Malgoska Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 Serdecznie witam na małym bazarku, z którego ewentualny dochód zostanie przeznaczony na Amely https://www.dogomania.com/forum/topic/352808-życie-w-prezencie-bądźmy-mikołajami-dla-niewidomej-amely-pokonuje-1000-km-żeby-zakończyć-wegetację-schroniskową/ na bazarku można kupic bucik - brelok długość breloczka ok 6 cm; wys. ok 5 cm Każdy przyniesie szczęście jeśli nic nie wypatrzyłeś/wypatrzyłaś proszę kup cegiełkę za 5 zł Bazarek trwa do 13 grudnia 2020 r. do godz. 20.00 Bazarek jest w formie licytacji. Przebijamy o pełne złotówki. Na wpłatę czekam 7 dni od zakończenia bazarku. Wysyłka pp oraz inpost. Preferuje inpost zapraszam nowy krok w nowe życie z nowym bucikiem Quote
Malgoska Posted December 3, 2020 Author Posted December 3, 2020 1. mdk - 15 zł wpłata 20 zł - dziękuję - wysyłka z kolejnym bazarkiem cegiełki: Rubik: 5 zł wpłata dziękuję Niesiowata: 10 zł - wpłata dziękuję Quote
Malgoska Posted December 3, 2020 Author Posted December 3, 2020 1. Bucik - brelok nr 1 - czarno - pomarańczowy cw. 15 zł licytuje za wyw - mdk8 1. Bucik - brelok nr 2 - biało-turkusowy cw 15 zł 1. Bucik - brelok nr 3 - brązowo-niebieski cw. 15 zł Quote
Malgoska Posted December 3, 2020 Author Posted December 3, 2020 1 minutę temu, Nadziejka napisał: Cudenka zapraszamy Quote
Jaaga Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 Jakie śliczności, dziękuję bardzo. I również zachęcam do kupowania 1 Quote
Malgoska Posted December 3, 2020 Author Posted December 3, 2020 Przed chwilą, Jaaga napisał: Jakie śliczności, dziękuję bardzo. I również zachęcam do kupowania :) Quote
Jaaga Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 Wstawiłam fotki bucików na FB, może komuś tam też wpadną w oko. Są naprawdę super. Bardzo podziwiam, bo sama nie mam grama talentu do robótek. Zatrzymałam się w wieku kilku lat na etapie sukienki dla Barbie, kiedy przód i tył zszyłam lewą i prawą stroną ;) Dlatego takie precyzyjne cacuszka mnie zachwycają. 1 Quote
Malgoska Posted December 3, 2020 Author Posted December 3, 2020 10 minut temu, Jaaga napisał: Wstawiłam fotki bucików na FB, może komuś tam też wpadną w oko. Są naprawdę super. Bardzo podziwiam, bo sama nie mam grama talentu do robótek. Zatrzymałam się w wieku kilku lat na etapie sukienki dla Barbie, kiedy przód i tył zszyłam lewą i prawą stroną ;) Dlatego takie precyzyjne cacuszka mnie zachwycają. dziękuję Quote
elik Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 Ja też dźwigam w górę. Niestety koszty mnie przerosły i nie mogę sobie pozwolić na zakupy :( 1 Quote
Malgoska Posted December 4, 2020 Author Posted December 4, 2020 9 godzin temu, Sisi44 napisał: Bucików podnoszę dziękuję 1 godzinę temu, elik napisał: Ja też dźwigam w górę. Niestety koszty mnie przerosły i nie mogę sobie pozwolić na zakupy :( dziękuję Quote
Malgoska Posted December 4, 2020 Author Posted December 4, 2020 30 minut temu, Kamila Proc napisał: wpadlam Dziekuje Quote
Kamila Proc Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 3 godziny temu, Malgoska napisał: Dziekuje spoko Quote
Malgoska Posted December 4, 2020 Author Posted December 4, 2020 4 godziny temu, mdk8 napisał: 1 za ww poproszę dziękuję 1 godzinę temu, Aldrumka napisał: Podnoszę witam 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: spoko wreszcie wolne Quote
Malgoska Posted December 4, 2020 Author Posted December 4, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy hopek Quote
Recommended Posts