Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich na wątku psiaka X, który opuści schronisko i rozpocznie lepsze życie.

Jutro czyli 16.01.20 okaże się, kto urodził się pod szczęśliwą gwiazdą i kto zostanie następcą Nuki.

Piesek będzie pod moją opieką i ja będę jego skarbnikiem. 

Uzupełnienie z 16.01

Po raz pierwszy mam taką sytuację, że z wybranym dla mnie psiakiem nie czuję więzi. Ale gwiazda zaświeciła

właśnie dla niego i on wyjedzie ze schroniska. Tola wymyśliła dla niego imię i od dziś będzie się nazywał Belmondo

ze względu na swoją "nienachalną" urodę.

Osoba odpowiedzialna: Jo37

Skarbnik: Jo37

Posted

Rozliczenie:

Deklaracje stałe:

p.Ania ze Szczekocin - 50,00

Fundacja ZEA opłaca karmę i szczepienie na wirusówki

Deklaracje jednorazowe:

Spadek po Milo - 280,00 - ( opłacona faktura za hotelowanie w lutym)

Stan konta:  213,90 - 07.04

Wypłaty:

125,00 - hotelowanie w styczniu - 05.02

45,00 - badanie - 15.02

270,00 - hotelowanie w marcu - 07.04 

Wpłaty:

Anula - 100,00 ( spadek po Czesterku ) - 25.01

Nesiowata - 20,00 - 04.02

p. Ania ze Szczekocin - 50,00- 19.02

Nesiowata - 20,00 - 03.03

Jo37 z bazarku - 137,10 - 11.03

Jo37 z bazarku - 65,00 - 12.03

p. Ania ze Szczekocin - 50,00 - 19.03

Jo37 z bazarku ( trzeci zimowy) - 211,80

Posted
3 godziny temu, b-b napisał:

I ja zaciskam za niewiadomego X ...

Dziękujemy.

3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Trzymam   choć nie  wiem za kogo...

Ja też jeszcze nie.

3 godziny temu, Livka napisał:

Melduję się u szczęśliwca X :)

Witaj.

2 godziny temu, Isiak napisał:

Kolejnemu psiakowi odmieni się los :) Pozytywna wiadomość po tych wszystkich okropieństwach, które widziałam wczoraj na FB :((((

Nie oglądam bo nie mogę pomóc.

Posted
6 godzin temu, Livka napisał:

Melduję się u szczęśliwca X :)

i ja się melduję :) dobrze, że choć jeszcze jedna bieda ma szansę na lepsze życie.

Nie wiem, kto, ale "obrazów" ciśnie mi się do głowy wiele, mam przed oczami zdjęcia... tyle cierpienia nie z ich winy, a przez złych ludzi :( :(

Posted
6 godzin temu, Jo37 napisał:

Nie oglądam bo nie mogę pomóc.

Też specjalnie po FB nie szukam, ale zawsze na coś okropnego trafię :( Dlatego nie znoszę FB, wpędza mnie w depresję. Gdyby nie to, że warsztaty mam na FB, to dawno bym stamtąd poszła :(

Posted
4 godziny temu, Onaa napisał:

Jestem i trzymam mocno kciuki za kolejną bidę, która dostanie szansę na dobre życie.

Dzięki.

3 godziny temu, mari23 napisał:

i ja się melduję :) dobrze, że choć jeszcze jedna bieda ma szansę na lepsze życie.

Nie wiem, kto, ale "obrazów" ciśnie mi się do głowy wiele, mam przed oczami zdjęcia... tyle cierpienia nie z ich winy, a przez złych ludzi :( :(

Do Szafirki może pojechać tylko mały piesek.

15 minut temu, Isiak napisał:

Też specjalnie po FB nie szukam, ale zawsze na coś okropnego trafię :( Dlatego nie znoszę FB, wpędza mnie w depresję. Gdyby nie to, że warsztaty mam na FB, to dawno bym stamtąd poszła :(

Ja zaglądam tylko do znajomych grup.

Na razie pogmatwała się sprawa transportu. Zobaczymy jutro co się zadzieje.

• Jo37 changed the title to Belmondo z Zamościa ma szansę na odmianę losu i wyjazd do Szafirki. Czy nam pomożecie?
Posted

Pan  Maciek zadzwonił przed chwilą -  udało się przełożyć ten wyjazd psów z Lublina do Szczecina i 22.01. może zabrać Amika i 4 psy ze schroniska i to byłoby najlepsze rozwiązanie, ale kwota niestety będzie wyższa, bo przystanków jest o wiele więcej.  Podałam  miejscowości, w których wysiadać będą poszczególne psy i czekam do jutra  na całościowy koszt.

Posted
Przed chwilą, b-b napisał:

A wiadomo coś o Belmondo?

Ze zdjęcia wygląda na fajnego psiaczka :)

Niewiele wiadomo, ale jest bardzo pozytywnie nastawiony do ludzi i to będzie jego wielki atut!

Belmondo w schronisku mieszka na otwartym wybiegu z dwoma starszymi pieskami, tuz przy budynku administracyjnym.

Posted
49 minut temu, Tola napisał:

Niewiele wiadomo, ale jest bardzo pozytywnie nastawiony do ludzi i to będzie jego wielki atut!

Belmondo w schronisku mieszka na otwartym wybiegu z dwoma starszymi pieskami, tuz przy budynku administracyjnym.

Jak pozytywnie nastawiony to ułatwia sprawę :))