Nadziejka Posted December 8, 2020 Author Posted December 8, 2020 13 godzin temu, mari23 napisał: przeczytałam o fanciku nr 1 i już samego opisu się przestraszyłam :) Może dla takich strachliwych, jak ja jakieś cegiełeczki dołożyć na bazarku? Np. wirtualne serduszka po 5 złotych...to tylko pomysł ;) Witaj Ciociu witaj Cegielenki mozna sercem jesli Dobraduszka chce i moze Na kazdenkim kramku i o kazdej porze Dobrego spokojnego dzioneczka Quote
mari23 Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 8 godzin temu, Nadziejka napisał: Witaj Ciociu witaj Cegielenki mozna sercem jesli Dobraduszka chce i moze Na kazdenkim kramku i o kazdej porze Dobrego spokojnego dzioneczka to ja cegiełkę za 10 zł dołożę do bazarku dla Amely :) 3 Quote
Nadziejka Posted December 8, 2020 Author Posted December 8, 2020 19 minut temu, mari23 napisał: to ja cegiełkę za 10 zł dołożę do bazarku dla Amely :) Bardzo Pieknie Dziekuje Cioci Klaniam Z Calego Serca Pozdrawiam Calunka Druzyneczke Ogromnie Quote
Radek Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: szok I niedowierzanie. Quote
Nadziejka Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 3 godziny temu, Maciek777 napisał: Dźwigam... 4 godziny temu, Radek napisał: I niedowierzanie. Bardzo Wam dziekuje Razem wedrujemy zapraszamy dla dzielnej bardzo schorowanej bieduni Amely Quote
Radek Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 Coś mi się z czasem porobiło. Ciągle go brakuje. Dobrze, że jest chwilka na odwiedzenie bazarku. Quote
Nadziejka Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 Dziekuje wujenku Spokojnej nocy Zapraszamy dla Amelci 1 Quote
Nadziejka Posted December 10, 2020 Author Posted December 10, 2020 8 godzin temu, haniabor napisał: Poproszę nr 4 (oba). Haniu witam witam serdecznie tulinkam Dziekuje Pieknie Quote
Recommended Posts