Jump to content
Dogomania

Już nie jestem nikim, ... Kokosek . Gościnnie Rabarbarek zostaje w swoim ds :). A Kokosek pojechał do ds :). Czekamy aż się zaaklimatyzuje.

Recommended Posts

Posted
7 godzin temu, Isiak napisał:

Kokos to świetne imię dla niego, pasuje jak ulał :)

Dajcie konto na mój obiecany "grosik", proszę...

Wysyłam PW.

Posted
46 minut temu, Onaa napisał:

Dziękuję Asiu, że wysłałaś nr konta, ja się zagapiłam trochę. Jeszcze coś planuję.

??? :)

Jeszcze jutro i ...!!!! :D

Posted
Dnia 19.01.2021 o 14:21, Jo37 napisał:

Na konto Kokosa? wpłynęły następujące kwoty:

Spadek po Rabarbarze - 1033,60 zł

ania75 - 15,00 - 13.01

limonka80 - 140,00 ( stała za I + jednorazowa wpłata) - 15.01

malti - 20,00 - 15.01

Onaa - 60,00 - 15.01 ( są to wpłaty od Nesiowatej - 20,00 i od Krystyny z FB 40,00

koja - 100,00 ( I i transport ) - 18.01

Mruczka - 50,00 (I) -18.01

Bardzo dziękujemy.

Pin on Kwiaty -Gify

Zostały niecałe dwie doby ! I Kokosek pojedzie po nowe lepsze życie - on jeszcze nie wie że czeka go coś dobrego.

• Like 3
  • Onaa changed the title to Jestem nikim, taki słaby wychudzony białasek, pewnie mnie zagryzą w schorniskowym boksie :( ... Kokosek. Prosimy o dobre myśli.
Posted
6 godzin temu, Onaa napisał:

Pin on Kwiaty -Gify

Zostały niecałe dwie doby ! I Kokosek pojedzie po nowe lepsze życie - on jeszcze nie wie że czeka go coś dobrego.

Pakuj walizkę,Kokos,wysyłam Ci na prowiant coś niecoś. :)

Posted

No i stało się, w ostatniej chwili, na lepsze życie załapała się ta psia sierotka, której miałam pomóc po Rabarbarku, ale w większej potrzebie znalazł się Kokosek i zajął jej miejsce, fakt że tym razem oparłam się bardziej na sercu niż na rozumie, bo bieda nie ma ani swojego wątku, ani imienia, ani żadnej deklaracji a teraz potrzeba na jej transport 200zł, ale widząc jakie były problemy z miejscem dla białego, zapytałam wczoraj Szafirkę czy weźmie sunię do siebie i gdy się zgodziła czekałam już tylko na info czy suni uda się załapać na transport, bo następna okazja nie wiadomo kiedy, i po prostu musiałam ją zabrać teraz ze schroniska. Tola jest w schronisku i dostałam właśnie od niej wiadomość, że jest już zarezerwowana i ma jechać we wtorek. Bardzo Was proszę , zaglądnijcie do sunieczki, wierzę gorąco że razem i jej uda się pomóc.

sierotka z ostatniej chwili dostała szansę na ratunek

• Upvote 1
Posted

Kokosku - to już jutro Twój wielki Dzień, trzymam mocno kciuki żeby wszsytko w schronisku przebiegło dobrze i sprawnie i za bezpieczną spokojną podróż.

Posted
2 minuty temu, Onaa napisał:

Kokosku - to już jutro Twój wielki Dzień, trzymam mocno kciuki żeby wszsytko w schronisku przebiegło dobrze i sprawnie i za bezpieczną spokojną podróż.

Czy Tola będzie przy wyciąganiu psiaków. Liczę na jakieś zdjęcia z pierwszych dni na wolności. Cudownie, że to już jutro 

Posted
18 minut temu, Onaa napisał:

Tak, to już jutro:). Białasek zamknięty, nie widziałam go dzisiaj, czeka na jutrzejszy wyjazd.

15 minut temu, Gabi79 napisał:

Czy Tola będzie przy wyciąganiu psiaków. Liczę na jakieś zdjęcia z pierwszych dni na wolności. Cudownie, że to już jutro 

Bedę na pewno, postaram się zrobić chociaż po jednym zdjęciu każdemu psu.

• Like 3
Posted

Jutro kupię test na lamblie, żeby miec jak przyjedzie. Natomiast na badanie krwi mogę jechać dopiero w poniedziałek, bo Kokos pewnie dojedzie jutro popoludniu, a w sobote kurier nie przyjeżdża po próbki. Niestety, to minus mieszkania na wsi. 

Posted
1 minutę temu, Tola napisał:

Tak, to już jutro:). Białasek zamknięty, nie widziałam go dzisiaj, czeka na jutrzejszy wyjazd.

Bedę na pewno, postaram się zrobić chociaż po jednym zdjęciu każdemu psu.

Siedzę i płaczę ze wzruszenia. Kolejne psiaki opuszczą schronisko. Ojej, przytulam właśnie byłego zamojszczaka. Moją cudowną, najukochańszą psią istotkę. 

• Like 2
Posted

Wszystko już przygotowane - obroże, smycze, torebki na książeczki; jak coś pomylę to wybaczcie, będziemy poprawiać....

Postaram się, aby każdy z psiaków otrzymał pomoc od Zea, jutro będę myślała, jak to ogarnąć. 

Jesteśmy umówieni z p. Maćkiem o 10.00; prosimy o kciuki i ciepłe myśli, bo na pewno będzie sporo nerwów, jedzie sporo psów, trasa długa.

• Like 2
Posted

Wszystkim jadącym życzę szczęśliwej podróży, szerokiej, bezpiecznej drogi.

Kokosku jutro czeka na ciebie Jaaga w domu, zaczynasz nowe życie, życie bez krat, zimna, strachu, głodu.

• Like 1