Jump to content
Dogomania

Rozliczony. Dodane dwa nowe kominy ( 51,52). My się zimy nie boimy. Druga edycja. Na leczenie, utrzymanie i transport zamojskich psów do 22.01.20 do 20:00

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, mila-ada napisał:

Mam takie pytanko. Jak daleko od ściany jest ślimak na firanki w pozycji 22. Mam ciasne mieszkanie, więc każde 5 cm ma znaczenie.

Prosty odcinek ma 11 cm ( razem z elementem do mocowania do ściany.

Posted

Podniosę :)

Z mojego bazarku udało się uzbierać kwotę 828zl na transport (650 na ten 22.01 i 178 - na ten 26.01), a to oznacza, że z tego bazarku trzeba dozbierać 72zł, aby psiaki jadące 26.01 nie zaczynały od minusa za podróż :) Dlatego obecność tutaj mile widziana.

• Jo37 changed the title to Jutro dodam dwa nowe kominy. My się zimy nie boimy. Druga edycja. Na leczenie, utrzymanie i transport zamojskich psów do 22.01.20 do 20:00
Posted
1 godzinę temu, Tyśka) napisał:

Podniosę :)

Z mojego bazarku udało się uzbierać kwotę 828zl na transport (650 na ten 22.01 i 178 - na ten 26.01), a to oznacza, że z tego bazarku trzeba dozbierać 72zł, aby psiaki jadące 26.01 nie zaczynały od minusa za podróż :) Dlatego obecność tutaj mile widziana.

Jest już więcej. 

• Jo37 changed the title to Dodane dwa nowe kominy ( 51,52). My się zimy nie boimy. Druga edycja. Na leczenie, utrzymanie i transport zamojskich psów do 22.01.20 do 20:00
Posted
11 godzin temu, Jo37 napisał:

Zapraszamy. Brakuje na transport kolejnego psiaka 152,00 zł.

Anula wpłaciła 132zł na moje konto, a betka 50. :) Jutro się zaksięgują, ale na to wychodzi, że jednak mamy już calosc :) Hurra!

• Upvote 1
Posted
10 godzin temu, Tyśka) napisał:

Anula wpłaciła 132zł na moje konto, a betka 50. :) Jutro się zaksięgują, ale na to wychodzi, że jednak mamy już calosc :) Hurra!

Podliczylam rano i u mnie na koncie będzie dzisiaj 380zł na koncie :) Hurra. :) 

Proszę o nr konta, na ktory mam zrobić przelew.

Posted
47 minut temu, Tyśka) napisał:

Podliczylam rano i u mnie na koncie będzie dzisiaj 380zł na koncie :) Hurra. :) 

Proszę o nr konta, na ktory mam zrobić przelew.

Tysiu -ja też potrzebuje tej informacji. Jak coś będę wiedziała to dan znać.

• Like 1
  • Jo37 changed the title to Dzisiaj koniec. Dodane dwa nowe kominy ( 51,52). My się zimy nie boimy. Druga edycja. Na leczenie, utrzymanie i transport zamojskich psów do 22.01.20 do 20:00