Tola Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 4 godziny temu, Anula napisał: Może się przeziębił i to jest chwilowe.Wet osłucha serduszko,zobaczymy. Oliver dopiero teraz ujawnił się na zdjęciu ze schronu,wcześniej nie było go widać.Musiał dużo czasu spędzać w tym hangarze. Tez jestem zaskoczona jego schroniskowym stażem... Ile ich tam jeszcze jest, takich nieodkrytych:( 1 Quote
b-b Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 1 godzinę temu, Tola napisał: Tez jestem zaskoczona jego schroniskowym stażem... Ile ich tam jeszcze jest, takich nieodkrytych:( Niestety Marto dużo, wciąż za dużo :(( Quote
Anula Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 23 godziny temu, mari23 napisał: Kto mnie zna, ten wie, jak bardzo Oli jest "w moim typie" <3 Moje ukochane psiaki za TM były właśnie takie.... tak bardzo sie cieszę, że opuścił schronisko. Wbrew rozsądkowi i wszelkiej logice dam 20 zł stałej dla niego <3 Mari23 jesteś Kochana.Bardzo,bardzo dziękuję za pomoc.PW wysłane. 1 Quote
kiyoshi Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Podczytuje sobie. Ale śliczny piesek, prześliczny <3 1 Quote
Livka Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Odnalazłam wreszcie wątek Olivera :) Jest śliczny :) 1 Quote
Anula Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 2 godziny temu, Onaa napisał: Olivier to taki cukiereczek :). Zobaczymy co będzie dalej.Martwi ten kaszel. Quote
szafirka Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Oli to dusza towarzystwa, skacze na nas domagając się głasków, jak idziemy na dwór to okrąża mnie kilka razy, nie odstępuje na krok, dopiero na wybiegu zajmuje się swoimi sprawami.... przez chwilę :))) Aż dziwne, że w schronie nie przybiegał pierwszy do płotu do odwiedzających. Dzisiaj rano kaszlnął, ale potem już ani razu, po wieczornym spacerze też nic nie słyszałam. 1 Quote
mari23 Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 Dnia 24.01.2021 o 20:44, szafirka napisał: Oli to dusza towarzystwa, skacze na nas domagając się głasków, jak idziemy na dwór to okrąża mnie kilka razy, nie odstępuje na krok, dopiero na wybiegu zajmuje się swoimi sprawami.... przez chwilę :))) Aż dziwne, że w schronie nie przybiegał pierwszy do płotu do odwiedzających. Dzisiaj rano kaszlnął, ale potem już ani razu, po wieczornym spacerze też nic nie słyszałam. nie przybiegał, bo pewnie bał się ataku zazdrosnych, silniejszych towarzyszy niedoli :( teraz nie czuje się zagrożony, więc może domagać się głasków i korzystać z obecności przy człowieku. Jak on biedny musiał cierpieć z samotności i strachu :( :( poszedł przelew dla słodziaka....ech, jak ja kocham takie puchate rudzielce <3 Quote
Tola Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 Rozmawiałam dzisiaj z Hanią, powiedziałam, że wszystkie ostanie wpisy zniknęły, chyba tez ten z opisem wizyty u weta... Quote
Anula Posted January 28, 2021 Author Posted January 28, 2021 17 minut temu, Tola napisał: Rozmawiałam dzisiaj z Hanią, powiedziałam, że wszystkie ostanie wpisy zniknęły, chyba tez ten z opisem wizyty u weta... Tak był opis z wizyty i faktura za weta.Nie wiem czy zapamiętałam dobrze ale chyba 55zł.Dobrze by było aby Hania jeszcze raz opisała wizytę. Quote
Anula Posted January 28, 2021 Author Posted January 28, 2021 3 godziny temu, mari23 napisał: nie przybiegał, bo pewnie bał się ataku zazdrosnych, silniejszych towarzyszy niedoli :( teraz nie czuje się zagrożony, więc może domagać się głasków i korzystać z obecności przy człowieku. Jak on biedny musiał cierpieć z samotności i strachu :( :( poszedł przelew dla słodziaka....ech, jak ja kocham takie puchate rudzielce <3 Właśnie przelew nadszedł stała za I i dodatek.Z całego serca dziękuję. Quote
Anula Posted January 29, 2021 Author Posted January 29, 2021 Wysłałam do Hani 55zł za weta a także została zakupiona karma mokra 24 puszki800g Rocco. Kwota Rocco Classic Trio di Carne edycja specjalna Wołowina, kurczak i cielęcina, 24 x 800 g Oceń produkt 136,80 zł 1 136,80 zł suma 136,80 zł Cena razemWszystkie ceny zawierają podatek VAT 136,80 zł Quote
szafirka Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Wiek Oli został oceniony na około 7 lat, waży 14,5 kg. Co do kaszlu, to możliwe, że psiak przeszedł infekcję, albo się zaczynała, więc dostał pięciodniowy antybiotyk w zastrzyku. Obecnie nie kaszle w ogóle. Faktura na kwotę 55 zł. Od wczoraj Oli wprowadził nowy okaz radości - otóż podgryza nas po nogawkach, z czego ma wielki ubaw :))) Filmik sprzed kilku dni https://youtu.be/MRXTEQPEwRI 1 Quote
Onaa Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Uroczy z niego psiaczek, i to futerko fruwające :). Super, że tak się dobrze poczuł. Quote
szafirka Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 Zamość dmuchnął śniegiem w naszą stronę, ale Oli zadowolony :))) 3 1 Quote
mari23 Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 15 godzin temu, b-b napisał: Cud, miód chłopak ! :)) niby tak samo, a jednak zupełnie inaczej wygląda, niż na zdjęciach ze schroniska... szczęśliwy chłopak :) i prześliczny!!! Quote
Anula Posted January 31, 2021 Author Posted January 31, 2021 16 minut temu, mari23 napisał: niby tak samo, a jednak zupełnie inaczej wygląda, niż na zdjęciach ze schroniska... szczęśliwy chłopak :) i prześliczny!!! Olinkowi się udało,jest wolny i zapewne szczęśliwy.To cud,że został zauważony i to przypadkowo zupełnie.Niech się chłopczyk cieszy życiem. 1 Quote
mari23 Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Oliś ma niewiele deklaracji, jest na minusie, więc chyba pomoc finansowa by mu się przydała? 1 Quote
Anula Posted February 1, 2021 Author Posted February 1, 2021 1 godzinę temu, mari23 napisał: Oliś ma niewiele deklaracji, jest na minusie, więc chyba pomoc finansowa by mu się przydała? Nie będzie tragicznie,idzie bazarek nadziejki. Po Czesterku jest 195,63zł.Zaraz uzupełnię post rozliczeniowy. Quote
mari23 Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 12 minut temu, Anula napisał: Będzie dobrze,idzie bazarek nadziejki i już będą nowe wpłaty za luty.Bogusik też zadeklarowała stałą deklarację. pytam, bo po Milo zostało trochę pieniążków, jego nowa pani opłaciła ostatnią fakturę i zostało 242,10 zł. Tylko te pieniądze są na koncie stowarzyszenia, żeby je wydać, potrzebna będzie faktura albo rachunek. Quote
Recommended Posts