TZmestudio Posted December 18, 2020 Author Posted December 18, 2020 Dobry wieczór. Koniec piątku to jednak piękna pora tygodnia :) Quote
Radek Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 2 godziny temu, TZmestudio napisał: Koniec piątku to jednak piękna pora tygodnia :) Najpiękniejsza. Quote
TZmestudio Posted December 19, 2020 Author Posted December 19, 2020 Dzień dobry! Dziś będę pierwszy :) Quote
TZmestudio Posted December 19, 2020 Author Posted December 19, 2020 Ktoś musiał podnieść bazarek po nocy :-D Quote
Radek Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 2 godziny temu, TZmestudio napisał: Ktoś musiał podnieść bazarek po nocy :-D No tak, inaczej bazarek szorowałby po dnie. Quote
Negra & Anna Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 Czy 1 i 3 różnią się tylko wielkością? Nadają się dla wszystkich ptaków? Nigdy nie dokamiałam praków w domu na wsi, na zupełnym odludziu, ale teraz tam będę dłużej to chętnie poobserwowałabym jak przylatują na posiłek :) Quote
TZmestudio Posted December 19, 2020 Author Posted December 19, 2020 2 godziny temu, Negra & Anna napisał: Czy 1 i 3 różnią się tylko wielkością? Nadają się dla wszystkich ptaków? Nigdy nie dokamiałam praków w domu na wsi, na zupełnym odludziu, ale teraz tam będę dłużej to chętnie poobserwowałabym jak przylatują na posiłek :) W puszce Jumbo jest oprócz nasion popkorn. Nasiona są takie same. Jeśli to będzie nowe miejsce dokarmiania to polecam zestaw startowy: jedna mała puszkę, jedna duza i jeden woreknpopkornu. Gwarantowane zwabienie wszystkich ptaków z okolicy. A potem można spokojnie zdecydować co jest lepsze. Zestaw nasion przygotowany jest pod kątem ptakow dzikich. Quote
Radek Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: Jeśli to będzie nowe miejsce dokarmiania to polecam zestaw startowy: jedna mała puszkę, jedna duza i jeden woreknpopkornu. Gwarantowane zwabienie wszystkich ptaków z okolicy. Jak z folderu reklamowego ;) Quote
TZmestudio Posted December 19, 2020 Author Posted December 19, 2020 32 minuty temu, Radek napisał: Jak z folderu reklamowego ;) Oj tam, oj tam..... Quote
Negra & Anna Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: W puszce Jumbo jest oprócz nasion popkorn. Nasiona są takie same. Jeśli to będzie nowe miejsce dokarmiania to polecam zestaw startowy: jedna mała puszkę, jedna duza i jeden woreknpopkornu. Gwarantowane zwabienie wszystkich ptaków z okolicy. A potem można spokojnie zdecydować co jest lepsze. Zestaw nasion przygotowany jest pod kątem ptakow dzikich. A ten popcorn to jak się serwuje? Quote
TZmestudio Posted December 20, 2020 Author Posted December 20, 2020 8 godzin temu, Negra & Anna napisał: A ten popcorn to jak się serwuje? Wsypuję się do takiej sietki po warzywach i wiesza. Jak nie przeszkadz ci kolor pomarańczowy to mogę udostępnić. Wchodzi w niedo maksymalnie 4 litry. Quote
TZmestudio Posted December 20, 2020 Author Posted December 20, 2020 50 minut temu, Nesiowata napisał: Do góry! Tak jest! 7 minut temu, Radek napisał: I tutaj bazarek już nie śpi :) Dziś troszkę przysnałem, ale na innych można liczyć. ;-) Quote
Negra & Anna Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 To proszę 2 małe puszki i 1 dużą. Chciałabym zapłacic teraz a wysyłkę proszę zaraz po Świętach. Do mnie tylko możliwy jest paczkomat Inpostu, który jest w gminie. Listonosz chyba nawet nie wie gdzie jest mój dom. Quote
Recommended Posts