Radek Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Ale ja kota wychodzącego bym mieć nie mogla. Umieralabym ze strachu. Też sobie nie wyobrażam. Quote
Tyśka) Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: prawda 3 godziny temu, Radek napisał: Też sobie nie wyobrażam. I dlatego mój Kurzełek jest niewychodzący. Z kolei kotka księżniczka [*] (z racji, że w poprzednim domu była wychodzącą) wychodziła ze mną na spacer - na smyczy. Kochała to, ja też :) HOOP! 1 Quote
Nadziejka Posted January 9, 2021 Author Posted January 9, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: I dlatego mój Kurzełek jest niewychodzący. Z kolei kotka księżniczka [*] (z racji, że w poprzednim domu była wychodzącą) wychodziła ze mną na spacer - na smyczy. Kochała to, ja też :) HOOP! Quote
Radek Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 2 godziny temu, Tyśka) napisał: Z kolei kotka księżniczka [*] (z racji, że w poprzednim domu była wychodzącą) wychodziła ze mną na spacer - na smyczy. Kochała to, ja też :) Na naszym osiedlu jest kot, który wychodzi na smyczy. Chodzi, jak psiak. Quote
Nadziejka Posted January 10, 2021 Author Posted January 10, 2021 Dnia 9.01.2021 o 14:47, Tyśka) napisał: Krecik dziękuje za wszystkie cegiełenki. Tysiu posylam juz dzis ku Tobie kolejne Cegielki Zycia 30 zl razem Ciocia bakusiowa 20 zl Ciocia koja 10 zl Quote
Tyśka) Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Tysiu posylam juz dzis ku Tobie kolejne Cegielki Zycia 30 zl razem Ciocia bakusiowa 20 zl Ciocia koja 10 zl Dziękuję <3 to ogromna pomoc! Jak otrzymam wpłaty to potwierdzę. 11 godzin temu, Radek napisał: Na naszym osiedlu jest kot, który wychodzi na smyczy. Chodzi, jak psiak. U mnie na osiedlu pani wychodzi na spacer z dużym psem wielkości doga niemieckiego, kotem oraz fretką :) Cała trójka idzie łapa w łapę, boczek w boczek, komicznie to wygląda :D 1 Quote
Nadziejka Posted January 10, 2021 Author Posted January 10, 2021 16 godzin temu, Tyśka) napisał: Dziękuję <3 to ogromna pomoc! Jak otrzymam wpłaty to potwierdzę. U mnie na osiedlu pani wychodzi na spacer z dużym psem wielkości doga niemieckiego, kotem oraz fretką :) Cała trójka idzie łapa w łapę, boczek w boczek, komicznie to wygląda :D Tysienku jak to cudnie hoho niezwykla druzynka! Ja marze od lat aby moc z kotuniami i pucunia Burzunia....ale to nie jest mozliwe nistety tylko z Burzynka wychodze i musze miec na bacznosci caluni czas i kazdenka sekunde choc przez latat maoja ukochana cudna sie uspokoila duzo ale na dworku jednak zawsze b czujna i niespodziewanie moze zmienich humor ...wzgledem innych lapeczek ... wiec trzeba patezec , sciskac na szeleczkach sportowych, na wylatanku wybieganku tez musze w takie miejsca gdzie niespodziewanie nie wyleci nikt zza winkla Quote
Nadziejka Posted January 10, 2021 Author Posted January 10, 2021 Zaczarowany Nadziejkowy Sercem Dla Tygrysiow Naszej Guccio Zajrzyj Dobraduszko do 23,01.. Iskierki Dobreduszki zapraszamy w odwiedzinka Quote
Radek Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 2 godziny temu, Tyśka) napisał: U mnie na osiedlu pani wychodzi na spacer z dużym psem wielkości doga niemieckiego, kotem oraz fretką :) Cała trójka idzie łapa w łapę, boczek w boczek, komicznie to wygląda :D Musi to być super widok. Quote
Radek Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Tak po cichu podpowiem. Ciemność za oknem nie przeszkadza w bazarkowych zakupach. Quote
Tyśka) Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 Bardzo dziękuję za zakup cegiełek: - cioci Koja - cioci Bakusiowa I Nadziejce za bazarek! :) Pieniądze dotarły dzisiaj (11.01.) na konto Krecika <3 Będzie na opłacenie jednej faktury, hurra! dług już mniejszy :) Quote
Recommended Posts