Tola Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 To już jutro... Będę myślami i sercem z Kokoskiem. Quote
Tola Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 8 minut temu, KrystynaS napisał: Jutro? a nie w środę No pewnie że w środę, tylko mnie czas szybciej popłynął;) Quote
Tola Posted March 30, 2021 Posted March 30, 2021 Na koncie ZEA jest wpłata dla Kokoska: Iwona z Sosnowca - 35 zł (stała za IV) 1 Quote
Onaa Posted March 31, 2021 Author Posted March 31, 2021 Trzymajcie proszę kciuki - Kokosek został domku, na początku był bardzo zestresowany , wystraszył się jednej kotki ale powoli się uspokoił, zwiedził nawet ogródek, zaczął zaglądać do misek kotków. Domek ok. rodzinka fajna, teraz potrzeba dużo miłości, cierpliwości i czasu, żeby Kokosek poczuł się kochany i bezpieczny w nowym domku. 5 1 Quote
Tyśka) Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 I ja trzymam kciuki. Oby nie narzucali się z pomocą ♡ Quote
Nadziejka Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 11 godzin temu, Onaa napisał: Trzymajcie proszę kciuki - Kokosek został domku, na początku był bardzo zestresowany , wystraszył się jednej kotki ale powoli się uspokoił, zwiedził nawet ogródek, zaczął zaglądać do misek kotków. Domek ok. rodzinka fajna, teraz potrzeba dużo miłości, cierpliwości i czasu, żeby Kokosek poczuł się kochany i bezpieczny w nowym domku. Trzymam ogromnie ogromnie za bialeczka ksieciunia niezwyklego za Panstwa aby sie nie poddali Quote
Nadziejka Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 Dnia 5.01.2021 o 16:55, Jo37 napisał: Joasiu poslalam Tobie 30 zl dla Kokoska z zakonczonego bazarku dla Borysia i Kokosa pw tez poslalam Borysiowi jeszcze czekam na obiecane Cegielki Od mojej psiapsiolki z wnusieczkami Quote
KrystynaS Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 Trzymam mocno kciuki za Kokosa żeby odnalazł się w nowym domu. Czekamy na wieści 'co i jak' Quote
Jaaga Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 Na razie nie jest źle. Jeszcze tęskni i próbował szukac drogi powrotu "do domu", ale je i pije, wiec nie jest najgorzej. Ma wszystko zabezpieczone, Panstwo wiedzą, że potrzeba czasu. Fajnie, ze nie oczekują cudów od razu i są cierpliwi oraz wyrozumiali. Ma już zrobione zakupy. Ponoć do wieczora krążył i dopiero ok 23.00 połozył się. dziś wysikał się w domu, ale to pewnie ze strsu, bo noirmalnie był pierwszy do pokazywania przy drzwiach, że chce wyjść. Na odpoczynek w ogrodzie wybrał sobie tuje przy drodze, pani powiedziała, że jeszcze nasłuchuje tam nadjeżdżajacych samochodów. Serce boli i mi go zal, ale taka jest kolej rzeczy. I tak lepiej teraz, po ponad 2 mies. pobytu u nas, bo im byłby dłużej, tym byłoby mu trudniej. jak na razie wszystko jest dobrze. 5 Quote
KrystynaS Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 Tęskni Jaaga za wami, ale to normalne. Przecież to wy pierwsi okazaliście mu serce, daliście trochę ciepła, czuł że jest dla was ważny. Jeszcze czeka na was. Quote
Onaa Posted April 1, 2021 Author Posted April 1, 2021 Dla Kokoska dom Jaagi to było schronienie przed cierpieniem, głodem, strachem, - nic więc dziwnego że tęskni i że bał się tego stracić, teraz potrzeba dużo miłości, troski, spokoju, cierpliwości i czasu aby w nowej rodzinie Kokosek poczuł się dobrze i bezpiecznie. Quote
Tola Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 Ja też trzymam kciuki; bardzo przeżywam adopcję Kokoska, marzyłam o takiej chwili od wielu miesięcy, a teraz bardzo mi go szkoda, że tak tęskni i czuje się ponownie zostawiony. Oby jak najszybciej zrozumiał, że to jego dom na zawsze. Quote
Aska7 Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 Bo on taki gamoniowato - przestraszono - ostrożny. 1 Quote
Tola Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 35 minut temu, Aska7 napisał: Bo on taki gamoniowato - przestraszono - ostrożny. I w tym chyba jego urok;) Quote
Jaaga Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 13 godzin temu, Aska7 napisał: Bo on taki gamoniowato - przestraszono - ostrożny. Twój opis Kokosa idealnie go odzwierciedla. Dostałam dziś wiadomość, że Kokos ma się dobrze. Czekam na jakąś foteczkę, bo pani ma chyba trudność w przesłaniu. Quote
Jaaga Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Dostałam zyczenia z domu Kokoska i nowe wieści. Wczoraj był na zewnątrznym na spacerze, ładnie szedł i nawet trafił do domu. problemem były szelki, bo trudno tak duże kupić w sklepie stacjonarnym, ale udało się zdobyć jedne. Nie najlepsze, ale zawsze bezpiecznie może poznawac świat. 3 Quote
Recommended Posts