Tyśka) Posted December 31, 2020 Author Posted December 31, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Jakby był bazarek to będę wdzięczny za zaproszenie. :) Dziekuje :) Quote
Tyśka) Posted December 31, 2020 Author Posted December 31, 2020 Wysłałam na konto anecik 750zł: za wczorajszą wizytę w lecznicy (722,-) oraz koszty paliwa (28,-). Faktura z lecznicy jest na poprzedniej stronie. Na koncie Krecika (31.12.2020): +101,29zł Quote
Tyśka) Posted December 31, 2020 Author Posted December 31, 2020 12 minut temu, Nesiowata napisał: Poproszę o nr konta... Dziękuję <3 Już wysyłam. Quote
Tyśka) Posted December 31, 2020 Author Posted December 31, 2020 Zapomniałam wczoraj napisać, u Krecika wszystko dobrze. Chyba wpadł juz w staly rytm. Duuużo śpi, nadal w domu jest cichutki i nie wydaje z siebie dźwięków. Na dworze biega, a i zdarza mu się raz na jakiś czas trafić samemu z powrotem pod drzwi. Nie jest to częste, zazwyczaj anecik musi mu pomóc wrócić, ale jednak kilka razy już się zdarzyło:). Jedyna wada to znaczenie, ale miejmy nadzieję, że po kastracji mu przejdzie. Jeśli wszystko będzie dobrze to w styczniu kastracja i siooo! do domku. 2 1 Quote
Nadziejka Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 Dnia 31.12.2020 o 10:07, Tyśka) napisał: Zapomniałam wczoraj napisać, u Krecika wszystko dobrze. Chyba wpadł juz w staly rytm. Duuużo śpi, nadal w domu jest cichutki i nie wydaje z siebie dźwięków. Na dworze biega, a i zdarza mu się raz na jakiś czas trafić samemu z powrotem pod drzwi. Nie jest to częste, zazwyczaj anecik musi mu pomóc wrócić, ale jednak kilka razy już się zdarzyło:). Jedyna wada to znaczenie, ale miejmy nadzieję, że po kastracji mu przejdzie. Jeśli wszystko będzie dobrze to w styczniu kastracja i siooo! do domku. !Z Calego Serca Dla Psiaczkow Punkt P W Oronsku Ziaja, Max Czornyj,Mon Cheri A dla Krecika od Tysi K.Bonda 17.01 2021 zapraszam 1 Quote
Tyśka) Posted January 1, 2021 Author Posted January 1, 2021 9 minut temu, Nadziejka napisał: zapraszam Jesteś wyjątkowa w swoim pomaganiu:) Dziękuję! Quote
Nadziejka Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 Tysienko deklaracyjki moich skarbenkow poleca w poniedzialek ku Tobie za grudzien i styczen przepraszamy za opoznionko Spokojnego wekendu Quote
Nadziejka Posted January 3, 2021 Posted January 3, 2021 Nerus agat21 w domku swoim! Rozliczam 60 zl po polowie przekazuje dla Krecika od Tysi i Ptysia Krzysia od Nesiowatej do 3.12. Z tego kramku dla duzego Nerusia od agat21 30 zd dla Twojego Krecika Cegielki Krecikowe ,Dla Psiaczkow z pp w Oronsku Max Czornyj,Mon Cheri A dla Krecika od Tysi K.Bonda 17.01 2021 10 zl Cegieleka od cioci koja 17 zl od mojej Halinki za fantuski I 20 zl deklaracyjki Nadziejutkowe Rodzinne posylam wszytko malutkowi Krecikowi 1 Quote
Tyśka) Posted January 3, 2021 Author Posted January 3, 2021 1 godzinę temu, Onaa napisał: Kochany psiaczek. Poproszę o nr konta. Oby i na nim ktoś się poznał :) Dziękuję ♡♡♡ Quote
Nadziejka Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Wszytko poslalam Krecikowi jak doleca to prosze serce potwierdz na dwoch kramkach sciskam pozdrawiam serdecznie lapenki Quote
Tyśka) Posted January 4, 2021 Author Posted January 4, 2021 7 minut temu, Nadziejka napisał: Wszytko poslalam Nerusiowi jak doleca to prosze serce potwierdz na dwoch kramkach sciskam pozdrawiam serdecznie lapenki Nadziejko, to Krecik, a nie Neruś :) Bardzo dziękuję, jeśli dojdą to oczywiście potwierdzę. Dużo zdrowia dla Ciebie, trzymaj się dzielnie ♡ Quote
Nadziejka Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 1 minutę temu, Tyśka) napisał: Nadziejko, to Krecik, a nie Neruś :) Bardzo dziękuję, jeśli dojdą to oczywiście potwierdzę. Dużo zdrowia dla Ciebie, trzymaj się dzielnie ♡ Tysiu no widzisz z rozpedu .z pospiechu ech .....wpislalam w przelewy dla Nerusia od Tysi ... a przeciez wiem ze Krecio Kreciunio ... 1 Quote
Tyśka) Posted January 4, 2021 Author Posted January 4, 2021 3 minuty temu, Nadziejka napisał: Tysiu no widzisz z rozpedu .z pospiechu ech .....wpislalam w przelewy dla Nerusia od Tysi ... a przeciez wiem ze Krecio Kreciunio ... Nic się nie stało:) Organizujesz pomoc dla tylu psiaków, ze może się pomylić. Quote
guccio Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 No chcę wspomodz, podzielić.W tym miesiącu 10 zł znajdę.Po 15-tym wpłacę 1 Quote
Tyśka) Posted January 4, 2021 Author Posted January 4, 2021 Noworoczny Krecik dziękuje za pamięć :) Jak dla mnie jest prześliczny ♡ 3 Quote
guccio Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 3 minuty temu, Tyśka) napisał: Noworoczny Krecik dziękuje za pamięć :) Jak dla mnie jest prześliczny ♡ Uroczy. 1 Quote
b-b Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 2 godziny temu, Tyśka) napisał: Noworoczny Krecik dziękuje za pamięć :) Jak dla mnie jest prześliczny ♡ Zgadzam się :)) 1 Quote
mari23 Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 śliczniutki noworoczny Krecik....doopinka zarasta troszkę sierścią :) słodziak taki, że trudno sobie wyobrazić, jaką kupką dredów i nieszczęścia był jeszcze nie tak dawno... 1 Quote
Nadziejka Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Spokojnej nocy matuszku Kreciku przytulam do serca ❤ 1 Quote
Tyśka) Posted January 4, 2021 Author Posted January 4, 2021 Dziękuję, że jesteście. Dostałam powiadomienia z aplikacji banku, że mam nowe wpłaty, będzie około 100zl :) Jednak przepraszam, ale zaktualizuję rozliczenie jak wrócę do mieszkania. Wracam jutro wieczorem, niestety pociągiem, bo auto zostało u mechanika... Jedziemy z najpotrzebniejszymi rzeczami, pudło z fantami na bazarek musi poczekać aż będziemy mieć samochód. Dziękuję, że jesteście :* Krecik w końcu jest naprawdę zaopiekowany. Quote
b-b Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Przepraszam za ten wpis ale myślę ,że jest to ważne zwłaszcza dla właścicieli czworonogów ,które strasznie przechodzą takie wybuchy. PETYCJA - ZAKAZ SPRZEDAŻY I UŻYWANIA FAJERWERKÓW PRZEZ CAŁY ROK https://secure.avaaz.org/community_petitions/pl/sejm_rzeczypospolitej_polskiej_zakaz_sprzedazy_i_uzywania_fajerwerkow_w_calym_kraju_caly_rok/?cvlibob&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-825961-zakaz_sprzedazy_i_uzywania_fajerwerkow_w_calym_kraju_caly_rok&utm_term=vlibob%2Bpl Quote
Recommended Posts