Poker Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 4 godziny temu, Tyśka) napisał: Naprawdę super, nadal nie mogę uwierzyć... Wcale się nie dziwię, bo trudno uwierzyć. Ja nie mogłam uwierzyć, gdy nasze Dziunia i Kora znalazły domki. Quote
elik Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 A pamiętacie zamojskiego Canisa ze skrzywioną łapką? Myślałam, że na zawsze utknie w hotelu, a jednak znalazł super DT. Quote
Tyśka) Posted August 28, 2021 Author Posted August 28, 2021 Otrzymałam zaległą fakturę (145,-) za badania Krecika oraz wyniki badań. Fakturę wrzucam na poprzednią stronę, a wyniki tutaj :) Czekam jeszcze na rozliczenie transportu do DS oraz fakturę za zakupione leki (65-,). Quote
elik Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 Tysiu, mam jeszcze kilka Twoich fantów, które nie znalazły nabywców na 2 poprzednich bazarkach. Wystawię je teraz przy okazji bazarku dla Fado. Sama podasz ceny. Jak wstawię te fanty to dam Ci znać i wtedy podasz ceny. Quote
Tyśka) Posted August 28, 2021 Author Posted August 28, 2021 19 minut temu, elik napisał: Tysiu, mam jeszcze kilka Twoich fantów, które nie znalazły nabywców na 2 poprzednich bazarkach. Wystawię je teraz przy okazji bazarku dla Fado. Sama podasz ceny. Jak wstawię te fanty to dam Ci znać i wtedy podasz ceny. Dobrze :) Nie ma problemu. Fado jest w sporej potrzebie, więc mam nadzieję, że tym razem fanty te sprzedadzą się. Jak nie to najwyżej rozdaj, jeśli masz komu, ubrania rozdaj potrzebującym;). Czekam na informacje o bazarku. Quote
elik Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 32 minuty temu, Tyśka) napisał: Dobrze 🙂 Nie ma problemu. Fado jest w sporej potrzebie, więc mam nadzieję, że tym razem fanty te sprzedadzą się. Jak nie to najwyżej rozdaj, jeśli masz komu, ubrania rozdaj potrzebującym;). Czekam na informacje o bazarku. Myślałam, żeby przeznaczyć dla Krecika, gdyby zabrakło na opłacenie należności. Quote
Tyśka) Posted August 28, 2021 Author Posted August 28, 2021 Przed chwilą, elik napisał: Myślałam, żeby przeznaczyć dla Krecika, gdyby zabrakło na opłacenie należności. Powinno starczyć, więc spokojnie przeznacz już na Fado :). Quote
elik Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 Przed chwilą, Tyśka) napisał: Powinno starczyć, więc spokojnie przeznacz już na Fado :). Ok, ale gdyby zabrakło, to na wyrównanie będzie z bazarku. 1 Quote
mari23 Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 Patrzę na Kreciowe wyniki...coś, jak moje, nawet troszkę lepsze ;) ;) jak na staruszka - nie jest źle! :) :) 1 Quote
Tyśka) Posted August 30, 2021 Author Posted August 30, 2021 Nieśmiało zapraszam... ja czuję bezradność :( Ale jakoś ten bidulinek kojarzy mi się z Krecikiem... Quote
Karen116 Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 Dla takich chwil warto żyć i pomagać. Bardzo sie cieszę szczęściem Krecika. Jednak cuda się zdarzają:) Quote
Tyśka) Posted September 1, 2021 Author Posted September 1, 2021 10 godzin temu, Karen116 napisał: Dla takich chwil warto żyć i pomagać. Bardzo sie cieszę szczęściem Krecika. Jednak cuda się zdarzają:) To prawda :) Dziękuję Wam za to, ze Krecik mógł doznać takiego cudu :) U niego wszystko dobrze. Pani opowiada o staruszku z miłością. Krecik całe dnie przesypia, tylko zmienia miejsca: to jego legowisko, to dywanik w mieszkaniu. Nikt mu nie zajmuje już wyrka. :D 3 dni temu zaczął sikać na spacerach, bo o ile od początku dwójka lądowała na dworze, tak siku było w domu. Teraz na spacerze jest już komplet, a sam dziadzio na smyczy śmiga jak młody bóg:) Ma już pierwszych psich kolegów na osiedlu. I o, takie to nowe życie Krecika :) Dla mnie to nadal niewiarygodne! Za lekarstwa (65,-) i transport do DS przelałam anecik już 150zł. Jak wrócę do domu to podrzucę potwierdzenie przelewu, a fakturę za leki dostaniemy z opóźnieniem to ją później dorzucę do postu:). W spadku zostało 142,02 zł do rozdysponowania. Jeszcze chwilę potrzymam. Quote
Poker Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Wielka radość ze szczęścia Krecika. Imię zostało ? Quote
Tyśka) Posted September 1, 2021 Author Posted September 1, 2021 1 godzinę temu, Poker napisał: Wielka radość ze szczęścia Krecika. Imię zostało ? Tak, imię to samo :) Mam zdjęcia, ale wrzucę jak złapię WiFi. Zdjęcia są monotematyczne, bo Krecik głównie na nich śpi, czyli to co robi przez 22h na dobę:). Quote
Tyśka) Posted September 1, 2021 Author Posted September 1, 2021 6 godzin temu, Tyśka) napisał: Za lekarstwa (65,-) i transport do DS przelałam anecik już 150zł. Jak wrócę do domu to podrzucę potwierdzenie przelewu, a fakturę za leki dostaniemy z opóźnieniem to ją później dorzucę do postu:). W spadku zostało 142,02 zł do rozdysponowania. Jeszcze chwilę potrzymam. STAN KONTA w dn. 01.09.2021: +142,02zł Quote
Tyśka) Posted September 1, 2021 Author Posted September 1, 2021 2 godziny temu, Tyśka) napisał: Tak, imię to samo :) Mam zdjęcia, ale wrzucę jak złapię WiFi. Zdjęcia są monotematyczne, bo Krecik głównie na nich śpi, czyli to co robi przez 22h na dobę:). :) 1 Quote
Tyśka) Posted September 3, 2021 Author Posted September 3, 2021 Jeszcze poczekam do piątku 17.09 z rozdysponowaniem spadku po Kreciku (142,02zł), ale już teraz chciałabym zaproponować, aby pozostałość po dziadusiu powędrowało do starszej Suzi na BDT u elik. Sunia jest na minusie, nie ma za wiele deklaracji stałych. Bardzo proszę darczyńców Krecika o zastanowienie się i wyrażenie swojego zdania, do czwartku 16.09. Oczywiście, można też proponować inne psiaki, jeśli ktoś ma taką chęć. Tutaj wątek Suzi: Quote
Nadziejka Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Dnia 1.09.2021 o 14:50, Tyśka) napisał: :) Quote
mari23 Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 moja deklaracja skromniutka, więc trochę nieśmiało popieram propozycje pomocy dla Suzi :) 1 Quote
Maciek777 Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Dołączam do grona szczęśliwych niedowiarków 😄 Quote
limonka80 Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Dziś minęły dwa tygodnie, wiadomo jak Krecio czuje się w nowym domu ? Quote
Tyśka) Posted September 9, 2021 Author Posted September 9, 2021 1 godzinę temu, limonka80 napisał: Dziś minęły dwa tygodnie, wiadomo jak Krecio czuje się w nowym domu ? Jak będę mieć nowe wieści to dam znać:) Na pewno do tygodnia chciałabym jeszcze się dowiedzieć jak tam dziadunio się miewa, tak przed przekazaniem spadku. :) Zapytam anecik. Quote
Recommended Posts