Jump to content
Dogomania

Oliver dla zaprzyjaźnionych Oli. 22.01.21 zmieni się dla niego świat na lepszy.25.03.21-Oliver w DS we Wrocławiu.

Recommended Posts

Posted
15 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Ciekawa jestem, czy ktoś sensowny zadzwonił.....

Asiu Kochana może jeszcze to zdjęcia wstawisz do swoich ogłoszeń.Jest przepiękne.

FB_IMG_1612733915601.jpg

Posted

Wczoraj okazało się, że w kale Oliverka jest lamblia, więc zanim zaszczepimy, trzeba pozbyć się dziadostwa. Lili i Belmondo się nie zaraziły.

Oli wzbudza zainteresowanie, na stronie naszego hotelu też jest spory ruch w poście o psiaku, ale telefonów miałam tylko 5, z czego tylko 2 sensowne. Z Nowej Soli nikt się ze mną nie kontaktował.

• Upvote 1
Posted

Na moim OLX też spory ruch, już raz wykasowałam liczbę pobrań nr tel. ale wcale nie przekłada się to na ilość dzwoniących osób.

Może zmienić na inne miasto?

Posted
20 minut temu, Tola napisał:

Na moim OLX też spory ruch, już raz wykasowałam liczbę pobrań nr tel. ale wcale nie przekłada się to na ilość dzwoniących osób.

Może zmienić na inne miasto?

Martuniu może jeszcze poczekać,ogłoszenie idzie krótko.

Posted
18 minut temu, Anula napisał:

Martuniu może jeszcze poczekać,ogłoszenie idzie krótko.

Ok, dobrze.

Cierpliwie czekajmy,  nieważna jest ilość zapytań, ale TEN jeden jedyny telefon. Na pewno taki zadzwoni:)

Rozmawiałam dzisiaj z Hanią, mówiła, ze dzwoniły dwie panie, dobrze się z nimi rozmawiało, ale już się nie odezwały.

Posted
Przed chwilą, Tola napisał:

Ok, dobrze.

Cierpliwie czekajmy,  nieważna jest ilość zapytań, ale TEN jeden jedyny telefon. Na pewno taki zadzwoni:)

Rozmawiałam dzisiaj z Hanią, mówiła, ze dzwoniły dwie panie, dobrze się z nimi rozmawiało, ale już się nie odezwały.

Cierpliwość to jedna z najcenniejszych cech.Na spokojnie poczekamy na domek.Oliver jest cudnym psiaczkiem i ma fajny charakter.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Nie rozumiem w takim razie po co zapytanie :-(((

Dzisiaj kolejne...

też ogłaszam psiaki na olx i z doświadczenia wiem, że ci, którzy zamiast dzwonić tylko piszą raczej nie rokują dobrze, chyba, że ktoś konkretnie dopyta, ale zaraz dzwoni, a takich zapytań nie traktuję poważnie, choć grzecznie i cierpliwie odpowiadam ;) z akcentem na "cierpliwie". Czasem nawet "awanturują się" pisząc np. jakim prawem żądam sterylizacji suczki po adopcji, jak sama nie wysterylizowałam i szczeniaki rozdaję...

Anula ma rację - cierpliwie poczekamy, na dobry domek zazwyczaj długo się czeka...choć są wyjątki :)

• Upvote 1
Posted
Dnia 22.01.2021 o 08:55, Nadziejka napisał:

.........

Wyczarowalalm choc malenki Olisiowi

Rozliczony 71 zl Artemisia67.Serduchem Dla Oliwera Anulki do 10 luty

coeur nounours GIF - Télécharger & Partager sur PHONEKY

Anulko wielkie calusy pozdrowionka Oliwciowi
Poslalam tobie z zakonczonego kramu 61 zl
Nie jest to calosci z kramku
 Jeszcze moze wplynie cegielka to wtedy odrazu Anusiu dosle 
Narazie poslalam to co mam i dziekuje pieknie kupujacym sercom za wplaty
edit
 Doslalam dzis Cegielenke  10 zl Dziekuje Dobrejduszce
           Wiec razem z kramku 71 zl
  • Upvote 1
Posted

Hania przekazała mi dzisiaj kontakt do pani z Wrocławia zainteresowanej adopcją Oliverka.

To młoda osoba, mieszka we własnościowym mieszkaniu na 4 piętrze, na razie z siostrą, jej chłopakiem i ich adoptowanym psem (za pół roku wyprowadzają się do własnego domu). W domu jest jeszcze królik i chyba papuga.

Rozmawiałam z panią, wysłałam ankietę;  po jej otrzymaniu przekażę całą wiedzę  Anuli i zobaczymy, co dalej.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
5 minut temu, Tola napisał:

Hania przekazała mi dzisiaj kontakt do pani z Wrocławia zainteresowanej adopcją Oliverka.

To młoda osoba, mieszka we własnościowym mieszkaniu na 4 piętrze, na razie z siostrą, jej chłopakiem i ich adoptowanym psem (za pół roku wyprowadzają się do własnego domu). W domu jest jeszcze królik i chyba papuga.

Rozmawiałam z panią, wysłałam ankietę;  po jej otrzymaniu przekażę całą wiedzę  Anuli i zobaczymy, co dalej.

Martuniu,bardzo dziękuję za informację.Zobaczymy co z tego wyjdzie.Chciałabym aby Oli trafił do jak najlepszego domku.

Posted
2 minuty temu, Anula napisał:

Martuniu,bardzo dziękuję za informację.Zobaczymy co z tego wyjdzie.Chciałabym aby Oli trafił do jak najlepszego domku.

Ja też, jak zawsze:) Jak przyjdzie ankieta wszystko Ci wyślę, wszystko opiszę.