elik Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Przed chwilą, Nesiowata napisał: Raczej dziwna ta matematyka. Ważne, że pozytywna dla zainteresowanych :) :) :) Quote
mari23 Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 11 godzin temu, elik napisał: Ważne, że pozytywna dla zainteresowanych :) :) :) bo w tej "matematyce" dokładnie o to chodziło :) 2 1 Quote
elik Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 2 godziny temu, mari23 napisał: bo w tej "matematyce" dokładnie o to chodziło :) No i lajki jeszcze nie wróciły :( Quote
elik Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 1 godzinę temu, ewu napisał: Ciekawe co tam u Milo. Co za zbieg okoliczności 🙂 Mi też przyszło to do głowy i wczoraj esemesowałam z Panią Ewą. Napisała mi, że chyba mnie ściągnęła myślami, bo ostatnio bardzo intensywnie o mnie myślała 🙂 Córka Państwa, Martynka, wyjechała na kilka miesięcy i odwiedzają Ją razem z Milo, który bardzo się cieszy na te wyprawy, bo bardzo kocha Martynkę. W domu Milo zajmuje się teraz Pani Ewa. Jak pisze, karmi, głaszcze, mizia i gada do niego Myślę, że Milo bardzo dobrze trafił. Jest kochany i troskliwie zaopiekowany. 2 Quote
ewu Posted July 8, 2021 Author Posted July 8, 2021 1 godzinę temu, elik napisał: Co za zbieg okoliczności 🙂 Mi też przyszło to do głowy i wczoraj esemesowałam z Panią Ewą. Napisała mi, że chyba mnie ściągnęła myślami, bo ostatnio bardzo intensywnie o mnie myślała 🙂 Córka Państwa, Martynka, wyjechała na kilka miesięcy i odwiedzają Ją razem z Milo, który bardzo się cieszy na te wyprawy, bo bardzo kocha Martynkę. W domu Milo zajmuje się teraz Pani Ewa. Jak pisze, karmi, głaszcze, mizia i gada do niego Myślę, że Milo bardzo dobrze trafił. Jest kochany i troskliwie zaopiekowany. Cudowne wieści:) Quote
elik Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Milo, o którego ratunek Basia tak zabiegała, ma wspaniałych opiekunów. Kochają go bardzo i drżą o jego zdrowie. Niestety Milo jest bardzo chory. Nowotwór nieoperacyjny. Jednak otoczony miłością, ciepłem i dobra karma powodują, że ma chęci do życia. Dużo śpi, co jest zasługą leków p/bólowych,natomiast jak wychodzi na spacer, to szczeka i podskakuje, co niezmiernie cieszy całą jego Rodzinę. Niusio, jak nazywa go Pani Ewa, ma ciszę, spokój, kilka legowisk, zawsze pełną michę i dużo miłości całej Rodziny. Pani Ewa zauważyła, że Niusio lubi mieć łebek wyżej niż resztę i kupiła mu duuuużą pluszową gąsienicę, tak, żeby wystarczyła na otoczenie całego jego legowiska. Pani Ewa co wieczór mówi Milo "dobrano" i "do zobaczenia rano". Mówi, że zaklina rzeczywistość i ma nadzieję robić to jak najdłużej. 2 1 Quote
elik Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Dnia 16.01.2022 o 20:32, Poker napisał: ewu bardzo by się cieszyła. Tak. Bardzo chciała znaleźć mu dobry DS i choć wydawało się to mało prawdopodobne, jednak udało się. Oby każdy pies był tak kochany, jak Milo. Quote
Nadziejka Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Dnia 16.01.2022 o 20:31, elik napisał: Milo, o którego ratunek Basia tak zabiegała, ma wspaniałych opiekunów. Kochają go bardzo i drżą o jego zdrowie. Niestety Milo jest bardzo chory. Nowotwór nieoperacyjny. Jednak otoczony miłością, ciepłem i dobra karma powodują, że ma chęci do życia. Dużo śpi, co jest zasługą leków p/bólowych,natomiast jak wychodzi na spacer, to szczeka i podskakuje, co niezmiernie cieszy całą jego Rodzinę. Niusio, jak nazywa go Pani Ewa, ma ciszę, spokój, kilka legowisk, zawsze pełną michę i dużo miłości całej Rodziny. Pani Ewa zauważyła, że Niusio lubi mieć łebek wyżej niż resztę i kupiła mu duuuużą pluszową gąsienicę, tak, żeby wystarczyła na otoczenie całego jego legowiska. Pani Ewa co wieczór mówi Milo "dobrano" i "do zobaczenia rano". Mówi, że zaklina rzeczywistość i ma nadzieję robić to jak najdłużej. Bardzo bardzo modle za wszystko za Milusia za panciow cudownych 1 Quote
Tyśka) Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Popłakałam się. Takie Rodziny to skarb ❤️ Trzymaj się Milusiu jak najdłużej. 1 Quote
Recommended Posts