Havanka Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 5 godzin temu, Poker napisał: U nas też wieje, może przywieje więcej banknotów. Obyś Pokerku była dobrym prorokiem. Quote
Havanka Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 JEST nasza Amely !!! Dojechała do Jaagi ! Jest w okropnym stanie, ale mam nadzieję, ze przynajmniej trochę poprawimy jej komfort życia. Wszystkich zainteresowanych losem tej bidusi, zapraszam na jej wątek. https://www.dogomania.com/forum/topic/352808-życie-w-prezencie-bądźmy-mikołajami-dla-niewidomej-amely-pokonuje-1000-km-żeby-zakończyć-wegetację-schroniskową/ Może ktoś jeszcze zechce kupić cegiełkę dla Amely? Każda przyczyni się do jej lepszego życia ! Quote
Livka Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Zapraszamy :) Co ta bidulinka musiała przejść - Matko jedyna ... 1 Quote
Havanka Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 56 minut temu, Livka napisał: Zapraszamy :) Co ta bidulinka musiała przejść - Matko jedyna ... Witaj Livko ! Amely potwierdza dramat psów na Ukrainie. Po jej strasznym stanie, możemy sie tylko domyślać tragedii, jaka ma tam miejsce każdego dnia. Proszę, pomóżmy chociaż jej poznać lepsze życie ! Quote
Havanka Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 Dziś dzień św. Mikołaja. Czy zajrzy do Amely ? Quote
mgog Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Jak ona tak na ręczniku, to ja może poproszę legowisko! 1 Quote
Havanka Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 16 minut temu, mgog napisał: Jak ona tak na ręczniku, to ja może poproszę legowisko! Dobry pomysł ! Na pewno będzie jej wygodniej. Mgog, witam Cię serdecznie na bazarku dla Amely i bardzo dziękuję, że przyniosłaś jej w prezencie wygodne łóżeczko. Psie Anioły czuwają nad Amely, więc musi być już tylko dobrze... Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę dobrej nocy. Quote
Havanka Posted December 7, 2020 Author Posted December 7, 2020 Podrzucę wysoko skoro świt, bo bazarek jeszcze otwarty ! Quote
mgog Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Przelałam należność. Konto miałam z poprzednich bazarków. Quote
Havanka Posted December 7, 2020 Author Posted December 7, 2020 1 godzinę temu, mgog napisał: Przelałam należność. Konto miałam z poprzednich bazarków. Dziękuję kochana mgog ! Quote
Havanka Posted December 7, 2020 Author Posted December 7, 2020 Dzisiaj nadeszły kolejne wpłaty dla Amely. Pięknie za nie dziękuję ! Jadrann i Miryca wpłaciły z solidną nadwyżką !!! Stokrotne dzięki !!! 1 Quote
Havanka Posted December 7, 2020 Author Posted December 7, 2020 Wciąż podrzucamy i czekamy na gości ! Quote
Havanka Posted December 7, 2020 Author Posted December 7, 2020 Wieczorem zajrzałam jeszcze na konto, a tam nowe, dwie wpłaty dla Amely ! Pierwsza od mgog i druga od P. Ani G-R ! Dziękuję z całego serca !!! Za każdym razem, kiedy na koncie pojawiają się nieprzewidziane wpłaty, bardzo się wzruszam. Amely poruszyła nie tylko mnie, ale też wiele wrażliwych serc. A ja czuję ogromną wdzięczność za to, że dobroć ludzka jeszcze istnieje. Quote
Havanka Posted December 8, 2020 Author Posted December 8, 2020 Rankiem też podrzucimy bazarek ! Quote
Havanka Posted December 8, 2020 Author Posted December 8, 2020 Na koncie znowu pojawiły się pieniążki dla Amely ! Tym razem to dary od Toli, Malti i Jej Mamy, oraz Aska7 !!! Aska7, wpłaciłaś z solidnym bonusikiem ! Wspaniale, bo każda złotówka teraz się przyda. Wszystkim dziękuję z całego serca !!! Quote
Tola Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 A j zaglądam wieczorem, żeby podrzucić bazarek, bo Amely bardzo czeka na pomoc. 1 Quote
Havanka Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 10 godzin temu, Tola napisał: A j zaglądam wieczorem, żeby podrzucić bazarek, bo Amely bardzo czeka na pomoc. Ja rano podrzucę. Quote
Tyśka) Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 Mnie tu jeszcze nie było, ale już jestem! Będę hopkać. 1 1 Quote
dwbem Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 Omal nie za[pomniałam ale mimo, że konto na minusie poproszę jedną miseczkę. 1 Quote
Jaaga Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 8 minut temu, dwbem napisał: Omal nie za[pomniałam ale mimo, że konto na minusie poproszę jedną miseczkę. Ślicznie dziękujemy :) Quote
Recommended Posts