Kamila Proc Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 31 minut temu, Radek napisał: Co prawda późno, ale jestem. nie szkodzi Quote
Malgoska Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 14 godzin temu, Gabi79 napisał: Dziękuję za zaproszenie. Podrzucę dzięki za odwiedziny 13 godzin temu, Rubik napisał: Poproszę cegiełkę bardzo dziękuje 13 godzin temu, Radek napisał: Bardzo dziękuję za zaproszenie. witamy 8 godzin temu, Kamila Proc napisał: dzien dobry dzień dobry 3 godziny temu, Radek napisał: Co prawda późno, ale jestem. ważne, że jesteś 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: nie szkodzi :) Quote
Radek Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: nie szkodzi Nie szkodzi, że jestem, czy nie szkodzi że późno? 1 Quote
Kamila Proc Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 2 minuty temu, Radek napisał: Nie szkodzi, że jestem, czy nie szkodzi że późno? ze pozno, bo wazne ze jestes 1 Quote
Radek Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: ze pozno, bo wazne ze jestes Od razu lepiej :) 1 Quote
Kamila Proc Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Od razu lepiej :) oczywiscie 1 Quote
Malgoska Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 9 godzin temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy niezmiennie 8 godzin temu, Nadziejka napisał: 8 godzin temu, Radek napisał: Nie szkodzi, że jestem, czy nie szkodzi że późno? 8 godzin temu, Kamila Proc napisał: ze pozno, bo wazne ze jestes 4 godziny temu, Radek napisał: Od razu lepiej :) 3 godziny temu, Nadziejka napisał: Wedrujemy z zaproszeniem 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: oczywiscie 52 minuty temu, Aldrumka napisał: Tup tup tup na górę ważne, że wszyscy jesteście Quote
Nadziejka Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: podrziucam i wstane Nie wstawaj serdelku podrzucaj na lezocego Quote
Nadziejka Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Jeno zeby w wujcie nie trafilo chyba zeby jakis ..amor Quote
Malgoska Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 8 godzin temu, agat21 napisał: Bardzo ładne :) 8 godzin temu, Radek napisał: Podrzucam i idę spać. 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: podrziucam i wstane 18 minut temu, Nadziejka napisał: Nie wstawaj serdelku podrzucaj na lezocego 17 minut temu, Nadziejka napisał: Jeno zeby w wujcie nie trafilo chyba zeby jakis ..amor I hop 1 Quote
Kamila Proc Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 49 minut temu, Nadziejka napisał: Nie wstawaj serdelku podrzucaj na lezocego dobrze Quote
Radek Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: podrziucam i wstane Mi by się nie chciało w niedzielę o tej porze. Quote
Nadziejka Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 8 minut temu, Radek napisał: Mi by się nie chciało w niedzielę o tej porze. Ja za Wujciem Radkiem nie ukradkiem ... Radziu uwazay..nie daj sie Kamilce zaprosic na zadnego lesniczka ani nawet na polowecke trosecke ... Quote
Nadziejka Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 5 minut temu, Radek napisał: Będę czujny. Bądż wujciu bądż pierwszenstwo nalesniczkowe mam ja ... Quote
Recommended Posts