teresaa118 Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 zapisze watek, ja na swoim profilu oglosilam Biala, zobaczymy co z tego wyniknie. Udostepniajcie ! Quote
Tyśka) Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Dnia 8.04.2021 o 18:24, Jaaga napisał: Dostałam na maila kolejne wiesci od Kokosowej rodziny i nowe fotki. Na razie jednak, nie dam rady wstawić, bo zaglądam i pisze, gdzie trzeba szybciutko. Mam nadzieję, że znajdziesz chwilę, aby wrzucić zdjęcia. Jestem ich ciekawa :) Quote
Tola Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Kokosek w swoim domu, uwierzycie Pani tak napisała: Dzień dobry; Kokos ma się dobrze, chodzimy na spacery, coraz bardziej spokojniejszy, śpi w nowym legowisku. Byliśmy nawet autem w Skoczowie - syn ma basen, a Ja z Kokosem na marszobieg. Myślę, że już się zaklimatyzował. Oto kilka zdjęć. Pozdrawiamy serdecznie 4 Quote
Tola Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 No i popłakałam się. Było tak A jest tak pięknie 7 Quote
Nadziejka Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 30 minut temu, Tola napisał: No i popłakałam się. Było tak A jest tak pięknie Quote
KrystynaS Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Ależ świetnie wygląda, pięknie przytył, zadbany, trafił do bardzo fajnego domu. Kokosku znalazłeś wreszcie swoją rodzinę i to jaką. Serdeczne pozdrowienia przesyłam Quote
Onaa Posted April 13, 2021 Author Posted April 13, 2021 Wspaniały Kokosek :) :) :), fajnie że ma swój własny domek :). Tylko chyba legowisko by się większe przydało :). Quote
Jaaga Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 Chciałam potweierdzić, że otrzymałam obie wpłaty. Kokos jest więc u nas rozliczony. 1 Quote
Onaa Posted April 19, 2021 Author Posted April 19, 2021 Ciekawa jestem czy Kokosek został Kokoskiem czy ma nowe imię :). Quote
Jaaga Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 16 godzin temu, Onaa napisał: Ciekawa jestem czy Kokosek został Kokoskiem czy ma nowe imię :). Z tego co wiem, to tak. Pani zawsze tak o nim mówi i pisze, a zresztą on idealnie reagował na imie. Zawsze ludziom mówię, ze imię, to jedyne, co te psy mają pewnego w nowym miejscu i życiu. Wszystko się zmienia, więc warto chociaz imię zostawić, a w tym przypadku jest krótkie, łatwo wpadajace w ucho i pasujace do niego. Sama też adoptowanym psom zostawiam ich imiona. Co innego, kiedy kupuję rasowego szczeniaka z dziwacznym, kilkuczłonowym imieniem. Wiadomo, ze hodowca tak go nie wołał i mogę bez zamieszania w psiej głowie, je zmienić. 1 Quote
Radek Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 Dnia 13.04.2021 o 20:29, Tola napisał: No i popłakałam się. Było tak A jest tak pięknie Bardzo wzruszające. Quote
Onaa Posted April 30, 2021 Author Posted April 30, 2021 Czekam na jakieś ostatnie wieści z domku kokosowego , może Jagna coś napisze :). Ponieważ mija miesiąc jak psiak pojechał do swojego domku to bardzo proszę zostańcie z nami ponieważ będzie następca Kokoska - kolejna zamojska psia bida dostanie mam nadzieję szansę, ale tylko z Waszą pomocą, z Waszym wsparciem. Więc jeśli ktoś chciałby, mógłby przekazać swoją deklarację z Kokosa na kolejnego pieska to będę bardzo wdzięczna. Quote
Onaa Posted May 4, 2021 Author Posted May 4, 2021 Serdecznie zapraszam do kolejnej zamojskiej bidy która czeka już długo na pomoc a w schronisku ma niestety zerowe szanse :( 1 Quote
Nadziejka Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 Dnia 13.04.2021 o 20:29, Tola napisał: No i popłakałam się. Było tak A jest tak pięknie Quote
Onaa Posted June 26, 2021 Author Posted June 26, 2021 Po Kokosku i Rabarbarku zostały pieniążki, jeśli nie macie nic przeciwko, to zostaną one przeznaczone na dwie kolejne bidy: SHILĘ moją podopieczną wątkową, starą ok 13 letnią sunię ślepą na jedno oczko z guzami 😞 która po 12 latach opuściła schronisko i teraz pod opieką Murki poznaje dobre życie i 1 000zł na FARCIKA, który zapadł mi w serce, taki większy bardzo zaniedbany starszy kudłacz, wydany do schroniska przez swoich opiekunów, wcześniej życie miał na łańcuchu, a mimo tego złego widać że tęskni za swoimi ludźmi, ot wierność psia, także w hoteliku u Murki SERDECZNIE WAM dziękuję , dla nich WASZA POMOC ZNACZY LEPSZE ŻYCIE ! Quote
Tola Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 Dostałam od Reni zdjęcie Rabarbarka 🙂 U piesia wszystko dobrze, jest pod stałą kontrolą wet, zaprzyjaźnił się z kotka i nawet razem śpią. Nadal ma zapędy do gryzienia, ale państwo nauczyli się z tym żyć. 1 Quote
Poker Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 Charakterny chlopak. Jak kiedyś będzie bezzębny, to przestanie gryźć. Quote
KrystynaS Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 Kokos spędza te Święta w domu ze swoją rodziną Quote
KrystynaS Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Spokoju w sercu i w głowie, spokoju wokół nas. Zdrowia, wzajemnej życzliwości i wiary w lepsze jutro. Wielkanoc to czas nadziei i otuchy, czas odradzania Quote
limonka80 Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 Czy ktoś poznaje może tego pieska ? Kokosek pozdrawia 🙂 5 Quote
KrystynaS Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Pewnie, że poznaję Kokoska, świetnie wygląda Quote
Recommended Posts