Radek Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 Też się staram zajrzeć koło południa, ale nie zawsze wychodzi. 1 Quote
Nadziejka Posted February 2, 2021 Author Posted February 2, 2021 3 godziny temu, Radek napisał: Też się staram zajrzeć koło południa, ale nie zawsze wychodzi. 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: a mnie czasami Quote
Toska1 Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 Poproszę nr 2 za wyw. 11 zł :) do kiedy trwa bazarek ? 1 Quote
Nadziejka Posted February 2, 2021 Author Posted February 2, 2021 14 minut temu, Toska1 napisał: Poproszę nr 2 za wyw. 11 zł :) do kiedy trwa bazarek ? Ciociu Dziekuje Stokrotnie Dziekuje Z przyjemnoscia wpisuje Pozdrawiam Jutro 3 lutego konczymy dla trzech serduszek Ksiazka jest naprawde super Dziekuje Za Wszystko Quote
guccio Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 5 godzin temu, Radek napisał: I oczywiście lajków brak. Bo te lajki są złośliwe. Quote
Radek Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 15 minut temu, guccio napisał: Bo te lajki są złośliwe. I nie chcą się zmienić. Quote
Nadziejka Posted February 2, 2021 Author Posted February 2, 2021 35 minut temu, guccio napisał: Bo te lajki są złośliwe. 19 minut temu, Radek napisał: I nie chcą się zmienić. Quote
elik Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 3 minuty temu, Radek napisał: Dziś ostatnia szansa na zakupy. Tak, to już nie jutro, a dzisiaj! 1 Quote
elik Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 1 godzinę temu, beataczl napisał: jeszcze k 3,k 4 i k12 prosze.. Quote
Nadziejka Posted February 3, 2021 Author Posted February 3, 2021 5 godzin temu, beataczl napisał: prosze nr 9,12,15 :) 1 godzinę temu, beataczl napisał: jeszcze k 3,k 4 i k12 prosze.. Beatko Witam Witam Pozdrawiam Dziekuje z Calego Serducha Beacku szalejesz na kilku bazareczkach Bardzo Pieknie Dziekuje Serdenko K 12 wycofuje teraz , poslalam komus w paczce do prezentu Quote
Nadziejka Posted February 3, 2021 Author Posted February 3, 2021 Dnia 12.01.2021 o 23:17, Nadziejka napisał: Num 1 ksiazka ,,Lontano,, Jean Christophe-Grange stan nowa stron 704 bardzo gruba ,ciezka ..mocna polecam polecam cena wywol 7 zl 80 gr Atrydzi załatwiali porachunki, przelewając krew. Morvanowie zagrzebują swoje trupy pod chwalebnymi sztandarami Republiki. Ojciec jest najważniejszym gliniarzem Francji, starszy syn pracuje w kryminalnej, młodszy robi karierę w świecie finansów, a córka, najmłodsza z rodzeństwa, za wszelką cenę próbuje zaistnieć w branży filmowej… To nienawiść pełni w rodzinie Morvanów funkcję najsilniejszego spoiwa. Lecz kiedy Człowiek Gwóźdź – mityczny morderca z lat 70., którego schwytaniem zasłynął senior rodu – nieoczekiwanie wynurza się z afrykańskiej przeszłości, klan musi naprawdę zewrzeć szeregi. Pośród intryg finansowych i pokątnego handlu cennymi minerałami, w świecie magii yombe i posępnych szpiegowskich nor, rodzinie przyjdzie stawić czoło nieprzeciętnemu mordercy, o którym po czterdziestu latach zdążyła już zapomnieć. Morvanowie stoczą pasjonujący bój ze śmiercią, który dla każdego z nich oznaczać będzie przede wszystkim konieczność zmierzenia się z własnymi, jeszcze straszniejszymi demonami… „Rytualne morderstwa w sercu «francuskiej Afryki» i kroniki rodzinne… W swej najnowszej powieści Lontano Jean-Christophe Grangé po raz kolejny dowodzi wielkiego talentu.” L’Express Nie da sie tego postu edytowac przecena ksiazki na 4 zl Quote
Nadziejka Posted February 4, 2021 Author Posted February 4, 2021 Rozliczonko Kot rzezbeny Num oo1 za wywolawca licytuje Kamila Proc Bardzo dziekuje! 44 zl pieniazki kotelkowe do podzialu na trzy biedunie Rozliczonko dla Lemonka Cegielka Zycia Ciocia koja 10 zl mam na koncie! dziekuje beataczl za wywol Num 9 ptaszek bialy ozdoba 1 zl za wywol Num 12 bombki fioletowa 1 zl 80 gr za wywol Num 15 trzy scierenki do kurzu 1 zl 80 gr Toska1 Num 2 ksiazka ,,GhoustMan, ,kryminal za wywol 11 zl Malgoska Num 5 szal komin w serduszka za wywol 2 zl 80 gr Anula Num 17 tasma klejaca kup teraz 1 zl 70 gr plastelina Num 24 ciastka jezyki za wywol 3 zl mam na koncie dziekuje! Ciocia Nesiowata Num 3 dwa tulipany sztuczne biale kup teraz za 3 zl Num 16 duzy rekin pomaranczowy kup teraz za 3 zl Rozliczonko dla Kamy Cegielka Zycia Ciocia koja 10 zl mam na koncie dziekuje! Anula Num K 5 mydelko protex kup teraz 3 zl , Num K 11 kucharek 250 gram kup teraz 2 zl 10 gr beataczl Num K3 pluszak swinka morska za wywol 0,50 gr Num K4 platki kukurydziane za wywol 2 zl Rozliczonko dla Tobisia Cegielka Zycia Ciocia koja 10 zl mam na koncie dziekuje! plastelina Num T 3 ciacha kruszynki za wywol 2 zl 80 gr mam na koncie dziekuje Quote
Recommended Posts