Toska1 Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Paczka dotarła :) dziękuję bardzo Nadziejko za prezenty-niespodzianki :) i za błyskawiczną wysyłkę :) pozdrawiam :) Quote
Nadziejka Posted January 19, 2021 Author Posted January 19, 2021 2 godziny temu, Toska1 napisał: Paczka dotarła :) dziękuję bardzo Nadziejko za prezenty-niespodzianki :) i za błyskawiczną wysyłkę :) pozdrawiam :) Dziekuje serdecznie za wszystko Pozdrawiam Potwierdz jeszcze prosze na tym drugim bazareczku Quote
Nadziejka Posted January 20, 2021 Author Posted January 20, 2021 Dnia 8.01.2021 o 15:32, Kejciu napisał: W górę bazarek Potwierdz prosze serdecznie Pieniazki dla Tobisia Pozdrawiam maluteczka cudnego poslane i juz na koncie 17 .01 pozdrawiam lapenki Quote
Nadziejka Posted January 20, 2021 Author Posted January 20, 2021 Agtki agat21 i aagataa8 jutro powinny byc paczunki u Was Quote
Nadziejka Posted January 21, 2021 Author Posted January 21, 2021 Dnia 20.01.2021 o 19:48, Nadziejka napisał: Kejciu Potwierdz prosze serdecznie Pieniazki dla Tobisia Pozdrawiam maluteczka cudnego poslane i juz na koncie 17 .01 pozdrawiam lapenki Quote
Nadziejka Posted January 21, 2021 Author Posted January 21, 2021 Dnia 6.01.2021 o 08:42, aagataa8 napisał: Nr 3 za 10 zł poprosze :) Paczunia z kilku kramkow doterla Agacku jak bedziesz miec czas to potwierdzisz pozdrawiam dziekuje Do Agatka agat21 tez doleciala paczunka Quote
agat21 Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 Potwierdzam - paczka u mnie :) Bardzo dziękuję ❤ Quote
Nadziejka Posted January 21, 2021 Author Posted January 21, 2021 2 minuty temu, agat21 napisał: Potwierdzam - paczka u mnie :) Bardzo dziękuję ❤ Dziekuje ogromnie,Wielkie pozdrowionka dla Twojego piesia Agatko Quote
Nadziejka Posted January 22, 2021 Author Posted January 22, 2021 Dnia 8.01.2021 o 15:32, Kejciu napisał: W górę bazarek Prosimy o potwierdzonko pozdrowienia lapeczkom Quote
Kejciu Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Bardzo ale to bardzo dziękujemy za bazarek. Nie mogłam od kilku dni napisać żadnego postu na dogo :(pieniążki już na moim koncie. W weekend spróbuję dopisać do rozliczenia Tobisia bo z tel trochę się boję że usunę wszystko co mam w rozliczeniowym. Ale jutro spróbuję. Potwierdzam otrzymanie pieniążków i bardzo jeszcze raz bardzo dziękujemy Quote
Nadziejka Posted January 22, 2021 Author Posted January 22, 2021 1 minutę temu, Kejciu napisał: Bardzo ale to bardzo dziękujemy za bazarek. Nie mogłam od kilku dni napisać żadnego postu na dogo :(pieniążki już na moim koncie. W weekend spróbuję dopisać do rozliczenia Tobisia bo z tel trochę się boję że usunę wszystko co mam w rozliczeniowym. Ale jutro spróbuję. Potwierdzam otrzymanie pieniążków i bardzo jeszcze raz bardzo dziękujemy Dziekuje i z calego serca sciskam za maluszka Tak sie dopominam czasem na roznych bazareczkach, boc jak mam kilka kramikow na rozne biedusie to zebym nic nie mylnela dla bieduniow Pozdrawiamy lapucinki Quote
Nadziejka Posted January 22, 2021 Author Posted January 22, 2021 Z kolejnego tez zawsze jakis pieniazeczek bedzie dla cudnego Tobisia Nadziejkowo Rodzinkowo Sercem Roznosci,Wielki Kot Rzezbeny w czerwieni Dla Lemonka,dla Kamy i ciut Tobiaszkowi 30.01. Quote
aagataa8 Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Potwierdzam otrzymanie zasłonek :) dziękuję bardzo :* Quote
Nadziejka Posted January 22, 2021 Author Posted January 22, 2021 8 godzin temu, aagataa8 napisał: Potwierdzam otrzymanie zasłonek :) dziękuję bardzo :* Dziekuje pieknie pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 Dobreduszki Zajrzyjcie na ratunek Qatro Sercem Calem do 4.02 ❤ ❤ zapraszam na kramik Nadziejkowy chocby maluczki Quote
Kejciu Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 kochani ja nie wiem co się dzieje ale nie mam możliwości pisania postów na dogomanii ani z tel ani z laptopa służbowego. Okazyjnie piszę z tel kolegi więc wszystko potwierdzam i jeszcze raz dziękujemy za bazarek Quote
Nadziejka Posted February 4, 2021 Author Posted February 4, 2021 7 godzin temu, Kejciu napisał: kochani ja nie wiem co się dzieje ale nie mam możliwości pisania postów na dogomanii ani z tel ani z laptopa służbowego. Okazyjnie piszę z tel kolegi więc wszystko potwierdzam i jeszcze raz dziękujemy za bazarek Byly str zawiroowania kilka dni, ale juz prawie wszystko wraca do pisania, zdj wstawiania Moze jeszcze chwilenka i bedziesz mogla pisac Moze jeszcze w niektorych miejscach utrudnienia? Pozdrawiam dziekuje dziekuje juz dawno potwierdzilas Quote
guccio Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 8 godzin temu, Kejciu napisał: kochani ja nie wiem co się dzieje ale nie mam możliwości pisania postów na dogomanii ani z tel ani z laptopa służbowego. Okazyjnie piszę z tel kolegi więc wszystko potwierdzam i jeszcze raz dziękujemy za bazarek Od dzisiaj od rana u mnie wszystko wreszcie jest ok.Moze i u Ciebie. Quote
Recommended Posts