bakusiowa Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 Dzień dobry. Poproszę dodatkowe cegiełki za 20 zł. Równo podzielone na dwa cele. Przelew już poszedł. 1 Quote
Nadziejka Posted January 8, 2021 Author Posted January 8, 2021 3 godziny temu, bakusiowa napisał: Dzień dobry. Poproszę dodatkowe cegiełki za 20 zł. Równo podzielone na dwa cele. Przelew już poszedł. Z Calego Serca Dziekujemy Cegielenki Przybyly 40 zl! Quote
Tyśka) Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 I jestem za to wdzięczna... Krecik pojechał nieoczekiwanie do weta, martwię się :( Quote
Radek Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 4 godziny temu, Tyśka) napisał: Krecik pojechał nieoczekiwanie do weta, martwię się :( Mam nadzieję, że nic poważnego. Zaraz zajrzę na wątek. Quote
Tyśka) Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 9 minut temu, Radek napisał: Mam nadzieję, że nic poważnego. Zaraz zajrzę na wątek. Troche spadło na slepaczka :( Quote
bakusiowa Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 Krecik potrzebuje pieniądze na leczenie. Quote
Nadziejka Posted January 9, 2021 Author Posted January 9, 2021 Witajcie serduszka Kreciu pochorowal ale jest pod opieka dobra gdzie walcza o kazdenkie istnienie Prosimy prosimy na watus malutka Zapraszamy dobreduszki po modlitwe po fantuszki Quote
Tyśka) Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Dziękuję, że jesteście i podnosicie:) Już miało być dobrze, a dopadło Krecika zapalenie jelit i lamblie... nie ma kaski za wczorajszą wizytę u weta, za maść pod oczka, lek na wątrobę... i przyszłościowo na wizytę u okulisty :( Lata zaniedbania robią swoje. Quote
Radek Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 11 godzin temu, Tyśka) napisał: Troche spadło na slepaczka :( Widziałem :/ Quote
Tyśka) Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Dobry, chociaż koteczka mojego brata miała wypadek :( Zniknął zasięg z GPS, cudem ją odnaleźli gdzieś w krzaczkach... miednica pęknięta w dwóch miejscach :( Quote
Tyśka) Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Na szczęście mają pod ręką fantastycznych wetów, a narządy nie są uszkodzone. Ufff. Dobrze, że stale śledzą gdzie jest kotka i jak cos się dzieje (znika sygnał albo kotka inaczej się przemieszcza) reagują i biegną jej na ratunek. Quote
Kamila Proc Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 25 minut temu, Tyśka) napisał: Na szczęście mają pod ręką fantastycznych wetów, a narządy nie są uszkodzone. Ufff. Dobrze, że stale śledzą gdzie jest kotka i jak cos się dzieje (znika sygnał albo kotka inaczej się przemieszcza) reagują i biegną jej na ratunek. to sie rzadko zdarza, ludzie zwykle nie pilnuja wychodzacych Quote
Tyśka) Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: to sie rzadko zdarza, ludzie zwykle nie pilnuja wychodzacych Oni są odpowiedzialni, pomimo. ;) Ale ja kota wychodzącego bym mieć nie mogla. Umieralabym ze strachu. Quote
Kamila Proc Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 7 minut temu, Tyśka) napisał: Oni są odpowiedzialni, pomimo. ;) Ale ja kota wychodzącego bym mieć nie mogla. Umieralabym ze strachu. prawda 1 Quote
Tyśka) Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Krecik dziękuje za wszystkie cegiełenki. 1 Quote
Recommended Posts