Jump to content
Dogomania

Jesienne porządki. Zaćma, chora wątroba i niedoczynność tarczycy. :( Stareńki jak świat Krecik z DT u anecik pojechał do DS w dn. 26.08.21

Recommended Posts

Posted

Wysłałam na konto anecik 750zł: za wczorajszą wizytę w lecznicy (722,-) oraz koszty paliwa (28,-).
Faktura z lecznicy jest na poprzedniej stronie.

fakt.jpg.bf3b4a9330526e6f85b64d1fea2d4039.jpg

Na koncie Krecika (31.12.2020): +101,29zł

Posted

Zapomniałam wczoraj napisać, u Krecika wszystko dobrze. Chyba wpadł juz w staly rytm. Duuużo śpi,  nadal w domu jest cichutki i nie wydaje z siebie dźwięków. Na dworze biega, a i zdarza mu się raz na jakiś czas trafić samemu z powrotem pod drzwi. Nie jest to częste,  zazwyczaj anecik musi mu pomóc wrócić, ale jednak kilka razy już się zdarzyło:). Jedyna wada to znaczenie, ale miejmy nadzieję, że po kastracji mu przejdzie. Jeśli wszystko będzie dobrze to w styczniu kastracja i siooo! do domku.

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
Dnia 31.12.2020 o 10:07, Tyśka) napisał:

Zapomniałam wczoraj napisać, u Krecika wszystko dobrze. Chyba wpadł juz w staly rytm. Duuużo śpi,  nadal w domu jest cichutki i nie wydaje z siebie dźwięków. Na dworze biega, a i zdarza mu się raz na jakiś czas trafić samemu z powrotem pod drzwi. Nie jest to częste,  zazwyczaj anecik musi mu pomóc wrócić, ale jednak kilka razy już się zdarzyło:). Jedyna wada to znaczenie, ale miejmy nadzieję, że po kastracji mu przejdzie. Jeśli wszystko będzie dobrze to w styczniu kastracja i siooo! do domku.

!Z Calego Serca Dla Psiaczkow Punkt P W Oronsku Ziaja, Max Czornyj,Mon Cheri A dla Krecika od Tysi K.Bonda 17.01 2021

Bunny Love CHILDREN'S ART Nursery Decor Illustrated | Etsy | Childrens art,  Nursery art, Art for kidszapraszam

• Like 1
Posted
9 minut temu, Nadziejka napisał:

zapraszam

Jesteś wyjątkowa w swoim pomaganiu:) Dziękuję!

Posted

Tysienko deklaracyjki moich skarbenkow poleca w poniedzialek ku Tobie za grudzien i styczen

przepraszamy za opoznionko

Spokojnego wekendu

Posted

Nerus agat21 w domku swoim! Rozliczam 60 zl po polowie przekazuje dla Krecika od Tysi i Ptysia Krzysia od Nesiowatej do 3.12.

Z tego kramku dla duzego Nerusia od agat21 

30 zd dla Twojego Krecika

Cegielki Krecikowe ,Dla Psiaczkow z pp w Oronsku Max Czornyj,Mon Cheri A dla Krecika od Tysi K.Bonda 17.01 2021

10 zl Cegieleka od cioci koja

17 zl od mojej Halinki za fantuski

I  20 zl deklaracyjki Nadziejutkowe Rodzinne

posylam wszytko malutkowi Krecikowi

• Like 1
Posted
7 minut temu, Nadziejka napisał:

Wszytko poslalam Nerusiowi

jak doleca to prosze serce potwierdz na dwoch kramkach 

sciskam pozdrawiam serdecznie lapenki

Nadziejko, to Krecik, a nie Neruś :) 

Bardzo dziękuję, jeśli dojdą to oczywiście potwierdzę.

Dużo zdrowia dla Ciebie, trzymaj się dzielnie ♡

Posted
1 minutę temu, Tyśka) napisał:

Nadziejko, to Krecik, a nie Neruś :) 

Bardzo dziękuję, jeśli dojdą to oczywiście potwierdzę.

Dużo zdrowia dla Ciebie, trzymaj się dzielnie ♡

Tysiu no widzisz  z rozpedu .z pospiechu ech .....wpislalam w przelewy dla Nerusia od Tysi ...

a przeciez wiem ze Krecio Kreciunio ...

• Like 1
Posted
3 minuty temu, Nadziejka napisał:

Tysiu no widzisz  z rozpedu .z pospiechu ech .....wpislalam w przelewy dla Nerusia od Tysi ...

a przeciez wiem ze Krecio Kreciunio ...

Nic się nie stało:) Organizujesz pomoc dla tylu psiaków, ze może się pomylić.

Posted
2 godziny temu, Tyśka) napisał:

Noworoczny Krecik dziękuje za pamięć :)

received_261109948680864.thumb.jpeg.5598ed73f0402356a31c18b9da42918f.jpeg

received_481358096375733.thumb.jpeg.3233e3466427f52bac1a614ca01ddaae.jpeg

received_1328466967523466.thumb.jpeg.9a3fa961b3d3f5e3e9b301360078cb6d.jpeg

Jak dla mnie jest prześliczny ♡

Zgadzam się :))

• Like 1
Posted

śliczniutki noworoczny Krecik....doopinka zarasta troszkę sierścią :)

słodziak taki, że trudno sobie wyobrazić, jaką kupką dredów i nieszczęścia był jeszcze nie tak dawno...

• Like 1
Posted

Dziękuję, że jesteście. Dostałam powiadomienia z aplikacji banku, że mam nowe wpłaty, będzie około 100zl :) Jednak przepraszam, ale zaktualizuję rozliczenie jak wrócę do mieszkania. Wracam jutro wieczorem,  niestety pociągiem, bo auto zostało u mechanika... Jedziemy z najpotrzebniejszymi rzeczami, pudło z fantami na bazarek musi poczekać aż będziemy mieć samochód. 

Dziękuję, że jesteście :* Krecik w końcu jest naprawdę zaopiekowany. 

Posted

Przepraszam za ten wpis ale myślę ,że jest to ważne zwłaszcza dla właścicieli czworonogów ,które strasznie przechodzą takie wybuchy.

PETYCJA - ZAKAZ SPRZEDAŻY I UŻYWANIA FAJERWERKÓW PRZEZ CAŁY ROK

https://secure.avaaz.org/community_petitions/pl/sejm_rzeczypospolitej_polskiej_zakaz_sprzedazy_i_uzywania_fajerwerkow_w_calym_kraju_caly_rok/?cvlibob&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-825961-zakaz_sprzedazy_i_uzywania_fajerwerkow_w_calym_kraju_caly_rok&utm_term=vlibob%2Bpl