Radek Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Od wczesnych godzin porannych bazarek utrzymuje się wysoko :) 1 Quote
guccio Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Przed chwilą, bakusiowa napisał: Ale kusisz, ślinka cieknie! 1 Quote
Kamila Proc Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Mniam, czekoladka. znowu wyjadles? Quote
jola&tina Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Ale tu smakołyki !!! Czy coś dla mnie zostało ???? Quote
Kamila Proc Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Przed chwilą, jola&tina napisał: Ale tu smakołyki !!! Czy coś dla mnie zostało ???? skoro byl Wujek, to pewnie nie. ewentualnie kawa Quote
jola&tina Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Przed chwilą, Kamila Proc napisał: skoro byl Wujek, to pewnie nie. ewentualnie kawa Kawa wystarczy :) A Wujkowi niech idzie na zdrowie, tyle kalorii traci na podrzucanie,że mu się należy. 1 Quote
bakusiowa Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 Cieszę się, że kawa i i dodatek do kawy smakowały. Mogę zapewnić, że jutro też będzie coś dobrego. Quote
Kamila Proc Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 1 godzinę temu, jola&tina napisał: Kawa wystarczy :) A Wujkowi niech idzie na zdrowie, tyle kalorii traci na podrzucanie,że mu się należy. oczywiscie, jemu nie mozna zalowac Quote
Kamila Proc Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 6 minut temu, bakusiowa napisał: Cieszę się, że kawa i i dodatek do kawy smakowały. Mogę zapewnić, że jutro też będzie coś dobrego. ten bazar powinien miec podtytul: zdazyc przed Wujkiem 1 Quote
bakusiowa Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 Przed chwilą, Kamila Proc napisał: ten bazar powinien miec podtytul: zdazyc przed Wujkiem Wujek ciężko pracuje bo jest na kilku bazarkach. Quote
Kamila Proc Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 1 minutę temu, bakusiowa napisał: Wujek ciężko pracuje bo jest na kilku bazarkach. i jeszcze w domu pichci Quote
bakusiowa Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 38 minut temu, Kamila Proc napisał: i jeszcze w domu pichci Mógłby coś przynieść do jedzenia. Quote
Kamila Proc Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 3 minuty temu, bakusiowa napisał: Mógłby coś przynieść do jedzenia. to samo ciagle mowie Quote
Radek Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: znowu wyjadles? Czasem trudno się powstrzymać. 50 minut temu, Kamila Proc napisał: ten bazar powinien miec podtytul: zdazyc przed Wujkiem Taki tekst, a ja nawet jednego lajka nie mam. 1 Quote
bakusiowa Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 28 minut temu, Radek napisał: Czasem trudno się powstrzymać. Taki tekst, a ja nawet jednego lajka nie mam. Swoje zaniedbanie z lajkami później nadrobię. 2 Quote
Radek Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: ja tez nie mam Czyli nie jestem sam. Quote
Recommended Posts