Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
21 godzin temu, mari23 napisał:

Borys to prawdziwy miś przytulak - już w schronisku Quatro się na nim poznał i do niego się przytulał 🙂 🙂

Pamiętam to zdjęcie na którym Quatro opiera łepek na grzbiecie Boryska, moja teoria była taka, że Quatro chciał ogrzać Borysa :-))

Ktoś napisał że to raczej była oznaka dominacji, ale ja wolę nasze teorie... :-))

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Na koncie fundacji jest kolejna wpłata od Anuli za kojec - 30 zł (0.05)serce-ruchomy-obrazek-0261.gif

To do Fundacji także można wpłacać raty za kojec?

Posted
18 godzin temu, Tola napisał:

Na koncie fundacji jest kolejna wpłata od Anuli za kojec - 30 zł (0.05)serce-ruchomy-obrazek-0261.gif

Dziękuję, zaraz dopisuję na pierwszej.

17 godzin temu, elik napisał:

To do Fundacji także można wpłacać raty za kojec?

Anula ma konto ZEA, wiec tam wpłaca swoje deklaracje, a Pani Anna na moje. To są dwie osoby, więc nie ma problemu z rozliczeniem. 

Posted
13 godzin temu, limonka80 napisał:

Tak dobrze widzieć zadowolonego z życia, zadbanego i uśmiechniętego psa - tak właśnie teraz wygląda Borys.

Cieszę się, że to widać. Łatwo dbac o jego sierść, bo lubi się czesać. Za większoscią psów ganiam ze szczotką, a Borys sam rozkłada się do czesania. Ma więc regularnie pielęgnowaną sierść.

Borys już całkiem zżył się z nami. Nawet zaczął szczekać i jest czujny, jak coś dzieje się za bramą. Wczesniej było mu wszystko obojętne, teraz zaczyna reagować w obronie swojego miejsca.

Chodzi za mną jak cień. To naprawdę bardzo sympatyczny pies.

• Like 1
Posted
Dnia 21.05.2021 o 09:11, Jaaga napisał:

Cieszę się, że to widać. Łatwo dbac o jego sierść, bo lubi się czesać. Za większoscią psów ganiam ze szczotką, a Borys sam rozkłada się do czesania. Ma więc regularnie pielęgnowaną sierść.

Bardzo widać :-)), Bardzo widać :-)) To inny pies, podstawiony w miejsce Borysa...

Dnia 21.05.2021 o 09:11, Jaaga napisał:

Borys już całkiem zżył się z nami. Nawet zaczął szczekać i jest czujny, jak coś dzieje się za bramą. Wczesniej było mu wszystko obojętne, teraz zaczyna reagować w obronie swojego miejsca.

Chodzi za mną jak cień. To naprawdę bardzo sympatyczny pies.

Czuje że jest w domu, wśród swoich, więc tak się zachowuje.

Posted

Slicznie dziękuję Pani Ani za kolejną wpłatę na kojec - 100 zł. Już wpisałam w rozliczenie kojca na pierwszej.

Wczoraj odpoczywaliśmy na trawce, bo było trochę wiecej słoneczka.

Wstawiam rozliczenie  z przychodni od Borysa, bo faktura na fundację est wspólna. 

20210526_121235.jpg

20210526_121315.jpg

20210526_132507.jpg

20210517_155351.jpg

• Like 2
Posted
Dnia 28.05.2021 o 13:38, limonka80 napisał:

Borynio na pierwszym zdjęciu wygląda rozbrajająco - taki duży misio śpioch.

Bo taki jest. Kilka dni temu Kaj zafundował mi mega stres i przedterminowy ekspresowy powrót męża z Gdańska. Ktoś oddrutował zabezpieczoną nową bramę i Kaj uciekł. Byłam samiutka na wsi, bez samochodu i przez 8 godz., do 2.00 w nocy go szukałam. Borys nie dosć, że nie uciekł, jak była okazja, to kiedy psy korzystajac z pustego domu, kiedy ja szukałam Kaja, władowały się do pokoju gdzie są koty, nie skrzywdził żadnego. Wyobraźcie sobie, że koty paradowały z psami po domu, jak wróciłam, a Borys nawet nie ruszył klatki z królikiem, na punkcie którego miał wczesniej totalnego fizia. Kocham po prostu tego dżentelmena. Wierzyć się nie chce, że w tak krótkim czasie  stał się domowym przytulaskiem. 

• Like 4
Posted
Dnia 16.05.2021 o 18:08, Jaaga napisał:

Skończyło się wyróżnienie ogloszenia, dziś wyrózniłam moje na miesiąc - 12.72 zł.

u mnie też właśnie się skończyło i zaraz wyróżnię.

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

Na koncie fundacji jest kolejna wpłata od Anuli za kojec - 30 zł (02.07)serce-ruchomy-obrazek-0261.gif

Dziękuję, zaraz dopisze w rozliczeniu na pierwszej. Dzisiejszy misio.

DSC03138.JPG

• Like 1
Posted
Dnia 4.07.2021 o 19:25, Jaaga napisał:

Dzisiejszy misio.

Misio jest przecudny :-))

Ale go odmieniłaś, wygląda bardzo dostojnie, taki zadbany, odkarmiony, futerko lśniące - po prostu Pan Pies :-))

Posted
23 minuty temu, Tyśka) napisał:

Jaki poczciwina :)
Boryska stale ogłaszam na Opole oraz Wrocław, może ktoś wyróżniłby ogłoszenia?

Wyrózniłam oba, zaraz dodam koszt w rozliczeniu na pierwszej. Przy wrocławiski wyróżnieniu jest info, ze ważność ogłoszenia jest krótsza, niż czas wyróznienia, więc prosiłabym Cię, jak się skończy o aktywowanie, żeby było nadal widoczne.

koszt - 2x 12,72 zł=25,44 zł