jola&tina Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 7 minut temu, Kamila Proc napisał: hopsi oczywiście, że hopsi :) Quote
Kamila Proc Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 6 minut temu, jola&tina napisał: oczywiście, że hopsi :) to czemu nie jeszcze raz? Quote
bakusiowa Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 Muszę na trochę wymiksować się z bazarku. Jednak nadmieniam, że jest czynny przez cały czas a cegiełki w nieograniczonej ilości czekają na swoich właścicieli. Radzio, niegdyś szczebrzeszyniak serdecznie zaprasza. Quote
Radek Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: dobrze, ze nie pijesz kawy Mogłoby wtedy zabraknąć. 3 godziny temu, bakusiowa napisał: Jak zabraknie to zaparzy się nową. Czyli jednak by nie zabrakło. Quote
DORA1020 Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 1 godzinę temu, bakusiowa napisał: Muszę na trochę wymiksować się z bazarku. Jednak nadmieniam, że jest czynny przez cały czas a cegiełki w nieograniczonej ilości czekają na swoich właścicieli. Radzio, niegdyś szczebrzeszyniak serdecznie zaprasza. Wracaj szybko:) bez Ciebie ani rusz...............wszystkie szczebrzeszyniaki to fajne chłopaki:) A Radzio cudo:) Quote
bakusiowa Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 Coś ten Radzio słabo zaprasza. Quote
Radek Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 4 godziny temu, bakusiowa napisał: Radzio, niegdyś szczebrzeszyniak serdecznie zaprasza. O, mój imiennik :) Quote
bakusiowa Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: O, mój imiennik :) Zatrudniłam go do zaproszenia na bazarek ale coś mu słabo idzie. Ksywka Radzio czasem Laluś. Niesamowity przytulas. Tylko by na mnie leżał. Nie wytrzymuję za długo bo trochę waży. Jak delikatnie zgonię to musi być chociaż do boku przytulony. Quote
koja Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Dziękuję za zaproszenie. Poproszę 5 cegiełek. 1 Quote
bakusiowa Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 5 minut temu, koja napisał: Dziękuję za zaproszenie. Poproszę 5 cegiełek. Ale niespodzianka. Dzisiaj był martwy dzień na cegiełki chociaż Radzio zapraszał. Bardzo dziękuję za pomoc kociakom. Quote
bakusiowa Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 1 minutę temu, Kamila Proc napisał: Radzio dal rade Może jeszcze ktoś odwiedzi. Quote
Radek Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 3 godziny temu, bakusiowa napisał: Może jeszcze ktoś odwiedzi. Drugi Radzio ;) 1 Quote
bakusiowa Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 Dziękuję Radku za podbijanie bazarku. Sprawdziłam. Bazarek jest na pierwszej stronie i to wysoko. 1 Quote
bakusiowa Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 To już czas aby powiedzieć DOBRANOC. Quote
Recommended Posts