Radek Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 3 godziny temu, elik napisał: Niestety Milo przyjechał kompletnie nie przygotowany do życia w rodzinie. :( Teraz będzie tylko lepiej. Musi. Quote
elik Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 21 minut temu, Radek napisał: Teraz będzie tylko lepiej. Musi. Mam taką nadzieję :) Quote
Nadziejka Posted December 20, 2020 Author Posted December 20, 2020 4 godziny temu, elik napisał: Powiem więcej - bardzo nieprzyjemnie wygląda, z tym, że w cenę wchodzą także leki, które Milo dostał - odpchlenie, odrobaczenie, płyn na odpchlenie jego posłania i dywanów. Niestety Milo przyjechał kompletnie nie przygotowany do życia w rodzinie. :( Ciociu czy Milunio teraz bedzie juz u Ciebie w eliczkowie? Bardzo onci bieduni bardzo Ale jak bedzie u Ciebie to o wszelka dobroc opieke jestem spokojna Quote
elik Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 43 minuty temu, Nadziejka napisał: Ciociu czy Milunio teraz bedzie juz u Ciebie w eliczkowie? Bardzo onci bieduni bardzo Ale jak bedzie u Ciebie to o wszelka dobroc opieke jestem spokojna Ciociu Nadziejeczko, ja już nie mogę mieć, jak kiedyś kilku tymczasowiczów + swoje psiaki :( Nie daję już rady fizycznie z wyprowadzaniem takiej gromadki na spacery, a co drugi dzień przez cały dzień mogą liczyć tylko na mnie. Miluś jest w Krakowie na BDT, ja go tylko pilotuję. Quote
Nadziejka Posted December 20, 2020 Author Posted December 20, 2020 47 minut temu, elik napisał: Ciociu Nadziejeczko, ja już nie mogę mieć, jak kiedyś kilku tymczasowiczów + swoje psiaki :( Nie daję już rady fizycznie z wyprowadzaniem takiej gromadki na spacery, a co drugi dzień przez cały dzień mogą liczyć tylko na mnie. Miluś jest w Krakowie na BDT, ja go tylko pilotuję. Sily sily wszelkiego spokoju i zdrowia ciociu Wiem juz wyczytalam na wateczku biedunia Trzymam kciuki za domek dt i za dobre zycie Milunia Quote
Nadziejka Posted December 20, 2020 Author Posted December 20, 2020 Zapraszam po fantuskowo na prawde fajne rzeczy Quote
elik Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 24 minuty temu, Nadziejka napisał: Sily sily wszelkiego spokoju i zdrowia ciociu Wiem juz wyczytalam na wateczku biedunia Trzymam kciuki za domek dt i za dobre zycie Milunia Dziękuję Ciociu :) Tobie także wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim zdrowia życzę Quote
Kamila Proc Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 dolaczam sie do zyczen w tym zmeczonym gronie Quote
Radek Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 Podrzucam wieczorkiem i przesyłam dobre myśli. Quote
elik Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: dzien dobry 52 minuty temu, Radek napisał: Wcześnie dzisiaj budzisz. Ojojojoj. Kamilka dzisiaj baaaaardzo wcześnie wstała, albo baaaardzo późno poszła spać :) 1 Quote
Nadziejka Posted December 21, 2020 Author Posted December 21, 2020 Z nadzieja wszelkie lepsze wszystkim lapenkom zapraszamy Quote
Kamila Proc Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 3 godziny temu, Radek napisał: Wcześnie dzisiaj budzisz. tak bywa Quote
Kamila Proc Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 2 godziny temu, elik napisał: Ojojojoj. Kamilka dzisiaj baaaaardzo wcześnie wstała, albo baaaardzo późno poszła spać :) wstalam Quote
elik Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 2 minuty temu, Kamila Proc napisał: wstalam Kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje :) 1 Quote
Kamila Proc Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 44 minuty temu, elik napisał: Kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje :) licze na to Quote
Radek Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: tak bywa Bazarek będzie miał dłuższy czas na górze. Quote
Recommended Posts