Nadziejka Posted January 6, 2021 Author Posted January 6, 2021 11 godzin temu, aagataa8 napisał: Nr 3 za 10 zł poprosze :) Agatko Dziekuje Calem Sercem Za Wszytko Zaslony firany juz Twoje Bardzo Dziekuje Iskierko Pozdrawiam Goraco Quote
Nadziejka Posted January 6, 2021 Author Posted January 6, 2021 Pozwolcie serca Dobreduszki prosimy o pomoc zajrzyjcie zajrzyjcie na watus rudunia jesli mozecie Quote
Radek Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 1 godzinę temu, jola&tina napisał: Na wieczorne zakupy zapraszamy! Można też zajrzeć na nocne. Quote
Nadziejka Posted January 6, 2021 Author Posted January 6, 2021 Dziekuje serdecznie zapraszamy nocka Quote
Nadziejka Posted January 6, 2021 Author Posted January 6, 2021 dokladam moje ukochane zaslony na kolkach biale w napisy rozne tutaj bardzo podbne , zdj z googla stan bardzo dobry choc uzywalam od 2 lat polecam ogromnie polecam num 13 Quote
guccio Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Dnia 5.01.2021 o 10:16, Nadziejka napisał: Num 7 ,,Serce na temblaku,, ksiazka stan dobry cena wywol 0,50 gr kup teraz 0,70 gr Grochole to ja uwielbiam.KT proszę i odluz do moich bazarkowych zakupów. Quote
Nadziejka Posted January 7, 2021 Author Posted January 7, 2021 9 godzin temu, guccio napisał: Grochole to ja uwielbiam.KT proszę i odluz do moich bazarkowych zakupów. Witam Ciociu Gucinkowa Bardzo Dziekuje Pozdrawiam lapeczki zaraz zrobia cale rozliczonko wysle pw Quote
Nadziejka Posted January 7, 2021 Author Posted January 7, 2021 1 godzinę temu, Radek napisał: Jak zwykle miło tu zajrzeć. Wujueneczku pokaz prosze te zaslonki biale , w napisy Polowie drugiej Moze akurat sie spodobaja? beda pasowac do Waszego wystroju Quote
Nadziejka Posted January 7, 2021 Author Posted January 7, 2021 13 godzin temu, guccio napisał: Grochole to ja uwielbiam.KT proszę i odluz do moich bazarkowych zakupów. Ciociu Dziekuje Cudnie Serce Pieniazki przybyly z dwoch kramkow z nadplatenka Nadplate przeznacze Ciociu na kramik dla kotelkow gosi7 Quote
Radek Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 5 godzin temu, Nadziejka napisał: Wujueneczku pokaz prosze te zaslonki biale , w napisy Polowie drugiej Nadziejko, nie widzę niestety zdjęcia. 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: dzien dobry A myślałem, że ja ostatnio późno zaglądam. Quote
Nadziejka Posted January 7, 2021 Author Posted January 7, 2021 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: jakos pozno wstaje ostatnio 23 minuty temu, jola&tina napisał: Zapraszamy! Dziewczynki czy widzicie na swoich komp zdjatka z bazarku? Quote
Besia11 Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Witam, zdjęcia widzę oprócz nr 13 ,dziękuję za zaproszenie, u mnie kiepsko z kasą, jak tylko wyjdę z obecnych kłopotów to na pewno będę wspierać choć troszkę pieski i kotki. 1 Quote
Nadziejka Posted January 7, 2021 Author Posted January 7, 2021 2 minuty temu, Besia11 napisał: Witam, zdjęcia widzę oprócz nr 13 ,dziękuję za zaproszenie, u mnie kiepsko z kasą, jak tylko wyjdę z obecnych kłopotów to na pewno będę wspierać choć troszkę pieski i kotki. Trzymam sciskam najmocniej za wszytko Besiu Za spokojny los zdrowko zdrowko zdrowko Quote
Radek Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: jakos pozno wstaje ostatnio Widocznie organizm potrzebuje więcej snu. Trzeba go słuchać. Quote
Nadziejka Posted January 8, 2021 Author Posted January 8, 2021 Zapraszam z calej duszy na kramik maluszy dla istotki dla Jasminka ktory jutro juz jutro zacznie nowe nowe zycie Niechaj spelni najpiekniejszy los Tobie Jaśminku Nadziejkowo do 20.01.. Quote
Recommended Posts