Jaaga Posted January 20, 2021 Author Posted January 20, 2021 21 godzin temu, limonka80 napisał: Na budę już ma - wpłaciłam przed chwilą :-) Dziekuję bardzo, wpłata już jest na koncie. Czekam tylko jutro na sygnał od Toli, że moge zamawiać, żeby zdążyła dotrzeć, zanim Bury przyjedzie. Quote
Onaa Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 Zaglądam do biednego psiska, mam sentyment do dużych psiaków. Wytrzymaj jeszcze troszkę. Quote
elik Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 13 minut temu, Onaa napisał: Wytrzymaj jeszcze troszkę. To już chyba tylko 2 dni :) Burasek też jedzie 22.01.? Quote
rozi Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 Czytałam, że na kojec się czeka ileś i trzeba we własnym zakresie przygotować podłoże, teraz ziemia zmarznięta, ja bym zadzwoniła do producenta i wypytała, jak to wszystko dokładnie wygląda w praktyce, bo czas jest ważny. Quote
Nadziejka Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 13 godzin temu, b-b napisał: Ciocia czy moge porwac na bazarek? Quote
b-b Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 10 minut temu, Nadziejka napisał: Ciocia czy moge porwac na bazarek? Jasne :)) Quote
Nadziejka Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 9 minut temu, b-b napisał: Jasne :)) Dzieki serdecznie dzieki Quote
Jaaga Posted January 20, 2021 Author Posted January 20, 2021 1 godzinę temu, elik napisał: To już chyba tylko 2 dni :) Burasek też jedzie 22.01.? Nie Elu, on ma jechać we wtorek. 51 minut temu, rozi napisał: Czytałam, że na kojec się czeka ileś i trzeba we własnym zakresie przygotować podłoże, teraz ziemia zmarznięta, ja bym zadzwoniła do producenta i wypytała, jak to wszystko dokładnie wygląda w praktyce, bo czas jest ważny. Wystarczą płytki betonowe czy krawężniki do podłożenia, żeby nie był postawiony na ziemi. Na razie buras i tak do nas przyjedzie, bo musi być zbadany i zaopiekowany weterynaryjnie. Dlatego na początek jest tylko buda potrzebna. Z załatwianiem kojca chcę poczekac, az będe miec pewnosć, że pies jest w schronisku i wszystko bedzie dobrze. Quote
elik Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 27 minut temu, Jaaga napisał: Z załatwianiem kojca chcę poczekac, az będe miec pewnosć, że pies jest w schronisku i wszystko bedzie dobrze. Bardzo słuszna decyzja. Póki jest w schronie, to nie wiadomo do końca, co może się wydarzyć. Quote
Jaaga Posted January 20, 2021 Author Posted January 20, 2021 19 godzin temu, Radek napisał: Dużo nie mogę, ale wspomogę choć groszem. Poproszę o numer konta. Chciałam potwierdzić, że wpłata 20 zł dotarła na konto. Dziekuję bardzo, juz dopisuję na pierwszej stronie. Quote
Jaaga Posted January 20, 2021 Author Posted January 20, 2021 1 godzinę temu, b-b napisał: Bazarek dla chłopaka Dziękuję pięknie :) Quote
Radek Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 3 godziny temu, Jaaga napisał: Chciałam potwierdzić, że wpłata 20 zł dotarła na konto Dziękuję za info. Quote
Tola Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 Melduję się też na wątku, jutro wybieram sie do schroniska ok. 11, dam znać Jagnie, co załatwiłam. 2 Quote
Tyśka) Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 Trzymam kciuki za jutro :) Z mojego transportowego Niewidzialny uzbierał 178zł na podróż (edit: już 198zł, bo bazarek jeszcze jest otwarty, do piatku). Jeszcze zobaczymy, ile uda się z bazarku Jo37 zebrać. :) Na pewno na podróż jest tam już 50zł, ale liczę same cegiełki. Quote
b-b Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 2 godziny temu, Aska7 napisał: Kto chce 3 pudła fantów ? Jesteś w stanie przesłać paczkę paczkomatem? Quote
Jaaga Posted January 20, 2021 Author Posted January 20, 2021 4 godziny temu, Aska7 napisał: Kto chce 3 pudła fantów ? Przyłączę się do apelu, da ktoś radę zrobić bazarek? Może podaj proszę miasto, gdzie byłyby rzeczy do odbioru? To jednak byłoby sporo do przesłania. Może ktoś radzący sobie z bazarkami jeszcze się zgłosi. Mnie to idzie naprawdę fatalnie i stale coś knocę. Nie mówiąc o tym, że jesli przyjadą na początek do nas oba psy, to taczej w najbliższych dniach nie dam rady często zagladac na dogo. Quote
b-b Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 30 minut temu, Jaaga napisał: Przyłączę się do apelu, da ktoś radę zrobić bazarek? Może podaj proszę miasto, gdzie byłyby rzeczy do odbioru? To jednak byłoby sporo do przesłania. Może ktoś radzący sobie z bazarkami jeszcze się zgłosi. Mnie to idzie naprawdę fatalnie i stale coś knocę. Nie mówiąc o tym, że jesli przyjadą na początek do nas oba psy, to taczej w najbliższych dniach nie dam rady często zagladac na dogo. Jeśli nadal się nikt nie zgłosi to ...mimo braku czasu ...Najgorzej z przesyłką fantów bo dużo a przesyłki kosztowne niestety:) Quote
elik Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 2 godziny temu, b-b napisał: Jesteś w stanie przesłać paczkę paczkomatem? Jeśli Aska się zgodzi, to może się podzielimy? Quote
b-b Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 Jutro Tola ma jechać do schroniska. Z niecierpliwością będę oczekiwać na wieści. Przed chwilą, elik napisał: Jeśli Aska się zgodzi, to może się podzielimy? Jasne :) 1 Quote
elik Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 14 minut temu, b-b napisał: Jutro Tola ma jechać do schroniska. Z niecierpliwością będę oczekiwać na wieści. Jasne :) Super :) T ylko czy Aska zechce bawić się w dwie wysyłki? Aska daj głos :) Quote
Aska7 Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 Nie ma sprawy. Teraz wyjeżdżan na trzy dni, ale w niedzielę wszystko popakuję i odezwę się na PW. Quote
elik Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 4 godziny temu, Aska7 napisał: Nie ma sprawy. Teraz wyjeżdżan na trzy dni, ale w niedzielę wszystko popakuję i odezwę się na PW. Dzięki :) Miłego wypoczynku :) Quote
Recommended Posts