Nadziejka Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 24 zl poslalam do gosi7 Cegielka Zycia Ciocia Nesiowata 10 zl dziekuje stokroc! Mam na koncie Wujcio Nuncek Cegielenka 2 zl 70 gr dziekuje Mam na koncie Ciocia gucio mam na koncie z nadpalat 11 zl 30 gr dziekuje pieknie num 3 kup teraz ksiazka,,Postaw na kota,, 5 zl num 9 album z lisci kup teraz 5 zl Razem dla kotelkow gosia7 posylam 24 zl Z Calego Serca Zapraszam Na Kramik Maluni Dla kotelkow Gosi7 Zapraszamy Do Pomocy Kramik potrwa do 29 grudzien godz 20.00 Jesli Dobraduszka zazyczy sobie kup teraz , wystarczy dolozyc zlotwke , dwie ... Porwallam z watku gosi7 zdjatka i wiesci MOJE KOCIE BEZDOMNIAKI Już złapana. Jest bardzo chora:( Quote
Nadziejka Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 Num 1 damski dezodorant spray bies ,,Blossom Orchid,, 150 mll nowiutenki piekny zapach cena wywol 5 zl Quote
Nadziejka Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 Num 2 super ksiazka ,Fartowny pech,, moze byc na prezenta okladka twarda stan idealny ! swietna swietna polecam serdecznie str 304 cena wywol 8 zl nowa cena 6 zl ..Posterunkowy Nadziany ma pecha. po serii niefortunnych zdarzen postanawia dobrowolnie przeniesc sie na wies na ni9ewielka placowke,gdzie nikt go nie zna i moze zaczac wszystko od nowa Na miejscu spotyka kolege ze szkoly policyjnej Dzianego ktory po pobiciu prze 12 letnoe dziewczynke...zostaje detektywem prywatnym,Pomaga mu brat rodzony Gianni ktory wlasnie wrocil do Polski ,jest specjalista od mokrej ,, roboty trudnych przypadkow Klijentela Giannego jest specyficzna,bowiem pracuje on dla przestepczego polswiatka.. Nic nie dzieje sie jak powinno...Dziany zostaje postrzelony Gianni sie ...zakochuje... jest i Padlina ...zbiru kt wywoluje wojne gangow ktorego corcie uratuje Gianni i .. Nadziany tez sie zmienia...,, plus dodatek 3 kokardy duze Swiateczkowe Quote
Nadziejka Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 Num 3 ksiazka ,,Postaw na kota,, wspaniala wesola opowiesc stron 95 polecam polecam cena wywol 3 zl sprzedana Ciocia gucio za 5 zl dziekuje pieknie! Num 4 ksiazka nowa moze byc na prezent ,,Tiger To Ja,, Dariusz Michalczewski stan idealny stokroc polecam str 288 bardzo gruba ciezka ale ale ciekawa ogromnie cena wywol 5 zl nowa cena 4 zl Quote
Nadziejka Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 Num 5 ptaszek drewniany na podstawce nowy z meteczka koloru niebieskiego ptaszynek cudna ozdoba dosc wysoki cena wywol 5 zl tutaj podobny bardzo , niebiesciutenki Quote
Nadziejka Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 Num 6 Album przecudny wielki Johnny Deep album jest niezwykly pelen opwiesci, zdjec itd polecam na prezent stan idealny cena wywol 20 zl nowa cena 17 zl Num 7 ceramika bielutenkie Serce dosc duze bardzo ladna ozdoba moze byc na prezenta cena wywol 4 zl Quote
Nadziejka Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 Num 8 ksiazka thiller i ...horror ,,T.T.,, polecam polecam polecam stan idelany str 320 cena wywol 17 zl nowa cena 8 zl – Lupka, nie ma, słyszysz, nie ma takiego potwora, którego nie można odesłać z powrotem! Bo wszystkie potwory lęgną się w naszych głowach. Trzeba tylko wrócić, odszukać go, złapać za mordę i..." Paweł Lupka, bohater nowej powieści Piotra Kulpy, to mężczyzna zdezorientowany kryzysem wieku średniego, uwikłany w sidła własnych pragnień, dręczony koszmarnym snem niewiadomo skąd. Czy potwory, które go nawiedzają, są w istocie jedynie mieszkańcami jego głowy? A co, jeśli to my, ludzie, jesteśmy potworami zamieszkującymi wyobraźnię innych? Czy, jak w bajkach dla grzecznych dzieci, miłość pomoże przezwyciężyć zło? Wejdź w świat Pawła Lupki. Zobaczysz, jak wiele miejsc was łączy, jak wiele macie wspólnych tajemnic, na ile wspólnych pytań znajdziecie odpowiedź. Kto wie, może właśni Ty zrozumiesz, czym są i skąd wzięły się tajemnicze znaki, pojawiające się niespodziewanie w codzienności bohatera. Quote
Nadziejka Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 Num 9 Album na zdjecia z lisci stan bardzo dobry troszke lat ma ale jeszcze posluzy lata kolejne dosc duzy cena wywol 2 zl gucio kup teraz 5 zl dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 Num 10 thiller niezwykly P.D. James,,Smierc przybywa do Pemberley,, ksiazka nowa kupilam tr temu na wyprzedazy ksiegarnianej okladka miekka str 304 cena wywol 2 zl Quote
Nadziejka Posted December 15, 2020 Author Posted December 15, 2020 Num 11 sopelki lancuch ozdobny choinkowy bielutenki dlugi stan idealny cena wywol 3 zl Quote
elik Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 Ja podrzucę i lecę do banku (ebanku) :) 1 Quote
Radek Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 2 godziny temu, elik napisał: Ja podrzucę i lecę do banku (ebanku) :) Ebanki to super wynalazek. Quote
Nadziejka Posted December 15, 2020 Author Posted December 15, 2020 Witajcie pszczoleczki dziekuje serdecznie za odwiedziny razem zapraszamy 1 Quote
guccio Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 Przyszłam pooglądać.Wesoła książka nr 3 to coś dla mnie. Jak można to za 5 zł poproszę. 1 Quote
Nadziejka Posted December 15, 2020 Author Posted December 15, 2020 11 minut temu, guccio napisał: Przyszłam pooglądać.Wesoła książka nr 3 to coś dla mnie. Jak można to za 5 zł poproszę. Dziekuje Pieknie Ciociu Odczarowalas Kramik Dziekuje Ksiazka ciekawa z humorem juz Twoja Pozdrawiam lapenki Quote
Nadziejka Posted December 15, 2020 Author Posted December 15, 2020 W nocy doloze jeszcze bardzo bardzo ciekawe ksiazki Quote
Radek Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: wpadlam I bardzo fajnie. Quote
Nadziejka Posted December 15, 2020 Author Posted December 15, 2020 Zapraszam dolozylam niespodzianki spokojnej mocy lapunkom Quote
Recommended Posts