Tyśka) Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 6 minut temu, jola&tina napisał: Nie strasz - muszę obiad ugotować !!!!! Co gotujesz dobrego? :D Szukam inspiracji... już czasem brak mi pomysłów. PS: Uprzedzając pytania, grzaniec nie rozwija niestety mojej kreatywności. Quote
jola&tina Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 24 minuty temu, Tyśka) napisał: Co gotujesz dobrego? :D Szukam inspiracji... już czasem brak mi pomysłów. PS: Uprzedzając pytania, grzaniec nie rozwija niestety mojej kreatywności. Mojej też dzisiaj nie rozwinął :( Będzie krupnik i naleśniki z serem albo powidłem - do wyboru :) I koniec, nic już więcej nie będzie! Quote
Tyśka) Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 13 minut temu, jola&tina napisał: Mojej też dzisiaj nie rozwinął :( Będzie krupnik i naleśniki z serem albo powidłem - do wyboru :) I koniec, nic już więcej nie będzie! Brzmi pysznie mimo wszystko :) U mnie rzadko kiedy obiad jest dwudaniowy. Na dzisiaj tylko chińszczyzna. Quote
bakusiowa Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 Krupnik gotowałam niedawno ale naleśników dawno nie jadłam. Jakoś nie chce mi się smażyć dla mnie jednej. 1 Quote
Kamila Proc Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 4 minuty temu, bakusiowa napisał: Krupnik gotowałam niedawno ale naleśników dawno nie jadła. Jakoś nie chce mi się smażyć dla mnie jednej. chetnie wpadne, ile jest do Skierniewic. ja tez sama Quote
bakusiowa Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: chetnie wpadne, ile jest do Skierniewic. ja tez sama Nie wiem ile będziesz miała do Skierniewic. Skierniewice są w połowie drogi na trasie kolejowej Warszawa - Łódź. Tutaj Wolulski chciał popełnić samobójstwo. Mamy na dworcu pomnik Wokulskiego. Zapraszam do Skierniewic. Radzio lubi gości. https://pl.tripadvisor.com/Attraction_Review-g1638084-d8495423-Reviews-Statue_of_Wokulski-Skierniewice_Lodz_Province_Central_Poland.html#photos;aggregationId=&albumid=&filter=2&ff=278529560 Quote
Kamila Proc Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 9 minut temu, bakusiowa napisał: Nie wiem ile będziesz miała do Skierniewic. Skierniewice są w połowi drogi na trasie kolejowej Warszawa - Łódź. Tutaj Wolulski chciał popełnić samobójstwo. Mamy na dworcu pomnik Wokulskiego. Zapraszam do Skierniewic. Radzio lubi gości. https://pl.tripadvisor.com/Attraction_Review-g1638084-d8495423-Reviews-Statue_of_Wokulski-Skierniewice_Lodz_Province_Central_Poland.html#photos;aggregationId=&albumid=&filter=2&ff=278529560 jam nie lalka, ale wpadne Quote
bakusiowa Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 4 minuty temu, Kamila Proc napisał: jam nie lalka, ale wpadne Super. Quote
Tyśka) Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 52 minuty temu, bakusiowa napisał: Nie wiem ile będziesz miała do Skierniewic. Skierniewice są w połowi drogi na trasie kolejowej Warszawa - Łódź. Tutaj Wolulski chciał popełnić samobójstwo. Mamy na dworcu pomnik Wokulskiego. Zapraszam do Skierniewic. Radzio lubi gości. https://pl.tripadvisor.com/Attraction_Review-g1638084-d8495423-Reviews-Statue_of_Wokulski-Skierniewice_Lodz_Province_Central_Poland.html#photos;aggregationId=&albumid=&filter=2&ff=278529560 A bywam w Skierniewicach, mam tam mamę chrzestną :) Przyjemne miasto. Quote
Radek Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 7 godzin temu, Tyśka) napisał: Czuję się tak jakbym w poprzednim wcieleniu była niedźwiedziem i teraz byłaby pora na sen zimowy... Ja czasem podejrzewam siebie o pokrewieństwo z leniwcem :) 6 godzin temu, bakusiowa napisał: Mniam, nie ma to jak herbata. 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: ale osobno Nijak nie było opcji, praca wzywała. 4 godziny temu, bakusiowa napisał: Kawa będzie jutro. Przypomniała mi się scena w barze z Misia. Nie ma ze skwarkami, z dżemem są puree :) 1 Quote
bakusiowa Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 18 minut temu, Tyśka) napisał: A bywam w Skierniewicach, mam tam mamę chrzestną :) Przyjemne miasto. Lubię tutaj mieszkać. Quote
muza_51 Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 Zwiększyłam swoją deklarację do dwóch cegiełek. Quote
bakusiowa Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 34 minuty temu, muza_51 napisał: Zwiększyłam swoją deklarację do dwóch cegiełek. Ciocia, bardzo dziękuję bo już myślałam, że dzisiaj będzie bez cegiełek. Zamieszczam dodatkową cegiełkę. Quote
bakusiowa Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 2 godziny temu, Tyśka) napisał: A bywam w Skierniewicach, mam tam mamę chrzestną :) Przyjemne miasto. Też zapraszam.Osobiście znam tylko cztery osoby z dogomanii. Quote
bakusiowa Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 47 minut temu, Isiak napisał: Dobry wieczór :) Poproszę 2 cegiełki. Bardzo proszę dwie cegiełki i dziękuję za pomoc tym kocim biedakom. Quote
bakusiowa Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 1 minutę temu, Radek napisał: Cegiełek przybywa. Dobrze. Cieszę się z przybywających cegiełek. Quote
Sara2011 Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 Dziękuję za zaproszenie na bazarek. 2 cegiełki poproszę i nr konta. Quote
bakusiowa Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 15 minut temu, Sara2011 napisał: Dziękuję za zaproszenie na bazarek. 2 cegiełki poproszę i nr konta. Bardzo dziękuję za przybycie na bazarek i pomoc szczebrzeszyniakom. Quote
jola&tina Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 To jak z tymi naleśnikami - kiedy i gdzie umawiamy się????? Quote
Kamila Proc Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 5 godzin temu, Tyśka) napisał: A bywam w Skierniewicach, mam tam mamę chrzestną :) Przyjemne miasto. to juz trzy Quote
Recommended Posts