iwonamaj Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 Jakiej wielkosci jest 7 i 8. Czy fanty sa w Sosnowcu? Quote
Nadziejka Posted December 15, 2020 Author Posted December 15, 2020 10 godzin temu, Kejciu napisał: Nadziejko może być paczka nie ma problemu. Podaj dane do przelewu to zrobię dzisiaj i podam adres na priw :) Dziekuje pieknie Zaraz posle pw z rozliczeniem Postaram jak najszynciej poslac paczke z mala Sw niespodzianka Dopiero niedawno wrocilam umrodowana ....ale calun czas modlilam w pracy o wszytskie bidunie ,o Amberka Jak wpadlam do domrk jak rzucilam z calowniem na moje skarbenki .. Matko jedyno a tam mrozisko a tam ciemnica ... a tam wszedzie gdzie powedrowal ...nicosc ...glod Chyba ze cudem jakims ktos moze biedunia przygarnal Quote
Nadziejka Posted December 15, 2020 Author Posted December 15, 2020 Serduszka zapraszam goraco konczymy o polnocy Quote
Radek Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: koniec coraz blizej Godzina z małym haczykiem została. Quote
Nadziejka Posted December 15, 2020 Author Posted December 15, 2020 34 minuty temu, Radek napisał: Godzina z małym haczykiem została. Prosimy iskierki prosimy Poczarowlalam obnizeczki Juz ledwie paczam ze zmeczenia Ale musze dotrwac do polnocy Quote
Radek Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 Przed chwilą, Nadziejka napisał: Poczarowlalam obnizeczki I jeszcze przez pół godziny można ze zniżek korzystać. Quote
Nadziejka Posted December 15, 2020 Author Posted December 15, 2020 Bardzo Dziekuje Dobreduszki Rozliczam Kejciu w opcji kup teraz ksiazka opowiesc ,,Scigając Pamięć,, 20 zl dziekuje! koszt wysylki paczka Poczta Polska 13 zl plastelina kup teraz num 6 marker 1zl 30 gr, num 10 koledy plyta cd 3 zl Ciocia Nesiowata Cegielka Zycia 10 zl mam na koncie dziekuje cudnie! Quote
Nadziejka Posted December 16, 2020 Author Posted December 16, 2020 22 godziny temu, Kejciu napisał: Nadziejko może być paczka nie ma problemu. Podaj dane do przelewu to zrobię dzisiaj i podam adres na priw :) Slij adres slij ciocia to dzis jeszcze posle Juz uszykowana paczunka Quote
Kejciu Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 29 minut temu, Nadziejka napisał: Slij adres slij ciocia to dzis jeszcze posle Juz uszykowana paczunka Poleciało pw :) Quote
Nadziejka Posted December 16, 2020 Author Posted December 16, 2020 1 godzinę temu, Kejciu napisał: Poleciało pw :) Paczunka wyslalam, ostroznie otwieraj prosze aby nie pociac fantuskow podaje num ekonomiczna 00 3 5900773 3 35769007 6 Dziekuje pieknie za pieniazki 35 zl juz przybylo Quote
Nadziejka Posted December 16, 2020 Author Posted December 16, 2020 17 godzin temu, iwonamaj napisał: Jakiej wielkosci jest 7 i 8. Czy fanty sa w Sosnowcu? Fanty sa w Sosnowcu fanty sa moje , mieszkam w Sosnowcu dalej i dalej podaje wymiary 13 cm wysokosci okolo 5 cm szerokosci kolejna ozdoba 12 cm wysokosci ok 9 cm szerokosci Quote
Nadziejka Posted December 16, 2020 Author Posted December 16, 2020 Dziekuje Wam Dziekuje razem z kramku bedzie okolo 53 zlocki Sciskajmy trzymajmy za Amberka za cud za odnalezienie Quote
Nadziejka Posted December 17, 2020 Author Posted December 17, 2020 Dnia 16.12.2020 o 09:26, Kejciu napisał: Poleciało pw :) Kasiu czy paczunka doleciala? pozdrawiam Quote
Kejciu Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 54 minuty temu, Nadziejka napisał: Kasiu czy paczunka doleciala? pozdrawiam będe jeszcze szła z pieskiem na noc to zajrzę do skrzynki bo wcześniej zapomnialam zajrzeć :) Kotek mi sie pochorował i po lekarzach biegałam dzisiaj Quote
Nadziejka Posted December 18, 2020 Author Posted December 18, 2020 Dnia 17.12.2020 o 19:29, Kejciu napisał: będe jeszcze szła z pieskiem na noc to zajrzę do skrzynki bo wcześniej zapomnialam zajrzeć :) Kotek mi sie pochorował i po lekarzach biegałam dzisiaj Pozdrowionka lapeczkom serdeczne❤ Paczucha jeszcze chyba na poczcie to w poniedzialek moze dasz rade odebrac Quote
Kejciu Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 Dnia 18.12.2020 o 20:43, Nadziejka napisał: Pozdrowionka lapeczkom serdeczne❤ Paczucha jeszcze chyba na poczcie to w poniedzialek moze dasz rade odebrac Ale nie mam żadnego awiza w skrzynce, dzisiaj sprawdzałam Quote
Nadziejka Posted December 20, 2020 Author Posted December 20, 2020 Mozna smialo na poczte z tym numerem paczki Napewno jest boc sprawdzam na sledzeniu rzesylek czasem listonosze nie zostawia zapomna wlozyc awiza Dziekuje Quote
Nadziejka Posted December 20, 2020 Author Posted December 20, 2020 Kejciu w opcji kup teraz ksiazka opowiesc ,,Scigając Pamięć,, 20 zl dziekuje! koszt wysylki paczka Poczta Polska 13 zl mam na koncie 35 zl dziekuje pieknie za nadplate rowniez dziekuje bardzo! paczka wyslana 00 3 5900773 3 35769007 6 plastelina kup teraz num 6 marker 1zl 30 gr, num 10 koledy plyta cd 3 zl mam na koncie 6 zl dziekuje! Ciocia Nesiowata Cegielka Zycia 10 zl mam na koncie dziekuje cudnie! Razem mamy 38 zl Dziekuje Dobreduszki dokladam 2 zlocki i posylam do agat21 40 zl Quote
Kejciu Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 14 godzin temu, Nadziejka napisał: Mozna smialo na poczte z tym numerem paczki Napewno jest boc sprawdzam na sledzeniu rzesylek czasem listonosze nie zostawia zapomna wlozyc awiza Dziekuje oj niestety u mnie tak nie ma - musi być awizo - inaczej odstoję godzine lub dwie i pani mi powie jak kiedys że nie ma awiza to paczki mają nie rozliczone :) i ona nie będzie szukała :)to sa te same panie które nie pozwalały mi wysyłac książek listem zwykłym pamiętasz pewnie - bo zawsze z tym były klopoty że nie chciały przyjmować. Niestety to cały czas te same nieuprzejme osoby :( Quote
Nadziejka Posted December 21, 2020 Author Posted December 21, 2020 U mnie tez czasem tak bylo jak byla poczta tr dalej A teraz bliziutenko zrobili i nauczylam babeczki pocztowe ze wysylam listem zwyklym kiedy chce i wcale nie w kopertach , jak mi zapowiadally wiele razy ... ale ja swoje i swoje i juz przyzwyczaily sie kobitki paczki wielkie nie gabarytowe tez posylam jak chce , uparcie i uparcie Moze dzis bedzie awizo boc przeciez juz na drugi dzien powinna byc ta paczunia doreczona Mam nadzieje ze sie spodoba Wypatruj awizo cioci a ja zaraz sprawdze na przesylkach czy cos ruszylo sprawdzilam jest tylko ta sama informacja z dn 19 grudnia ze nadeszla Quote
Nadziejka Posted December 21, 2020 Author Posted December 21, 2020 10 godzin temu, Kejciu napisał: oj niestety u mnie tak nie ma - musi być awizo - inaczej odstoję godzine lub dwie i pani mi powie jak kiedys że nie ma awiza to paczki mają nie rozliczone :) i ona nie będzie szukała :)to sa te same panie które nie pozwalały mi wysyłac książek listem zwykłym pamiętasz pewnie - bo zawsze z tym były klopoty że nie chciały przyjmować. Niestety to cały czas te same nieuprzejme osoby :( Mam z ifo poczta Polska ze paczku juz u listonosza dzis bedzie doreczal a jesli nie doreczy zostawi awizo dodzwonilam sie na to info ufff pozdrawiam Quote
Recommended Posts