Jump to content
Dogomania

MARCELEK ZA TM :( Mały, drobny, zalękniony Marcelek poznaje prawdziwe psie życie. Pomóżcie w jego utrzymaniu, musimy mu zapewnić wszystko co najlepsze !

Recommended Posts

Posted
Dnia 23.11.2021 o 13:08, Tyśka) napisał:

Marcel - pies na krety. Jednego nawet upolował! Żyje spokojnie, jest zdrowy. Marcelek i jego opiekunka pozdrawiają bardzo ciepło 🥰

O ka pozdrowienia dla nich zostawiam :))

• 3 weeks later...
Posted
Dnia 10.12.2021 o 14:26, Tyśka) napisał:

Livko, chyba pora zmienić tytuł wątku? 😉 Marcelek zakotwiczył się u WiosnaA na stałe.

Boziu jaki on jest śliczny ❤️ , nie mogę się napatrzeć !

Masz rację Tysiu 🙂

• Livka changed the title to <3 MARCELEK MA DS U WIOSNAA !!! Mały, drobny, zalękniony Marcelek poznaje prawdziwe psie życie. Pomóżcie w jego utrzymaniu, musimy mu zapewnić wszystko co najlepsze !
Posted
Dnia 10.12.2021 o 14:30, Sowa napisał:

Jak poszło zdejmowanie fragmentów szelek? Pozwala na dotyk, przestał panikować?

Szelki same się zsunęły w czasie zabaw. Na razie obroża i smycz dla Marcelka są niedostępne, może kiedyś... 😉

Posted
Dnia 10.12.2021 o 20:06, Tyśka) napisał:

Szelki same się zsunęły w czasie zabaw. Na razie obroża i smycz dla Marcelka są niedostępne, może kiedyś... 😉

Też zwróciłam uwagę na brak zwisających "szelek" i ucieszyłam się, że dał je sobie zdjąć... 

łzy się w oczach kręcą na widok prześlicznego i szczęśliwego Marcelka ❤️ 

Posted

Spadły same, no i dobrze. WiosnaA kiedyś bez problemu założy mu obrożę - ma świętą cierpliwość,  a to najważniejsze dla takich psów.

• Like 1
Posted
Dnia 17.12.2021 o 18:10, Livka napisał:

Ciekawe czy nasz pluszaczek dał się zaszczepić ?

IMG-20211209-WA0001.jpg.cd28647d848a41ac4af68d84232a7846.jpg

dobre pytanie, które i mnie nurtuje :)

Marcelek prześliczny ❤️ żeby jeszcze troszkę postępów w "oddziczaniu" zrobił...

Posted

Przepraszam za opóźnienie, już jestem :

U Marcelka wszystko w porządku. Przez dłuższy czas nie potrafił się odnaleźć w nowych okolicznościach związanych z budową u Wiosenki, ale z nastaniem pierwszych mrozów wybrał dom 🙂 i próbuje dzielnie sobie radzić. Dużo jeszcze strachu w jego serduszku, ale potrafi już sobie z nim radzić.

Jak pisze Wiosna dzielny z niego maluszek choć strasznie skrzywdzony ❤️

Powoli przekonuje się również do syna Wiosenki i już zaczyna brać jedzonko z jego ręki i to jest mega postęp bo jeszcze niedawno ciągle na niego szczekał i szczerzył zęby.

Faceci u Marcelka skreśleni ..., ale Wiosenkę kocha i daje się odwołać, jest posłuszny.

Marcelek jest jeszcze na lekach, ale Wiosenka planuje je odstawić jak tylko u niej zrobi się spokojniej z wykończeniem domu.

Jeśli chodzi o szczepienie to nie było bo Marcelek odmówił wejścia do klatki, długo nie była używana i unikał jej jakoś.

Z Marcelkiem nic nie robi się z przymusem, ma u Wiosenki bezstresowe wychowanie 😉

Co nie znaczy , że szczepienie go ominie - pojedzie po Świętach.

Marcel i ferajna 🙂

IMG-20211220-WA0002.jpg.7bd3c122a19d73647c49d0b191c24684.jpg

IMG-20211220-WA0001.jpg.c1faab2886777b2cb14245d6ce6c304b.jpg

• Like 5
Posted

mam "problem" :) :) :) nie wiem, gdzie kończy się Lumi, a zaczyna Marcelek ❤️ 

Cudowne wieści i cudowne fotki  a Marcel, to jedyny przypadek, gdzie bezstresowe wychowanie jest usprawiedliwione 😉😉😉

• Like 3
Posted
Dnia 31.12.2021 o 08:02, mari23 napisał:

mam "problem" 🙂 🙂 🙂 nie wiem, gdzie kończy się Lumi, a zaczyna Marcelek ❤️ 

Mam ten sam problem  🙂   

Posted
Dnia 26.12.2021 o 12:34, Livka napisał:

Przepraszam za opóźnienie, już jestem :

U Marcelka wszystko w porządku. Przez dłuższy czas nie potrafił się odnaleźć w nowych okolicznościach związanych z budową u Wiosenki, ale z nastaniem pierwszych mrozów wybrał dom 🙂 i próbuje dzielnie sobie radzić. Dużo jeszcze strachu w jego serduszku, ale potrafi już sobie z nim radzić.

Jak pisze Wiosna dzielny z niego maluszek choć strasznie skrzywdzony ❤️

Powoli przekonuje się również do syna Wiosenki i już zaczyna brać jedzonko z jego ręki i to jest mega postęp bo jeszcze niedawno ciągle na niego szczekał i szczerzył zęby.

Faceci u Marcelka skreśleni ..., ale Wiosenkę kocha i daje się odwołać, jest posłuszny.

Marcelek jest jeszcze na lekach, ale Wiosenka planuje je odstawić jak tylko u niej zrobi się spokojniej z wykończeniem domu.

Jeśli chodzi o szczepienie to nie było bo Marcelek odmówił wejścia do klatki, długo nie była używana i unikał jej jakoś.

Z Marcelkiem nic nie robi się z przymusem, ma u Wiosenki bezstresowe wychowanie 😉

Co nie znaczy , że szczepienie go ominie - pojedzie po Świętach.

Marcel i ferajna 🙂

IMG-20211220-WA0002.jpg.7bd3c122a19d73647c49d0b191c24684.jpg

Dnia 31.12.2021 o 17:54, Livka napisał:

Cudny jest ten spokojny zrelaksowany Marcelek ❤️

Nabrał ciałka, jest przepiękny.

Wygrał los na loterii życia ❤️

Wiosnie naszej Anuni stokrrosci zdrowia zdrowka zdrowenka z calego serca Najnajnajlepsiutkiego wszelkiego  lapenkom ktore kazde inne niezwykle ,ktore rozkwitly zaczely zycie zycie  Najpiekniejszego w cieple z Anunia w spokojnosci i codziennej zycia radosci
                                                 coeur nounours GIF - Télécharger & Partager sur PHONEKY
  • Like 3