Tianku Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Reklamy na telefonie przeslaniaja okienka do pisania wrrrr Ale moze uda sie podrzucić bazarek :) Quote
TZmestudio Posted December 1, 2020 Author Posted December 1, 2020 34 minuty temu, Tianku napisał: Reklamy na telefonie przeslaniaja okienka do pisania wrrrr Ale moze uda sie podrzucić bazarek :) Bazarek udanie podniesiony. Teraz moja kolej. Quote
Aldrumka Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 41 minut temu, Radek napisał: I nikt nie zajrzał od rana? Ja też dopiero teraz Quote
TZmestudio Posted December 2, 2020 Author Posted December 2, 2020 Wieczorem zapraszam. Kiedyś karma ptasia się skończy :) Quote
plastelina Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 Dnia 29.11.2020 o 18:32, TZmestudio napisał: 9. Dinozaury ok 100g 7zł/szt Wyrób na zamówienie. Jest przy tym dużo pracy, ale robiłem, aby zachęcić chłopaków do dokarmiania ptaków. Łatwiej dinozaurami niż gwiazdkami chyba. Na chwilę obecną nie udaje mi się zrobić tego z długą szyją (szyja nie wytrzymuje wyjmowania z formy) ale jeszcze się nie poddaję. Rany jaka piękna forma ! Gdzie kupiona ? Quote
TZmestudio Posted December 2, 2020 Author Posted December 2, 2020 34 minuty temu, plastelina napisał: Rany jaka piękna forma ! Gdzie kupiona ? Tajemnica ;) Ale mogę powiedzieć że też mi się podoba ;) Quote
TZmestudio Posted December 2, 2020 Author Posted December 2, 2020 Jutro spróbuję jeszcze raz dlugoszyjne dinozaury. Musi być jakiś sposób ;) Quote
plastelina Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 21 minut temu, TZmestudio napisał: Jutro spróbuję jeszcze raz dlugoszyjne dinozaury. Musi być jakiś sposób ;) W miejscu gdzie jest szyja można włożyć mały patyczek do usztywnienia , nie wiem jak że smalcem ale przy gipsie pomaga ;) Quote
Radek Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 Ptaki zjadające dinozaury, tego chyba jeszcze nie było ;) Quote
Aldrumka Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 a bazarek na drugiej stronie, karygodne :) Quote
bakusiowa Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 1 godzinę temu, Aldrumka napisał: a bazarek na drugiej stronie, karygodne :) No to hop i może wróci na pierwszą stronę. Quote
Radek Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 A ja dzisiaj zdecydowanie zaniżam frekwencję na bazarku. Quote
Recommended Posts