Radek Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 30 minut temu, Nadziejka napisał: Ktora Dobraduszka powalczy o zurawuszka Nadziejuszka? W podziekowaniu doloze rzezbe mataloplastyka Rzeźby w pakiecie. Taka promocja się nie powtórzy. Quote
Nadziejka Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 2 minuty temu, Radek napisał: Rzeźby w pakiecie. Taka promocja się nie powtórzy. Wujciu a one niezykle te rzezbeny to jeszcze jak lepiej zarabialam , to sobie odkladalm i sprawialam takie cudka czasem a moze a moze Nasza Kamilka powalczy .... 1 Quote
Nadziejka Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 8 minut temu, Kamila Proc napisał: gdzie te rzezbeny? Kamilko nie umiem znalezc zdjecia podbnego kotelka kiedys lata temu mialam takiego tez na bazareczku ale z mojego tel zdjatka nie wchodza ... Quote
Nadziejka Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 z calej duszy modle za bidunie kolejne i kolejne w Oronsku 1 Quote
Nadziejka Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 Kamilko porwalalm z googla podobny jest podobny,dziubek ma zawiniety do dolu troszke inne szaro biale malowane brzuszki drewniane 7 minut temu, Kamila Proc napisał: aha Quote
Nadziejka Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 Moja ulubiona rzezbena ptaszkowa Moze powalczy Dobradusza o wielkiego ptaka Spokojnej nocy lapenkom i panciom 1 Quote
Radek Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 7 godzin temu, Nadziejka napisał: Moze powalczy Dobradusza o wielkiego ptaka Na pewno komuś wpadnie w oko. Quote
Nadziejka Posted December 7, 2020 Author Posted December 7, 2020 Dziekuje Droga Ciociu Nesiu Cegielki Przybyly Spokojnego wieczoru Quote
Nadziejka Posted December 7, 2020 Author Posted December 7, 2020 Dziekuje dziekuje iskierki Wujenkowi sie naleza przepyyysznosci podziekowania 1 Quote
Radek Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 9 godzin temu, Nadziejka napisał: Wujenkowi sie naleza przepyyysznosci podziekowania Mniam, jakie pyszności. 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: Wujenek to ma dobrze Mogę się podzielić. Quote
Kamila Proc Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 dzieki Wujaszku, jestes dobrym czlowiekiem 1 Quote
Recommended Posts