mari23 Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Mocno trzymam kciuki, żeby problemów nie było . Quote
Anula Posted March 23, 2021 Author Posted March 23, 2021 Musimy wytrzymać do czwartku,jeszcze dwa dni.Też trzymam kciuki. Quote
Anula Posted March 24, 2021 Author Posted March 24, 2021 Dnia 8.03.2021 o 14:08, szafirka napisał: W sobotę miałam telefon od Pani z Nowej Soli, ale nic konkretnego. Zaprosiłam, by poznała Oliverka, powiedziała, że da znać którego dnia w tygodniu wybierze się do nas. Oli nie ma pasożytów, szczepimy w środę. Haniu,czy Oliver został zaszczepiony?Nie mam wstawionego rachunku a bym chciała uregulować dług. Quote
Nadziejka Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Dnia 23.03.2021 o 19:32, Anula napisał: Musimy wytrzymać do czwartku,jeszcze dwa dni.Też trzymam kciuki. Quote
Tola Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 1 minutę temu, b-b napisał: Czy już coś wiadomo ? Oliverek pojechał:) Hania napisała, że sunia bardzo fajna, zachęcała do zabawy, nie przejawiała zazdrości, a wręcz przeciwnie - wg państwa ożyla i uśmiechała się. Oli był trochę spięty, ale jak pani zaczęła rozdawać smaczki, to był do nich pierwszy;) 3 Quote
limonka80 Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 Ale fajne wieści, powodzenia Oli na nowej drodze życia :-)) 1 1 Quote
Poker Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 Biedna sunia z tyłu. Mam nadzieję , że w domu tak nie będzie. Inaczej zazdrość wybuchnie. Quote
kiyoshi Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 Fajni ludzie, widać po zdjęciach że pozytywni, będzie dobrze :) 1 Quote
Tola Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 31 minut temu, Poker napisał: Biedna sunia z tyłu. Mam nadzieję , że w domu tak nie będzie. Inaczej zazdrość wybuchnie. Może to tylko taki moment do zdjęcia... Quote
Nadziejka Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 Cudowni ludzie z samego nawet spojrzenia i ta kluseczka cudna siostrzyczka Sciskam ogromnie ogromnie za wszystko Quote
Anula Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 10 minut temu, Nadziejka napisał: Cudowni ludzie z samego nawet spojrzenia i ta kluseczka cudna siostrzyczka Sciskam ogromnie ogromnie za wszystko Ta kluseczka musi schudnąć ale nie wiem czy to się uda bo psiaki zazwyczaj prześcigają się w jedzeniu.Będą dwa kluski. Quote
Tola Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 2 minuty temu, Poker napisał: Są jakieś wieści o Olim? Są, ale na razie niezbyt dobre. Oliver co prawda zjadł, ale bardzo płacze, nie zrobił jeszcze siku pomimo że bardzo dużo pije i pani wychodziła z nim parę razy w nocy. No i suczka nie ułatwia mu życia - na spacerach jest ok, zaczepia go do zabawy, a w domu jest bardzo zazdrosna, rzuca się nawet z ząbkami. Quote
szafirka Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Rozmawiałam z Panią. Wczoraj Oli nie chciał wejść po schodach na 4 piętro, Pani go wniosła i zadzwoniła co ma robić. Podpowiedziałam kilka rzeczy i Oli bardzo szybko przekonał się do klatki schodowej, już bryka w górę i w dół. Pani zrozpaczona, że Oli nie sika, w nocy wychodziła z nim kilka razy i z suczką i bez niej, ale nic z tego. Zaproponowałam by zawęziła teren spacerów do minimum, by Oli szybko poczuł, że zna to miejsce i jak zaczyna coś obwąchiwać, to żeby Pani nie stała nad nią, tylko dała mu przestrzeń na maksymalną długość smyczy. Przed chwilą dostałam smsa, że się udało i Oliś opróżnił pęcherz. Rezydentka niestety obrażona, ale tylko w domu, bo na podwórku chętnie się bawi z nowym kolegą. Każdy piesek potrzebuje czasu i cały czas powtarzam to Pani. 1 Quote
szafirka Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Oli oczywiście jest zaszczepiony, ZEA zaoferowała pomoc w opłaceniu szczepienia, więc Anula nie wysyłaj mi pieniążków. Quote
szafirka Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Państwo od Olisia dali mi wczoraj 100 zł na pieski, które zostały w hoteliku. Trzeba je jakoś rozdysponować. Quote
mari23 Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 A to się Olisiowi trafiło, mało, że fajny domek, to jeszcze śliczna dziewczyna :) :) Mam nadzieje, że kilka dni wystarczy, by zaakceptowała Olisia w domu. Szczęścia, cudny psiaczku !!!!! Quote
Poker Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Uprzedzałam ,że sunia może być zazdrosna. Informowałam co należy robić. Mam nadzieję,że poradzą sobie. Quote
Recommended Posts