Havanka Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Mnie tu jeszcze nie było, ale już jestem! Będę hopkać. Witaj Tysiu ! Fajnie, ze pomożesz w hopkaniu. Ja często to robię gotując obiad, czy sprzątając. Dobrze, ze mam dostęp do dogo przez komórkę. 1 godzinę temu, dwbem napisał: Omal nie za[pomniałam ale mimo, że konto na minusie poproszę jedną miseczkę. No i jest upragniony i wyczekiwany gość ! Witam Cię serdecznie dwbem ! Jedna miseczka też bardzo potrzebna i za nią też ogromnie dziękuję !!! Pozdrawiam i życzę dobrego dnia !!! 1 godzinę temu, Jaaga napisał: Ślicznie dziękujemy :) Tak, bardzo dziękujemy ! Jutro już kończymy bazarek. Po cichu marzy mi sie, że jeszcze ktoś przyjdzie do Amely... Quote
Tyśka) Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 Ja też hopkam w tzw. międzyczasie. Między robieniem obiadu, praniem albo sprzątaniem :) Quote
Havanka Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 12 minut temu, dwbem napisał: To będę czekać na konto. Już wysłałam numerek. 9 minut temu, Tyśka) napisał: Ja też hopkam w tzw. międzyczasie. Między robieniem obiadu, praniem albo sprzątaniem :) Komórka to bardzo przydatny wynalazek. Teraz już nie wyobrażam sobie życia bez niej. Quote
Havanka Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 1 minutę temu, dwbem napisał: Przelew zrobiony, pewnie będzie jutro. Super ! Bardzo dziękuję. Quote
Havanka Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 Skarbonka Amely powiększyła się dziś o wpłaty od Ona03, Bakusiowej i Livki ! Dziękuję Wam kochane ! Livko dodatkowe całuski za bonusik !!! Jutro ostatni dzień bazarku. Może jeszcze jakiś grosik wpadnie dla bidusi? Quote
Havanka Posted December 10, 2020 Author Posted December 10, 2020 10 godzin temu, koja napisał: do góry Witaj Kojeczko ! Fajnie, że wpadłaś w odwiedziny. Dzisiaj o godz. 20.00 zamykamy. Może jeszcze ktoś zrobi Amely niespodziankę??? Quote
Tyśka) Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 Podniosę, aby uprawdopodobnić tę niespodziankę :) Quote
Havanka Posted December 10, 2020 Author Posted December 10, 2020 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Podniosę, aby uprawdopodobnić tę niespodziankę :) Dzięki Tysia. Może się uda. Pozdrawiam serdecznie ! Quote
Havanka Posted December 10, 2020 Author Posted December 10, 2020 Zbliża się już godz. 20.00. Niedługo bazarek zostanie zamknięty. Quote
Havanka Posted December 11, 2020 Author Posted December 11, 2020 Bazarek zamkniety już wczoraj, ale dzisiaj dopiero odzyskałam dostęp do internetu. Już teraz dziękuję wszystkim ogromnie za udział w nim, za każdą ofiarowaną złotówkę, za podrzucanie. Teraz nie mam zbyt wiele czasu, dlatego bardziej szczegółowo ogarnę go wieczorem. Miłego dnia wszystkim ! Quote
Havanka Posted December 11, 2020 Author Posted December 11, 2020 Na bazarku dla Amely, zebraliśmy 675 zł !!! Wpłynęło już 625 zł. Czekam jeszcze na jedną wpłatę - 50 zł i całość przekażę głównej bohaterce bazarku. Quote
Havanka Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 Mam już na koncie wszystkie, zadeklarowane wpłaty, ale mam też wpłatę "niespodziankę" - 40 zł, od naszej kochanej Lipsik !!! Lilu kochana, dziękuję z całego serca za wsparcie finansowe i za to, że nie odmówiłaś pomocy ! Pieniądze dla Amely są zbierane na konto ZEA. Na to konto zrobię przelew w kwocie 715 zł. To już przedostatni post na tym wątku. Kochani Dogomaniacy, jeszcze raz chcę Wam podziękować za to, że ciągle mogę liczyć na Waszą pomoc dla każdej psiej bidy tak okrutnie kaleczonej przez człowieka. Bez Waszego udziału nie zadziałyby się tak piękne historie ! Quote
Tola Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Na koncie fundacji jest już dla Amely 715 zł tego bazarku - piękna kwota! Quote
Havanka Posted December 16, 2020 Author Posted December 16, 2020 3 minuty temu, Tola napisał: Na koncie fundacji jest już dla Amely 715 zł tego bazarku - piękna kwota! Dziękuję za potwierdzenie. Teraz już mogę zamknąć bazarek. Quote
Recommended Posts