Poker Posted March 30, 2021 Posted March 30, 2021 20 minut temu, Tola napisał: Szukałyśmy aktywnej rodziny, żeby podołała energii Belmo, a to Belmo musi poprawić kondycję;). Państwo chodzą codziennie na 2 spacery 1.5 godzinne, pani jeszcze biega;) Ale nie zabiera Belmo póki co. Tolu, wyjaśniła się sprawą szczepień? Quote
Tola Posted March 30, 2021 Posted March 30, 2021 5 minut temu, Poker napisał: Ale nie zabiera Belmo póki co. Tolu, wyjaśniła się sprawą szczepień? Wirusówek chyba tak, napisałam wyżej; a w sprawie wścieklizny jutro będę dzwoniła do weta schroniskowego, dzisiaj był nieobecny. Quote
Nadziejka Posted March 30, 2021 Posted March 30, 2021 3 godziny temu, Tola napisał: Dzisiejszy Belmo:) Quote
Tola Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 13 godzin temu, Poker napisał: Ale nie zabiera Belmo póki co. Tolu, wyjaśniła się sprawą szczepień? Tak, wszystko jest dobrze; wet prosił o dokładne sprawdzenie książeczki i okazało się, że pani nie zauważyła w książeczce wpisu o szczepieniu p/ wściekliźnie. Sprawa ze szczepieniem wirusówek też wyjaśniona - jest tak jak pisałam - 12.03. było szczepienie, a data 29.03. to data wydania zaświadczenia, bo Hania wtedy była w lecznicy na prośbę pani; po dokładnym obejrzeniu zaświadczenia pani to potwierdziła;). Quote
szafirka Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 Za pobyt Belmondo w hotelu w marcu poproszę 270 zł Quote
Tola Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 U Belmondo wszystko bardzo dobrze, co widać na zdjęciach:). Drzemka w domu, odpoczynek na tarasie - trafiło się psiulkowi:) 1 Quote
Nadziejka Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 1 minutę temu, Tola napisał: U Belmondo wszystko bardzo dobrze, co widać na zdjęciach:) Quote
Nadziejka Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Jaki cuuudny! najlepsze Zyczenia Wszelkiego Zdrowka Zdrowka Zdrowenka Spokojnosci Dla Panstwa Belmondziaczkowa Quote
Tola Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Belmondo zaliczył pierwszą wędrówkę (9 km) i dal radę:). Pani pisze, że jego kondycja jest o wiele lepsza, teraz czerpie radość z chodzenia:) 1 Quote
Nadziejka Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Pieknie kochany pieknie Toluniu alez na drugim zdjatku Belmondzio wyszedl taki wielkuski hoho poozdrawiam stokrosci pozdrawiam lapunki Quote
Tola Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 22 godziny temu, Jo37 napisał: Ale super dom mu się trafił. Tak, domek super, jakby czekał na Belmondo:) Dzisiaj nasz chłopak miał kolejne atrakcje; córka państwa miała jazdę konną, a Belmondo spacerował z reszta rodziny:). Stadnina jest niedaleko lotniska, na początku bał się samolotów, a za kolejnym razem juz tylko obserwował zaciekawiony. Pani pisze, ze nabiera pewności siebie:) 1 Quote
Tola Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Mam jeszcze fiimik ze szkolenia w ogrodzonym parku dla psów, poprosiłam Bogusik o wstawienie. Quote
Nadziejka Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Niezwykly i rodzinka niezwykla Niechaj los bedzie im cudny dnia kazdenkiego chwili kazdej Quote
Jo37 Posted April 9, 2021 Author Posted April 9, 2021 Myślę, że pod koniec tygodnia będzie można zmienić tytuł? Quote
Tola Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Belmondo to ma życie. Wypad w Karkonosze i w Góry Kamienne Belmondo dostał bluzę na wyjazdy w góry, ale tym razem było ciepło. A tutaj łapka Belmondo na śniegu 1 1 Quote
Nadziejka Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 11 godzin temu, Tola napisał: Belmondo to ma życie. Wypad w Karkonosze i w Góry Kamienne Belmondo dostał bluzę na wyjazdy w góry, ale tym razem było ciepło. A tutaj łapka Belmondo na śniegu Quote
Recommended Posts