Grażka123 Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Dziękuję za zaproszenie, proszę 5 cegiełek i wiadomość komu i na jakie konto zrobić wpłatę. Życzę kotkom zdrowia i wiele szczęścia. Mam kotkę po katarze kocim i też ma problem z jednym okiem, ale dużo mniej poważny. 1 Quote
bakusiowa Posted December 7, 2020 Author Posted December 7, 2020 39 minut temu, Grażka123 napisał: Dziękuję za zaproszenie, proszę 5 cegiełek i wiadomość komu i na jakie konto zrobić wpłatę. Życzę kotkom zdrowia i wiele szczęścia. Mam kotkę po katarze kocim i też ma problem z jednym okiem, ale dużo mniej poważny. Bardzo dziękuję za pomoc w zbiórce na opłacenie operacji. Twojej kotce też życzę zdrowia. Quote
Radek Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: a do kiedy ten bazarro? Też miałem zapytać. 4 godziny temu, bakusiowa napisał: Na razie nie ma daty. Czekam jak się dalej będzie rozwijał zakup cegiełek. Czyli można rzec tradycyjnie. Quote
bakusiowa Posted December 7, 2020 Author Posted December 7, 2020 Tradycyjnie , data zakończenia bazarku będzie później. Jeszcze czekamy na naszych darczyńców. Kwota operacji jest duża. Quote
Radek Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 8 godzin temu, bakusiowa napisał: Jeszcze czekamy na naszych darczyńców. Kwota operacji jest duża. I sporo jeszcze brakuje :/ 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: ale bazar czynny bez przerwy Aż się uzbiera ;) Quote
guccio Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 12 minut temu, bakusiowa napisał: Mniam,mniam.. Quote
bakusiowa Posted December 8, 2020 Author Posted December 8, 2020 Przed chwilą, Kamila Proc napisał: co tak cicho? Bazarek jest trochę zapomniany. Quote
Kamila Proc Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 1 minutę temu, bakusiowa napisał: Bazarek jest trochę zapomniany. trzeba to zmienic Quote
bakusiowa Posted December 8, 2020 Author Posted December 8, 2020 Podrzucajcie. Muszę wyjść z domu i będę po 18-tej. Quote
Kamila Proc Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 11 minut temu, bakusiowa napisał: Podrzucajcie. Muszę wyjść z domu i będę po 18-tej. spoko Quote
Radek Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 2 godziny temu, bakusiowa napisał: Podrzucajcie. Muszę wyjść z domu i będę po 18-tej. Zdążyłem podrzucić przed osiemnastą :) 1 Quote
Recommended Posts