Tola Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 19 godzin temu, Isiak napisał: Czy on ma coś z łapką? Nie wiem, w boksie chodzi normalnie... Quote
Jo37 Posted January 17, 2021 Author Posted January 17, 2021 Zapraszam na bazarek - na utrzymanie i transport My się zimy nie boimy. Druga edycja. Na leczenie, utrzymanie i transport zamojskich psów. - Bazarek - Dogomania Quote
Onaa Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Słodki szorściaczek :). Wygląda na malutkiego pieska. Może mu zimno w łapinkę, że tak ją trzyma w górze. Quote
Jaaga Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 Belmondo jest ostatnio reklamowany na schroniskowym profilu FB jako Kokos, nie wchodzi mi tu linkowanie: Do adopcji poleca się dziś Kokos, który skacze jak piłeczka za każdym razem, gdy widzi blisko człowieka! to dorosły, terierowaty pies, o wadze ok. 10 kg, bardzo aktywny, potrafi chodzić na smyczy, szuka aktywnego domu, w boksie mieszka z innymi psami, z którymi dobrze się dogaduje, nie przepada za kotami, Quote
Onaa Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 A maluszek wygląda na taką cichą spokojną sierotkę, a tutaj wychodzi z niego terierowaty charakterek :). Miałam kiedyś niewielkiego terierka na dt to ze sobie trampolinę robił i uwielbiał skakać mi po brzuchu :). Trzymam kciuki za psiaczka bo termin wyjazdu zbliża się już wielkimi krokami. Quote
Tyśka) Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 My z TŻtem uwielbiamy terierki i jesteśmy na terierzych grupach na fb (tak i przyszłościowo dla siebie;) ), więc jak juz Belmondo będzie gotowy do adopcji to mogę pokazać go na fb :) Quote
b-b Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 Niby jeszcze dwa dni ...ale ten czas jakoś powoli leci jak się na coś czeka. Jeszcze trochę i psiaki wyruszą po lepsze życie. Quote
Tola Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 Belmondo tez dzisiaj nie widziałam, jest już zamknięty i czeka na jutrzejszy wyjazd. Quote
b-b Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 12 minut temu, Tola napisał: Belmondo tez dzisiaj nie widziałam, jest już zamknięty i czeka na jutrzejszy wyjazd. Najważniejsze,że jest bezpieczny. Quote
Onaa Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Trzymam mocno kciuki, za chwilę pewnie psiaczki będą się pakować. Quote
Tola Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Belmondo nie sprawiał problemu przy przenoszeniu, tylko ze on teraz taki smutny i cały się trzęsie, poprzeednim razem jak byłam było podobnie. Dzwoniłam do Hani, żeby zmierzyła mu gorączkę, bo to nie jest ten radosny psiak, którego fotografowałam. Quote
Tola Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Chcielibyśmy pomóc każdemu z piesków; teraz pokryciem kosztów karmy na miesiąc, bo wtedy opłata za hotelik będzie niżśza i pokryciem kosztów szczepienia i odrobaczenia. Rozmawiałam już z Hanią o karmie, ma zakupić. Quote
Jo37 Posted January 22, 2021 Author Posted January 22, 2021 Jaka bida. Bardzo dziękuję za karmę. Quote
Onaa Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Trzymaj się malutki, on chyba jeszcze w drodze. Quote
Nadziejka Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 Piesiu piesiu tulam sciskam ogromnie za zdrowko Quote
szafirka Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 Belmondo jest piękny, co prawda zaniedbany, ale wykąpiemy go, wyczeszemy i będzie błyszczał. Psiak troszkę niepewny, zdziwiony sytuacją, ale przytulaśny, gdy go głaszczę, to patrzy mi prosto w oczy, jakby mówił mi dotykasz mnie, a ja Cię kocham :) W nocy zdążył obwąchać trochę ogrodu, zjadł kolację i poszedł spać. Dzisiaj śniadanko opędzlowane, kupa prawidłowa, temperatura 37,5, więc w normie (konsultowane z wetem telefonicznie). Myślę, że powinien przytyć, bo żeberka wyczuwane są pod sierścią. Belmi jeszcze troszkę niepewny, ale pewnie niedługo rozkręci się, podniesie uszka i zobaczymy radość. Dzisiaj dostał tabletkę na robaki, krople na pchły i kleszcze, kąpiel w poniedziałek. 5 Quote
Poker Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 Jak dobrze czytać pozytywne informacje. Belmo jest bardzo podobny do Lusi, która poszła do DS. Quote
szafirka Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 Zapomniałam dopisać, że jestem przekonana, że Belmi jest z łańcucha, czy tam czymś gdzieśbył przywiązany, ponieważ jest bardzo czuły na ruch smyczy i jak stałam trzymając go, to on kręcił się wokoło zawijając mnie tą smyczą. Quote
wiolhelm170 Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 Wlasnie czytalam fb schronisko i jest napisane ze Belmondo nie lubi kotow.Ciekawe czy sie potwierdzi. Quote
Recommended Posts