Malgoska Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 4 godziny temu, Nadziejka napisał: 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: dobrze 3 godziny temu, Radek napisał: Mi by się nie chciało w niedzielę o tej porze. 3 godziny temu, Nadziejka napisał: Ja za Wujciem Radkiem nie ukradkiem ... Radziu uwazay..nie daj sie Kamilce zaprosic na zadnego lesniczka ani nawet na polowecke trosecke ... 2 godziny temu, Radek napisał: Będę czujny. 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Bądż wujciu bądż pierwszenstwo nalesniczkowe mam ja ... 1 godzinę temu, jola&tina napisał: Zapraszamy po śliczne breloczki ! 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: caly czas zapraszamy dziekuję Wam za obecność Quote
Kamila Proc Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 3 godziny temu, Nadziejka napisał: Bądż wujciu bądż pierwszenstwo nalesniczkowe mam ja ... wiedzialam 1 Quote
Malgoska Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 8 godzin temu, Radek napisał: Śliczne breloczki jeszcze dostępne. 5 godzin temu, Nadziejka napisał: 4 godziny temu, Radek napisał: Zapraszamy wieczorową porą. 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy i hop Quote
jola&tina Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: dobrego dnia, dobrego tygodnia i dobrych zakupów - zapraszamy! 1 Quote
Radek Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 7 godzin temu, Nadziejka napisał: Miś już w nastroju zakupowym. Quote
Malgoska Posted December 7, 2020 Author Posted December 7, 2020 17 godzin temu, Nadziejka napisał: 16 godzin temu, Radek napisał: I jeszcze małe hop na koniec weekendu. 9 godzin temu, Radek napisał: Podrzucam na dobry początek tygodnia. 8 godzin temu, Nadziejka napisał: 7 godzin temu, Kamila Proc napisał: dobrego dnia, dobrego tygodnia 6 godzin temu, jola&tina napisał: i dobrych zakupów - zapraszamy! 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy niezmiennie 54 minuty temu, Radek napisał: Miś już w nastroju zakupowym. Poniedzialek prawie za nami Quote
Malgoska Posted December 7, 2020 Author Posted December 7, 2020 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: prawie wtorek 3 godziny temu, Nadziejka napisał: 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy 1 godzinę temu, jola&tina napisał: Oczywiście, że zapraszamy! 10 minut temu, Kamila Proc napisał: hopsi byle do piątku Quote
Radek Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 1 godzinę temu, Malgoska napisał: byle do piątku Oj tak. 1 Quote
Recommended Posts