Jump to content
Dogomania

Rozliczony! Orońskim Psiaczkom 74 zl!A Krecikowi Tysi 57 zl! Dziekuje Cudnie! do 17.01 2021r

Recommended Posts

Posted
5 godzin temu, Kamila Proc napisał:

prawda

3 godziny temu, Radek napisał:

Też sobie nie wyobrażam. 

I dlatego mój Kurzełek jest niewychodzący. Z kolei kotka księżniczka [*] (z racji, że w poprzednim domu była wychodzącą) wychodziła ze mną na spacer - na smyczy. Kochała to, ja też :)

HOOP!

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Tyśka) napisał:

I dlatego mój Kurzełek jest niewychodzący. Z kolei kotka księżniczka [*] (z racji, że w poprzednim domu była wychodzącą) wychodziła ze mną na spacer - na smyczy. Kochała to, ja też :)

HOOP!

764 Best Copic ciao images | Etykietki do prezentów świątecznych ...

Posted
2 godziny temu, Tyśka) napisał:

Z kolei kotka księżniczka [*] (z racji, że w poprzednim domu była wychodzącą) wychodziła ze mną na spacer - na smyczy. Kochała to, ja też :)

Na naszym osiedlu jest kot, który wychodzi na smyczy. Chodzi, jak psiak. 

Posted
Dnia 9.01.2021 o 14:47, Tyśka) napisał:

Krecik dziękuje za wszystkie cegiełenki.

received_740056126892830.thumb.jpeg.b0f36e2f635f7f858b1c13b38298b461.jpeg

Tysiu posylam juz dzis ku Tobie kolejne Cegielki Zycia   30 zl razem

Ciocia bakusiowa 20 zl

Ciocia koja 10 zl 

Posted
1 godzinę temu, Nadziejka napisał:

Tysiu posylam juz dzis ku Tobie kolejne Cegielki Zycia   30 zl razem

Ciocia bakusiowa 20 zl

Ciocia koja 10 zl 

Dziękuję <3 to ogromna pomoc! Jak otrzymam wpłaty to potwierdzę.

11 godzin temu, Radek napisał:

Na naszym osiedlu jest kot, który wychodzi na smyczy. Chodzi, jak psiak. 

U mnie na osiedlu pani wychodzi na spacer z dużym psem wielkości doga niemieckiego, kotem oraz fretką :) Cała trójka idzie łapa w łapę, boczek w boczek, komicznie to wygląda :D

• Like 1
Posted
16 godzin temu, Tyśka) napisał:

Dziękuję <3 to ogromna pomoc! Jak otrzymam wpłaty to potwierdzę.

U mnie na osiedlu pani wychodzi na spacer z dużym psem wielkości doga niemieckiego, kotem oraz fretką :) Cała trójka idzie łapa w łapę, boczek w boczek, komicznie to wygląda :D

Tysienku  jak to cudnie hoho niezwykla druzynka!

Ja marze od lat aby moc z kotuniami i pucunia Burzunia....ale to nie jest mozliwe nistety

tylko z Burzynka jasieczka1953 - jasieczka1953.pinger.pl  wychodze i musze miec na bacznosci caluni czas i kazdenka sekunde

choc przez latat maoja ukochana cudna sie uspokoila  duzo

ale na dworku jednak zawsze b czujna i niespodziewanie moze  zmienich humor ...wzgledem innych lapeczek ...

wiec trzeba patezec , sciskac  na szeleczkach sportowych, na wylatanku wybieganku tez musze w takie miejsca gdzie niespodziewanie nie wyleci nikt zza winkla

• Nadziejka changed the title to Kochane Dobreduszki Dziekujemy Klaniamy Za Cegielki Zycia!Z Calego Serca Dla Psiaczkow Punkt Przetrzyman W Orońsku Michalczewski,Mon Cheri..Max Czornyj,T T,a dla Krecika od Tysi ,,Pochlaniacz,,Zajrzyj Dobraduszko 17.01 2021r
Posted
2 godziny temu, Tyśka) napisał:

Musi to być super widok. 

• Nadziejka changed the title to Dobreduszki Dziekujemy Klaniamy Za Cegielki Zycia!Z Calego Serca Dla Psiaczkow Punkt Przetrzyman W Orońsku Michalczewski..Max Czornyj,T T,a dla Krecika od Tysi ,,Pochlaniacz,,Zajrzyj Dobraduszko 17.01 2021r
Posted

Bardzo dziękuję za zakup cegiełek:
- cioci Koja 
- cioci Bakusiowa

I Nadziejce za bazarek! :)

Pieniądze dotarły dzisiaj (11.01.) na konto Krecika <3 Będzie na opłacenie jednej faktury, hurra! dług już mniejszy :)
Dogs love - PicMix