Jump to content
Dogomania

Niestety 14.06.22 pobiegła za TM. Andrea teraz Aura już w DS. Stara owczarka z chorym uchem ma szansę na wyjście ze schroniska. Od dzisiaj ma na imię Andrea, dla przyjaciół Andzia. Czy damy radę jej pomóc?

Recommended Posts

Posted
7 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

a zero telefonów i zapytań....aż nie mogę uwierzyć....:-((

Teraz ogólnie zastój się zrobił... mam nadzieję, że z wiosną coś ruszy.

Posted
12 godzin temu, Onaa napisał:

Na pewno gdzieś tam czeka dobry domek dla Andrei. Oby znalazł się jak najszybciej.

Znajdzie się, tylko przez zaspy dotrzeć musi ;) trzeba czasu trochę, tu na dogo mamy wiele dowodów na tezę, że wspaniałe domki trafiają się po długim oczekiwaniu :) Andzia jest cudna i wkrótce ktoś straci głowę na widok jej zdjęć :) Jutro "Walentynki" - oby właśnie w tym dniu zauważył Andzię TEN człowiek <3

Posted
Dnia 23.02.2021 o 18:33, Tola napisał:

Dostałam od Murki nr do pana z Rzeszowa, zainteresowanego adopcja Andrei.

Dzwonię, ale na razie pan nie odbiera.

Dzwoniłam i wczoraj i dzisiaj i pan nie odebrał i nie oddzwonił:(

Posted
Dnia 24.02.2021 o 20:41, Tola napisał:

Dzwoniłam i wczoraj i dzisiaj i pan nie odebrał i nie oddzwonił:(

Widać to nie ten domek, gdyby mu zależało, to by wydzwaniał do skutku.

Wiosna u nas już na dobre, może adopcje ruszą i szczęście jak wiosenne słoneczko uśmiechnie się do Andzi :)

Posted

Miałam pierwszy telefon o sunię!! Pani Joanna z Opola, dom z ogrodem, sunia miałaby być domowa. W domu dwa adoptowane koty. Przekazałam numer tel do Kasi. Pani ma dzwonić.

Jeśli nawet nic z tego domu nie wyjdzie, to bardzo się cieszę, że KTOŚ w końcu zadzwonił!!! 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Miałam pierwszy telefon o sunię!! Pani Joanna z Opola, dom z ogrodem, sunia miałaby być domowa. W domu dwa adoptowane koty. Przekazałam numer tel do Kasi. Pani ma dzwonić.

Jeśli nawet nic z tego domu nie wyjdzie, to bardzo się cieszę, że KTOŚ w końcu zadzwonił!!! 

I to ktoś zapowiadający się normalnie, a nie do kojca, jak często bywa przy ogłaszaniu większych psów. Powodzenia życzę i zaciskam kciuki.