Anula Posted February 1, 2021 Author Posted February 1, 2021 8 minut temu, mari23 napisał: pytam, bo po Milo zostało trochę pieniążków, jego nowa pani opłaciła ostatnią fakturę i zostało 242,10 zł. Tylko te pieniądze są na koncie stowarzyszenia, żeby je wydać, potrzebna będzie faktura albo rachunek. A czy hotelik by mógł przesłać na tą kwotę opłatę za pobyt za luty? Quote
mari23 Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 1 godzinę temu, Anula napisał: A czy hotelik by mógł przesłać na tą kwotę opłatę za pobyt za luty? Oczywiście :) A jaki jest koszt całego miesiąca? Dołożę resztę od stowarzyszenia, niech ma na początek nowego życia :) Dane do rachunku są na początku wątku Milo. Pomoc została wcześniej uzgodniona z opiekunką Milo czyli elik :) a to Milo - "fundator" pomocy :) Quote
Anula Posted February 1, 2021 Author Posted February 1, 2021 4 minuty temu, mari23 napisał: Oczywiście :) A jaki jest koszt całego miesiąca? Dołożę resztę od stowarzyszenia, niech ma na początek nowego życia :) 280,00zł.By było cudownie,nie martwiłam bym się o opłatę. To bardzo proszę podaj dane do faktury i jaki ma być tytuł.Ja wyślę namiary sms Hani. Quote
mari23 Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 29 minut temu, Anula napisał: 280,00zł.By było cudownie,nie martwiłam bym się o opłatę. To bardzo proszę podaj dane do faktury i jaki ma być tytuł.Ja wyślę namiary sms Hani. Super :) Pomoc uzgodniona z elik )Faktura na całe 280 złotych :) może być na jednym rachunki z Belmondo, który dostanie taką samą pomoc :) dane do faktury ( albo rachunku ) Stowarzyszenie Help Animals ul.Sienkiewicza 10A 55-320 Malczyce NIP 9131603838 mail: [email protected] Quote
Anula Posted February 1, 2021 Author Posted February 1, 2021 17 minut temu, mari23 napisał: Super :) Faktura na całe 280 złotych :) dzne do faktury ( albo rachunku ) Stowarzyszenie Help Animals ul.Sienkiewicza 10A 55-320 Malczyce NIP 9131603838 mail: [email protected] Bardzo dziękuję. Quote
mari23 Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 1 godzinę temu, Anula napisał: Bardzo dziękuję. Te piękne róże przekazuję elik - opiekunce Milo, dzięki której piesek nie tylko domek znalazł, ale jeszcze "spadek" zostawił :) 1 Quote
Anula Posted February 2, 2021 Author Posted February 2, 2021 Nadeszły deklaracje za II od mari23;Bogusik i Anula. A nasza Kochana Nesiowata jak zwykle nie zapomniała wspomóc Olinka kwotą 20,00zł. Z tego tytułu Olinek jest na plusie a także zaopatrzony zapłatą za pobyt w Hoteliku za luty)rozliczenie finansów na 1 str.) Z całego serca bardzo dziękuję. 1 Quote
mari23 Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 7 godzin temu, szafirka napisał: Wysłałam na podamy mail przelew już wypisany, jutro rano zaniosę do banku :) Quote
Nadziejka Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Dnia 1.02.2021 o 19:05, mari23 napisał: Oczywiście :) A jaki jest koszt całego miesiąca? Dołożę resztę od stowarzyszenia, niech ma na początek nowego życia :) Dane do rachunku są na początku wątku Milo. Pomoc została wcześniej uzgodniona z opiekunką Milo czyli elik :) a to Milo - "fundator" pomocy :) Quote
mari23 Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 13 godzin temu, mari23 napisał: przelew już wypisany, jutro rano zaniosę do banku :) zapłacone z samego rana :) przelew poszedł 6 minut temu, Isiak napisał: Ale z niego złotowłosy piękniś :) Przecudny, a do tego moja najbardziej kochana "rasa" rudy kudłaty :) Quote
szafirka Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Otrzymałam pieniążki za luty, dziękuję. Kiedy wybrać się z Oliverkiem na szczepienie? Odrobaczany był 23.01., nie było widocznych pasożytów w kupie. Quote
szafirka Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Oli to psiak, który cały czas jest gdzieś blisko, nawiązuje kontakt wzrokowy, zaczepi do głaskania, ale nie narzuca się bez przerwy, jest stonowany. Toleruje inne pieski, ale nie bierze udziału we wspólnych zabawach, na koty nie zwraca uwagi. Podczas gdy np. Belmondo skakał jak piłeczka w oczekiwaniu na smaczka, to Oli stoi, merda ogonem i czeka na swoją kolej. Utrzymuje 100 % czystość w domu, na zawołanie wychodzi na dwór i bez problemu wraca. 3 Quote
Tyśka) Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Pies ideał i do tego obłędnie śliczny :) Quote
Tola Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Cudny i chyba w przyszłym domu też będzie wolał człowieka, niż towarzystwo innych psów;) Na tym pierwszym zdjęciu wygląda na sporego psiaka;) Quote
mari23 Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 13 godzin temu, Tyśka) napisał: Pies ideał i do tego obłędnie śliczny :) przecudny!!!!! zakochałam się od pierwszego zdjęcia ze schroniska, ale.....dla mnie tylko stare, chore, kalekie ;) Quote
Anula Posted February 5, 2021 Author Posted February 5, 2021 15 godzin temu, szafirka napisał: Oli to psiak, który cały czas jest gdzieś blisko, nawiązuje kontakt wzrokowy, zaczepi do głaskania, ale nie narzuca się bez przerwy, jest stonowany. Toleruje inne pieski, ale nie bierze udziału we wspólnych zabawach, na koty nie zwraca uwagi. Podczas gdy np. Belmondo skakał jak piłeczka w oczekiwaniu na smaczka, to Oli stoi, merda ogonem i czeka na swoją kolej. Utrzymuje 100 % czystość w domu, na zawołanie wychodzi na dwór i bez problemu wraca. Haniu bardzo dziękuję za opis charakteru Olivera.Jeszcze mam pytanie czy ma chorobę lokomocyjną i ile ma w kłębie.Są to bardzo istotne informacje dla adoptujących aby mieli w miarę pełne wyobrażenie o psie.Np.Ja szukałam dla siebie pieska aby nie miał choroby lokomocyjnej,ponieważ my sporo jeździmy i zabieramy psa ze sobą a także wielkość psa w przypadku Hotelu bo bardziej są przychylni przy przyjęciu mniejszego psiaka,chociaż teraz się dużo zmieniło,większość Hoteli przyjmuje psiaki bez względu na wielkość. Jeżeli chodzi o szczepienie p/chorobom wirusowym to jak Tobie wygodnie,ja nie narzucam terminu.Po szczepieniu trzeba będzie zacząć ogłaszać Olivera,niech idzie do swojego domku.Kontakt Haniu będzie na Ciebie jak zawsze a konsultacja z Tolą.Tola zaoferowała pomoc w tym temacie,będzie rozmawiała z domkiem i wybierze ten najlepszy. Ja mam w tej chwili ogromny problem z moim psiakiem.Miki nie chodzi,siadł mu całkowicie tył.Jeździmy do Legnicy na zastrzyki,ma 4 w tym Nivalin2,5mg.Mamy nadzieję,że leczenie pomoże,czekamy na ten cud. Quote
Tyśka) Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Anulo, wysyłam ciepłe myśli do Was. Oby Mikus stanął na lapki. Quote
b-b Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Zaciskam kciuki za Mikiego! Oby leczenie przyniosło rezultaty! Quote
Nadziejka Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Anula stokroc serduchem trzymam za twojego skarbunia Quote
mari23 Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 3 godziny temu, Tyśka) napisał: Anulo, wysyłam ciepłe myśli do Was. Oby Mikus stanął na lapki. I ja życzę Mikusiowi, by mu zdrowie wróciło i mógł stanąć na łapki <3 Quote
Anula Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 16 godzin temu, Tyśka) napisał: Anulo, wysyłam ciepłe myśli do Was. Oby Mikus stanął na lapki. 16 godzin temu, b-b napisał: Zaciskam kciuki za Mikiego! Oby leczenie przyniosło rezultaty! 13 godzin temu, Nadziejka napisał: Anula stokroc serduchem trzymam za twojego skarbunia 12 godzin temu, mari23 napisał: I ja życzę Mikusiowi, by mu zdrowie wróciło i mógł stanąć na łapki <3 Wszystkim bardzo dziękuję za życzliwość.Dzisiaj rano Miki postawiony utrzymuje się na łapach ale na prawą stronę go przechyla.Podajemy zastrzyki i środki przeciwbólowe.W każdym razie jest nadzieja,że zrobi pierwszy krok i będzie chodzić.Miki ma bardzo chory kręgosłup na TK wyszły na każdym kręgu narośle i nie sposób ich wszystkich operować.Teraz wytworzyła się opuchlizna i stąd psiak ma problemy z chodzeniem.Nivalin powinien pomóc bo tak było ostatnim razem.Przynajmniej mamy taką nadzieję.Weterynarz jest zadowolona,że przez chwilę utrzymuje się na łapach,że to jest dobry znak.Musimy czekać.Wynosimy go często,załatwia się na trawce podtrzymywany na stojąco to też dobrze,dzisiaj zjadł samodzielnie posiłek i napił się wody,wcześniej był karmiony i pojony strzykawką. Quote
szafirka Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Oli ma w kłębie 40 cm. Nie wykazuje choroby lokomocyjnej. Również trzymamy kciuki za Mikusia. 1 Quote
Recommended Posts