Gabi79 Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 29 minut temu, Livka napisał: Mamy miejsce dla Biszkopta w hoteliku u Anecik !!! Hurrra !!! Tak bardzo się cieszę !!! 15 zł z karmą na dobę. Udźwigniemy to prawda ? Hurra, ale się cieszę!!! Quote
Livka Posted January 15, 2021 Author Posted January 15, 2021 Jest taki piękny i taki wystraszony ... :( Quote
mari23 Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 Bardzo piękny!!! To zdjęcie jest na fb ze stycznia 2020, teraz też jest szczuplejszy, podobnie, jak inne zamojskie :( Quote
Livka Posted January 15, 2021 Author Posted January 15, 2021 Kurcze, żeby te mrozy jeszcze się wstrzymały :( Quote
b-b Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 1 godzinę temu, Livka napisał: Mamy miejsce dla Biszkopta w hoteliku u Anecik !!! Hurrra !!! Tak bardzo się cieszę !!! 15 zł z karmą na dobę. Udźwigniemy to prawda ? Fajnie! :)) Quote
Anula Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 21 minut temu, Livka napisał: Kurcze, żeby te mrozy jeszcze się wstrzymały :( Na razie najgorzej ma być na południowym wschodzie (Suwałki-tam jest schronisko prywatne).Zresztą lepiej aby aż takich mrozów nie było. Quote
Jo37 Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 23 minuty temu, Anula napisał: Na razie najgorzej ma być na południowym wschodzie (Suwałki-tam jest schronisko prywatne).Zresztą lepiej aby aż takich mrozów nie było. Suwałki są na północnym wschodzie. Południowy wschód to niestety Zamość. Quote
maarit Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 No u nas jest -7, a ma być -15. Jutro podobno jeszcze gorzej :( I dlatego nie potrafię cieszyć się zimą (tak jak to było dawniej). Quote
mari23 Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 2 godziny temu, Jo37 napisał: Suwałki są na północnym wschodzie. Południowy wschód to niestety Zamość. i ten gładkowłosy, pręgowany starszy pies na tym mrozie....czy przeżyje? Quote
Anula Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 15 godzin temu, Jo37 napisał: Suwałki są na północnym wschodzie. Południowy wschód to niestety Zamość. Tak masz rację,pomyliło mi się. Quote
jankamałpa Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Na koncie są już piewrsze wpłaty od Nesiowatej i mari23. Dziękuję. 2 Quote
Livka Posted January 16, 2021 Author Posted January 16, 2021 Kochani musimy szukać deklaracji dla Biszkopcika. Potrzeba nam około 450 zł na m-c, a mamy dopiero 100 zł Tola mówiła, że Biszkopcik jest dzikuskiem, mieszka w schronisku od szczeniaka, ucieka przed ludźmi :( To w miarę młody psiak, ale musi nauczyć się wszystkiego od podstaw. To może potrwać. Nie dam rady utrzymać sama dwóch psiaków. Proszę pomóżcie ... Quote
Jaaga Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Jak super, że może dostac szansę. Od razu zwróciłam na niegu uwagę. Powodzenia! 1 Quote
Livka Posted January 16, 2021 Author Posted January 16, 2021 Deklaracje stałe: Poker- 20 zł x 5 miesięcy (wpłata jednorazowa) Onaa- 20 na rok maarit - 10 zł mari23 - 20 zł - styczeń wpłac. wiolhelm170- 20 zl b-b - 10 zł? Kto jeszcze pomoże Biszkopcikowi ? Kto się zadeklaruje ? Quote
Livka Posted January 16, 2021 Author Posted January 16, 2021 Przed chwilą, Elf i Mango napisał: Dam 20 stałej. Dziękuję z serca :) Quote
hamam Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Dam 50,00 przez 6 m-cy ale nie wiem jak wpłacić 1 Quote
jankamałpa Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 6 minut temu, Livka napisał: Deklaracje stałe: Poker- 20 zł x 5 miesięcy (wpłata jednorazowa) Onaa- 20 na rok maarit - 10 zł mari23 - 20 zł - styczeń wpłac. wiolhelm170- 20 zl b-b - 10 zł? Kto jeszcze pomoże Biszkopcikowi ? Kto się zadeklaruje ? Trzeba myśleć pozytywnie wszyskich pieniędzy z ostatnią deklaracją Elf i Mango mamy 290 zł. Cały czas zapraszam na bazarek Poker. Z tym wycofaniem to też do końca nie wiadomo. Savi też wyglądała na wycofaną, a szybko się odnalazła w lepszym świecie. Quote
Livka Posted January 16, 2021 Author Posted January 16, 2021 2 minuty temu, hamam napisał: Dam 50,00 przez 6 m-cy ale nie wiem jak wpłacić O Mamo ... Dziękuję najserdeczniej, ale niespodzianka :) Skarbnik Biszkopcika podeśle numer konta na priv. Quote
Tola Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 1 godzinę temu, Livka napisał: Kochani musimy szukać deklaracji dla Biszkopcika. Potrzeba nam około 450 zł na m-c, a mamy dopiero 100 zł Tola mówiła, że Biszkopcik jest dzikuskiem, mieszka w schronisku od szczeniaka, ucieka przed ludźmi :( To w miarę młody psiak, ale musi nauczyć się wszystkiego od podstaw. To może potrwać. Nie dam rady utrzymać sama dwóch psiaków. Proszę pomóżcie ... Tak, takie informacje dostałam dzisiaj o Biszkopciku, na pewno będzie wymagał pracy no i funduszy bo na pewno będzie musiał trochę poczekać na nowy dom. Wiem, że w tej sytuacji to niewielka pomoc, ale Zea opłaci pierwszy miesiąc pobytu Biszkopcika w hoteliku. Biszkopcik potrzebuje teraz największego wsparcia finansowego ... 1 Quote
Livka Posted January 16, 2021 Author Posted January 16, 2021 6 minut temu, jankamałpa napisał: Trzeba myśleć pozytywnie wszyskich pieniędzy z ostatnią deklaracją Elf i Mango mamy 290 zł. Cały czas zapraszam na bazarek Poker. Z tym wycofaniem to też do końca nie wiadomo. Savi też wyglądała na wycofaną, a szybko się odnalazła w lepszym świecie. Gdybym nie myślała pozytywnie nie zakładałabym wątku psinie ;) Bardzo zależało mi na tym żeby trafił do Anecik - ona wyprowadzi straszka na prostą. Wierzę w to ! Dzięki za wsparcie jankamałpa :) Quote
Livka Posted January 16, 2021 Author Posted January 16, 2021 3 minuty temu, Tola napisał: Tak, takie informacje dostałam dzisiaj o Biszkopciku, na pewno będzie wymagał pracy no i funduszy bo na pewno będzie musiał trochę poczekać na nowy dom. Wiem, że w tej sytuacji to niewielka pomoc, ale Zea opłaci pierwszy miesiąc pobytu Biszkopcika w hoteliku. Teraz największego wsparcia finansowego potrzebuje Biszkopcik... Pięknie dziękujemy :) To ogromna pomoc i wsparcie. Nadal szukamy deklaracji bo socjalizacja może potrwać. Quote
Tola Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Przepraszam, że tyle czekacie na informacje, ale p. Maciek zadzwonił niedawno - udało się przełożyć ten wyjazd psów z Lublina do Szczecina i 22.01. może zabrać Amika i 4 psy ze schroniska i to byłoby najlepsze rozwiązanie, ale kwota niestety będzie wyższa, bo przystanków jest o wiele więcej. Podałam miejscowości, w których wysiadać będą poszczególne psy i czekam do jutra na całościowy koszt. Quote
Livka Posted January 16, 2021 Author Posted January 16, 2021 2 minuty temu, Tola napisał: Przepraszam, że tyle czekacie na informacje, ale p. Maciek zadzwonił niedawno - udało się przełożyć ten wyjazd psów z Lublina do Szczecina i 22.01. może zabrać Amika i 4 psy ze schroniska i to byłoby najlepsze rozwiązanie, ale kwota niestety będzie wyższa, bo przystanków jest o wiele więcej. Podałam miejscowości, w których wysiadać będą poszczególne psy i czekam do jutra na całościowy koszt. Czyli oprócz Amika, który jedzie do DS, pojedzie z P. Maćkiem Rudy do Dexterki Białasek do Jaagi Biszkopcik do Anecik X do Szafirki Quote
Recommended Posts