Radek Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 51 minut temu, Aldrumka napisał: ludzie mogą kupować Ludzie typu sowa ;) Quote
Radek Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 Sowy nie kupowały, to może skowronki się skuszą ;) Dobrego dnia wszystkim. Quote
Radek Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 1 godzinę temu, Aldrumka napisał: Skowronki chyba pracują Może w przerwie dadzą radę coś kupić. Quote
TZmestudio Posted December 4, 2020 Author Posted December 4, 2020 Dobry wieczór;) Piątek listeczek piatunio.... Quote
Livka Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 Poproszę dwa puszkowce i 1 jumbo :) Weekendowe zakupy i zaproszenia :) Konto mam, chyba, że się zmieniło ... Quote
TZmestudio Posted December 4, 2020 Author Posted December 4, 2020 U mnie się szybko nic nie zmienia. Szczególnie konto bankowe z kredytem ;-) Kiedyś czytałem takie stwierdzenie, że w dzisiejszych czasach nic tak nie cementuje związku jak wspólny kredyt hipoteczny. 1 Quote
lunarmermaid Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Poproszę nr 2,4,5,6 i 11. Te ostatnie babeczki 3 sztuki. Nie ma czasem takiej mieszanki luzem, bez łoju? Z chęcią zakupię. Quote
TZmestudio Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 2 godziny temu, lunarmermaid napisał: Poproszę nr 2,4,5,6 i 11. Te ostatnie babeczki 3 sztuki. Nie ma czasem takiej mieszanki luzem, bez łoju? Z chęcią zakupię. Skoro robię sam te produkty to nawet mi nie wypada powiedzieć że nie mam. Mam dwa rodzaje: jedna ta do łoju(składniki to słonecznik, kukurydza mielona, pszenica, siemię) i druga to taki wypas (Dari,Krokosz barwierski, Sorgo czerwone,Proso czerwone,Ryż paddy,Proso złote, Mozga kanaryjska,Owies bezłuskowy, Rzepak,Konopie,Gryka,Siemię lniane brązowe, Siemię lniane złote, Ryż,Rzepik, Słonecznik iryga, Ostropest plamisty, Słonecznik czarny). Pierwsza za 5zl druga 7zl za kilogram. Quote
Radek Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Niektóre nazwy widzę pierwszy raz na oczy ;) Quote
Livka Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 19 godzin temu, TZmestudio napisał: U mnie się szybko nic nie zmienia. Szczególnie konto bankowe z kredytem ;-) Kiedyś czytałem takie stwierdzenie, że w dzisiejszych czasach nic tak nie cementuje związku jak wspólny kredyt hipoteczny. U mnie adres ten sam i forma wysyłki również :) Quote
TZmestudio Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Niektóre nazwy widzę pierwszy raz na oczy ;) No cóż. Niektóre bym powiedział że to z łąki zebrane. Ale podałem skład za producentem. Ważne że ptakom smakuje ;) Quote
TZmestudio Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 39 minut temu, Livka napisał: U mnie adres ten sam i forma wysyłki również :) Aż musiałem sprawdzić czy mam na pw ostatnia wysyłkę i na szczęście mam. Jak skompletuje to dam znać. ;) Quote
Livka Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 1 godzinę temu, TZmestudio napisał: Aż musiałem sprawdzić czy mam na pw ostatnia wysyłkę i na szczęście mam. Jak skompletuje to dam znać. ;) Nie śpieszy się, na spokojnie. Zrobiło się trochę cieplej i ptaszki trochę mniej żarłoczne :) Quote
lunarmermaid Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 To 4 kg tego wypasionego poproszę. Quote
Radek Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 2 godziny temu, TZmestudio napisał: No cóż. Niektóre bym powiedział że to z łąki zebrane. A byłem przekonany, że specjalnie zbierane. Przy pełni księżyca, czy jakoś tak ;) Quote
TZmestudio Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 48 minut temu, Radek napisał: A byłem przekonany, że specjalnie zbierane. Przy pełni księżyca, czy jakoś tak ;) Popracuję następnym razem nad marketingiem sprzedażowym. :) Quote
TZmestudio Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 1 godzinę temu, lunarmermaid napisał: To 4 kg tego wypasionego poproszę. Przesyłka spakowana. :) Quote
TZmestudio Posted December 5, 2020 Author Posted December 5, 2020 2 godziny temu, Livka napisał: Nie śpieszy się, na spokojnie. Zrobiło się trochę cieplej i ptaszki trochę mniej żarłoczne :) To masz dziwne ptaszki w okolicy. U mnie nie robi to żadnej różnicy... :) Zjadają równie szybko. Quote
Recommended Posts