Z Nowej Soli nikt się ze mną nie kontaktował. Nie rozumiem w takim razie po co zapytanie :-((( Dzisiaj kolejne... Quote
Anula Posted February 11, 2021 Author Posted February 11, 2021 Przed chwilą, Tola napisał: Ok, dobrze. Cierpliwie czekajmy, nieważna jest ilość zapytań, ale TEN jeden jedyny telefon. Na pewno taki zadzwoni:) Rozmawiałam dzisiaj z Hanią, mówiła, ze dzwoniły dwie panie, dobrze się z nimi rozmawiało, ale już się nie odezwały. Cierpliwość to jedna z najcenniejszych cech.Na spokojnie poczekamy na domek.Oliver jest cudnym psiaczkiem i ma fajny charakter. 1 Quote
Tola Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Koszt worka karmy dla Oliverka oplacony:) 1 1 Quote
mari23 Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Nie rozumiem w takim razie po co zapytanie :-((( Dzisiaj kolejne... też ogłaszam psiaki na olx i z doświadczenia wiem, że ci, którzy zamiast dzwonić tylko piszą raczej nie rokują dobrze, chyba, że ktoś konkretnie dopyta, ale zaraz dzwoni, a takich zapytań nie traktuję poważnie, choć grzecznie i cierpliwie odpowiadam ;) z akcentem na "cierpliwie". Czasem nawet "awanturują się" pisząc np. jakim prawem żądam sterylizacji suczki po adopcji, jak sama nie wysterylizowałam i szczeniaki rozdaję... Anula ma rację - cierpliwie poczekamy, na dobry domek zazwyczaj długo się czeka...choć są wyjątki :) 1 Quote
szafirka Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Oliverek przynajmniej skończy leczenie u nas, a w międzyczasie na pewno ktoś sensowny się zgłosi. W załączeniu faktura za badanie i tabletki - 85 zł. 1 Quote
Nadziejka Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Dnia 22.01.2021 o 08:55, Nadziejka napisał: ......... Wyczarowalalm choc malenki Olisiowi Rozliczony 71 zl Artemisia67.Serduchem Dla Oliwera Anulki do 10 luty Anulko wielkie calusy pozdrowionka Oliwciowi Poslalam tobie z zakonczonego kramu 61 zl Nie jest to calosci z kramku Jeszcze moze wplynie cegielka to wtedy odrazu Anusiu dosle Narazie poslalam to co mam i dziekuje pieknie kupujacym sercom za wplaty edit Doslalam dzis Cegielenke 10 zl Dziekuje Dobrejduszce Wiec razem z kramku 71 zl 1 Quote
Nadziejka Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Anulko postaram wyczarowac jakis kramik kolejny dla Oliwierka ,moze za tydzien Masz tylko kilka zl na koncie Olisia? 1 Quote
Nadziejka Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Zapraszam serdecznie na malusi kramik Oliwciowy 1 Quote
Tola Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Hania przekazała mi dzisiaj kontakt do pani z Wrocławia zainteresowanej adopcją Oliverka. To młoda osoba, mieszka we własnościowym mieszkaniu na 4 piętrze, na razie z siostrą, jej chłopakiem i ich adoptowanym psem (za pół roku wyprowadzają się do własnego domu). W domu jest jeszcze królik i chyba papuga. Rozmawiałam z panią, wysłałam ankietę; po jej otrzymaniu przekażę całą wiedzę Anuli i zobaczymy, co dalej. 1 1 Quote
Anula Posted February 16, 2021 Author Posted February 16, 2021 5 minut temu, Tola napisał: Hania przekazała mi dzisiaj kontakt do pani z Wrocławia zainteresowanej adopcją Oliverka. To młoda osoba, mieszka we własnościowym mieszkaniu na 4 piętrze, na razie z siostrą, jej chłopakiem i ich adoptowanym psem (za pół roku wyprowadzają się do własnego domu). W domu jest jeszcze królik i chyba papuga. Rozmawiałam z panią, wysłałam ankietę; po jej otrzymaniu przekażę całą wiedzę Anuli i zobaczymy, co dalej. Martuniu,bardzo dziękuję za informację.Zobaczymy co z tego wyjdzie.Chciałabym aby Oli trafił do jak najlepszego domku. Quote
Tola Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 2 minuty temu, Anula napisał: Martuniu,bardzo dziękuję za informację.Zobaczymy co z tego wyjdzie.Chciałabym aby Oli trafił do jak najlepszego domku. Ja też, jak zawsze:) Jak przyjdzie ankieta wszystko Ci wyślę, wszystko opiszę. Quote
Anula Posted February 16, 2021 Author Posted February 16, 2021 12 minut temu, Tola napisał: Ja też, jak zawsze:) Jak przyjdzie ankieta wszystko Ci wyślę, wszystko opiszę. Bardzo dziękuję. Quote
Onaa Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Trzymam kciuki za najlepszy domek dla Oliverka. Quote
Recommended Posts