Nadziejka Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Do serca Was przytulam Anulko Sily sily cudu wszelkiego zasylam 1 Quote
Nadziejka Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Jak dobrze ze kolejne i kolejne biedunie wyratowane ku zyciu boc znow fala okrutnych mozow nadchodzi Tesknimy juz za wiosna za spokojnym losem Quote
Alaskan malamutte Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Anulko, trzymam kciuki za Mikusia. Pomogę w ogłoszeniu Oli. Napisz proszę na jakie miasto i numer do kontaktu. Quote
Anula Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 6 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Anulko, trzymam kciuki za Mikusia. Pomogę w ogłoszeniu Oli. Napisz proszę na jakie miasto i numer do kontaktu. Bardzo dziękuję Asieńko.To poproszę na Wrocław i na Poznań,można zmienić późniejszym terminie te dwa ogłoszenia na inne miasta np.Katowice,Opole.W poście informacyjnym są od Hani informacje o Oliverze.Kontakt na Hanię. Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc. Quote
Alaskan malamutte Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 2 minuty temu, Anula napisał: Bardzo dziękuję Asieńko.To poproszę na Wrocław i na Poznań,można zmienić późniejszym terminie te dwa ogłoszenia na inne miasta np.Katowice,Opole.W poście informacyjnym są od Hani informacje o Oliverze.Kontakt na Hanię. Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc. Anulko, to zaraz usiądę i napiszę. Jak olx zaakceptuje, wrzucę linki na wątek. Quote
Tola Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 9 godzin temu, Anula napisał: Wszystkim bardzo dziękuję za życzliwość.Dzisiaj rano Miki postawiony utrzymuje się na łapach ale na prawą stronę go przechyla.Podajemy zastrzyki i środki przeciwbólowe.W każdym razie jest nadzieja,że zrobi pierwszy krok i będzie chodzić.Miki ma bardzo chory kręgosłup na TK wyszły na każdym kręgu narośle i nie sposób ich wszystkich operować.Teraz wytworzyła się opuchlizna i stąd psiak ma problemy z chodzeniem.Nivalin powinien pomóc bo tak było ostatnim razem.Przynajmniej mamy taką nadzieję.Weterynarz jest zadowolona,że przez chwilę utrzymuje się na łapach,że to jest dobry znak.Musimy czekać.Wynosimy go często,załatwia się na trawce podtrzymywany na stojąco to też dobrze,dzisiaj zjadł samodzielnie posiłek i napił się wody,wcześniej był karmiony i pojony strzykawką. Trzymam kciuki za Mikusia i przesyłam ciepłe myśli. Nic się Anulka nie martw, spokojnie poświęcaj czas własnemu piesiowi; obiecałam pomoc - jestem w kontakcie z Hanią - damy radę. Obiecałam też pomoc w ogłaszaniu, więc tez dorzucę OLX od siebie, albo na Opole, albo może na Szczecin? Dzisiaj rozmawiałam z Hanią, żeby może zrobić badanie w kierunku lamblii, bo Rudemu też wyszły, a to ten sam boks... Quote
Alaskan malamutte Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Ogłoszenie na Wrocław Puchaty Oliver do adopcji. Wrocław Śródmieście • OLX.pl Quote
Alaskan malamutte Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Oli na Poznań Śliczny Oli do adopcji! Poznań Stare Miasto • OLX.pl Anulko, jak trzeba coś zmienić, dopisać, proszę napisz Quote
b-b Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Jeśli jest jeszcze potrzeba też mogę chłopakowi zrobić ogłoszenie . Quote
Anula Posted February 7, 2021 Author Posted February 7, 2021 14 godzin temu, Tola napisał: Trzymam kciuki za Mikusia i przesyłam ciepłe myśli. Nic się Anulka nie martw, spokojnie poświęcaj czas własnemu piesiowi; obiecałam pomoc - jestem w kontakcie z Hanią - damy radę. Obiecałam też pomoc w ogłaszaniu, więc tez dorzucę OLX od siebie, albo na Opole, albo może na Szczecin? Dzisiaj rozmawiałam z Hanią, żeby może zrobić badanie w kierunku lamblii, bo Rudemu też wyszły, a to ten sam boks... Martuniu,bardzo,bardzo dziękuję za pomoc.To może na Szczecin bo z Katowic Asia później przeniesie na Opole. W sprawie badań daję wolną rękę Tobie i też jestem za tym aby zrobić badanie.Oliver w niedługim czasie będzie chyba zaszczepiony jeszcze na wirusówki. Jeżeli chodzi o Miki to jest schorowany bardzo psiak i nic na to nie poradzimy,staramy się go ratować,może i tym razem nam się uda.Jest ciężko,dzisiaj znów się źle czuje,będzie trzeba włączyć karmienie i pojenie strzykawką. 14 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Ogłoszenie na Wrocław Puchaty Oliver do adopcji. Wrocław Śródmieście • OLX.pl W tym ogłoszeniu brakuje słowa"dał się poznać" 14 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Oli na Poznań Śliczny Oli do adopcji! Poznań Stare Miasto • OLX.pl Anulko, jak trzeba coś zmienić, dopisać, proszę napisz Teksty są super,osobiście takie lubię,są konkretne,zwięzłe i opisują bardzo dobrze charakterystykę psa.Jednym słowem super.Bardzo,bardzo dziękuję. Ja wyróżnię te dwa ogłoszenia,niech idą jako wyróżnione. 12 godzin temu, b-b napisał: Jeśli jest jeszcze potrzeba też mogę chłopakowi zrobić ogłoszenie . Bogduniu,bardzo dziękuję za pomoc,na razie zobaczymy co z tych ogłoszeń wyniknie.Jeszcze ma zrobić Tola jedno to chłopczyk będzie miał 3 ogłoszenia.Jeżeli będzie kiepsko to poproszę Cię odrębnie na inne jakieś miasto chociaż nie mam pomysłu bo na Zieloną Górę były dawane i nic z tego nie wynikało a także na Gorzów Wlkp.Żaden nasz psiak nie znalazł tam domu. Quote
Anula Posted February 7, 2021 Author Posted February 7, 2021 Dwa ogłoszenia na Wrocław i na Poznań są wyróżnione do 09.03.21. Puchaty Oliver do adopcji. Wrocław Śródmieście • OLX.pl Śliczny Oli do adopcji! Poznań Stare Miasto • OLX.pl Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 1 godzinę temu, Anula napisał: W tym ogłoszeniu brakuje słowa"dał się poznać" Już dopisuję Quote
Tola Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 OLX na Szczecin https://www.olx.pl/oferta/ma-na-imie-oliver-i-jestem-bardzo-urodziwym-pieskiem-do-adopcji-CID103-IDIry9j.html Quote
Nadziejka Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Trzymam kciuki pozdrawiam goraco uwazajcie na nadchodzace mroziska i zawieje musimy jakos przetrwac wszystko w nadziei ze los oszczedzi te wszystkie biedunie bezdomne o matko Quote
Anula Posted February 7, 2021 Author Posted February 7, 2021 6 godzin temu, Tola napisał: OLX na Szczecin https://www.olx.pl/oferta/ma-na-imie-oliver-i-jestem-bardzo-urodziwym-pieskiem-do-adopcji-CID103-IDIry9j.html Bardzo dziękuję.Ogłoszenie jest wyróżnione do 09.03.21. Quote
Tyśka) Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Trzymam kciuki za odzew :) Oby telefon się rozdzwonił! 1 Quote
Nadziejka Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Trzymam sciskam z calej duszy I modle za los caly lapeczek Wyczekujemy bardzo ciepla wszelkiego Quote
mari23 Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 13 godzin temu, Tyśka) napisał: Trzymam kciuki za odzew :) Oby telefon się rozdzwonił! myślę, że pogodowo-transportowe trudności nie sprzyjają adopcjom, ale pojechać po tak cudnego piesia to i zima nie straszna :) oby Olisia wypatrzył wśród ogłoszeń ktoś z WIELKIM SERDUCHEM !!! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Oli ma sporo wyświetleń (na Poznań już kasowałam) i pobrań telefonu. Oby zadzwonił ten jedyny i właściwy telefon. Kciuki trzymam. Quote
Alaskan malamutte Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Dostałam taką wiadomość: "Dzień dobry. Piszę w sprawie ogłoszenia pieska Oliver. Pochodzę z Nowej Soli i byłabym zainteresowana adopcja Oliviera. Czy byłaby możliwość podjechania i zobaczenia pieska/wyjścia z nim na spacer?" Odpisałam, że należy zadzwonić pod podany numer telefonu. 1 Quote
mari23 Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 18 godzin temu, b-b napisał: Trzymam kciuki za odzew z ogłoszeń :)) i ja trzymam mocno!!! "Rude jest piękne"... cudne nawet :) odzew będzie, oby tylko TEN wśród innych telefonów zadzwonił :) Quote
Tola Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 Podrzucam jeszcze takie zdjęcie Pięknego , może przyda się do ogłoszeń 2 1 Quote
mari23 Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 zaniemówiłam z zachwytu....Piękny jest przepiękny! Quote
Alaskan malamutte Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 Ciekawa jestem, czy ktoś sensowny zadzwonił..... Quote
Recommended Posts